|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Odtwarzacz mp3/mp4 + inne bajery
Czy ktoś z Was ma może takie cacko? Zastanawiam się nad kupnem, ale nie wiem, co to warte. Zwłaszcza zastanawia mnie, co widać na tak małym wyświetlaczu
![]() Niech mi ktoś pomoże, jutro albo pojutrze muszę to zamówić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Odtwarzacz mp3/mp4 + inne bajery
To jest taki bajerek...Przeważnie 1,2 cala. Nie sądze by można była na takim czymś w sposób komforotowy oglądać filmy. A co do konwersji to do urządzenia także jest dołączone oprogramowanie pozwalajaca na konwersję miedzy różnymi formatami do fomatu MTV. Jednak to czy uda Ci się to zmieścić zależy od programu i odpowidnich ustawień.
Może być różnie...W jednym z testów takich urządzeń, po konwersji pliku filmowego o wadze ponad 700 MB, efekt końcowy to ponad 770 MB...To przy najlepszych ustawieniach. Przy najgorszych to nieco powyżej 70 MB. Ale wtedy pewnie byś widziała tylko prostokąty... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
A jak myślisz, warto to kupić? Głównie chodzi mi o słuchanie mp3, i nie wiem czy to nie taki zbędny bajer, bo faktycznie zdjęć sobie na tym za bardzo nie pooglądam - wyświetlacz chyba mniejszy, niż w cyfrówce.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Bastian, Ty się chyba znasz na tych rzeczach, więc może mi coś rozjaśnisz
![]() http://www.sprzetkom.pl/product_info...oducts_id=6525 http://www.sprzetkom.pl/product_info...oducts_id=6967 http://www.sprzetkom.pl/product_info...oducts_id=6522 - najbardziej skłaniam się ku temu, bo ma wbudowane głośniczki. Na Allegro znalazłam jeszcze dzisiaj chyba niedrogiego iPoda: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=79104771 i teraz to już nic nie wiem ![]() Co o tym wszystkim myślisz? Co byś wybrał? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
up up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Ja jestem od 24 listopada właścicielka takiej różowej mp4-reczki... jestem zachwycona nią, pod każdym względem!!! i polecem taki sprzecik... niby niepozorny a bardzo fukncjonaly
![]() p.s. to jest ten model wymioniony ciebie jako drugi w tych linkach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
W sumie także skłaniałbym się do kupna ostatniej pozycji. Różnica między drugim produktem a ostatnim pod względem cenowym nie jest aż taka duża (20 zł) a ten ostatni posiada nieco bogatsze wyposażenie.
No i te głośniczki...Tak, to jest argument poza wszelką dyskusją.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Na 1,5 calowym ekranie nie sądzę by można było oglądać cokolwiek w warunkach komfortowych.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Własciwie filmow jescze nie ogladalam, ale ma powgrywane pare videoclipow... i naprawde super... jestem bardzo zadowolona.. chociaz nie mam skali porownawczej... tak czy owak jestem w tym cacuszku zakochana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Bastian i inni - heeeeeeeelp
![]() ![]() Edit: Już wykombinowałam, że toto chyba odtwarza format nie .mtv , a .amv (wgrałam plik .mtv i nie działa, a ten testowy jest właśnie w .amv), ale dalej mam problem, bo nie wiem gdzie mam ściągnąć program do konwersji - AMV Convert Tool. Jak nic nie wykombinuje to przejdę się jutro do sklepu i niech mnie przeszkolą... Edytowane przez Kasiek1987 Czas edycji: 2006-01-31 o 19:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:37.