|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
prosze pomozcie !!!!!!!!
chcialabym zmienic fryzure niewiem jednak w jakiej bedzie mi dobrze ,z natury jestem brunetka mam niebieskie oczy ,dobrze jest mi w rozjasnionych wlosach ale mam juz dosc ciaglego rozjasniania ,no i chcialabym zmienic uczesanie prosze pomozcie mi;(( licze na wasze propozycje!!
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: prosze pomozcie !!!!!!!!
eh czemu nikt niechce mi odpisac? ;(((((((((
|
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
ja wiem czemu. bo jestes ladna dziewczyna, kolor i fryzurka Ci bardzo pasuja i ja np. nie mam pomyslu co mozna by w Tobie zmienic, bo wygladasz bardzo dobrze
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
brunetki o niebieskich oczach są śliczne więc proponowałabym Ci powrót do "natury"
co do fryzury to masz wysokie czoło i radziłabym zasłonić je grzywką, ale raczej prostą, niezagęstą spadającą do wysokości brwi, to ładnie podkresli kolor oczu, włosy ogólnie są ładne i w zasadzie w samej fryzurze nic bym nie zmieniała, tym bardziej, że grzywka zdecydowanie ożywi cięcie i będą wyglądały inaczej....chyba że chcesz ekstremalnej zmiany i krótkich włosów... i jeszcze jedno moje spostrzeżenie...nie maluj tak mocno kredką dolnej powieki, nie wygląda to zbyt ładnie i "robi" Ci jakieś takie dziwne oko....ale to tylko moje odczucie....mam nadzieję że się nie gniewasz
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
To prawda że wyglądasz bardzo dobrze..i za bardzo nie ma co Ci doradzic..ładnie Ci w blond włoskach...jednak mysle ze w czekoladowych tez byłoby Ci do twarzy.Długość włosów tez jest ok.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
noo dziekuje wam dziewczynki co do tych kresek;p nie gniewam sie musze sie oduczyc ich robic
heh ale hmm fryzure chcialabym zmienic hehe )czekam na jesco jakies propozycje i goraco wam dzikeuje;** |
|
|
|
|
#7 |
|
Moderator
|
Mysle ze Tobie pasowalby ciemny braz lub blad jesli niechcesz tak rozjasniac,ale teraz co masz bardo Tobie pasuje.Przesylam kilka propozycij fryzur.Pozdrawiam
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 5 468 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
kilka propozycji fryzurek, a kolor pozostaje kwestią wyboru, ja nadal jestem za jakimś chłodnym odcieniem brązu....
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
no extra te fryzurki;d a sluchajcie czy ktoras moglaby w jakims programie do wizazu przypasowac jakies fryzurki do mojej twarzy? widzialam ze tak robicie ;d
bardzo bym chciala dzikeuje wam z gory!! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:04.