![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Co kochane wizażanki o tym sądzą?
Na pewnym popularnym portalu internetowym a mianowicie wykop.pl znalazłam oto coś takiego http://imgur.com/a/68YO0. Co o tym sądzicie? Zwykłe stereotypy czy rzeczywiście jest w tym ziarnko prawdy? Osobiście poczułam się trochę urażona bo może do tej pory nie miałam konta ale jestem zagorzałą czytelniczką tego forum już od długiego czasu jako gość i w momenci kiedy zobaczyłam te szkalujące mnie i inne wizażanki obrazki czara goryczy przelała się co popchnęło mnie do założenia konta i opublikowania tego tutaj. Nie żicze tego : ( Zapraszam do dyskusji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Co kochane wizażanki o tym sądzą?
Mnie to nie rusza jakos specjalnie...
Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Nie zauważyłam, że coś tam mnie obrażało, ale nie dotrwałam do końca, bo mi nie po drodze z produktami jakiegoś pacana z gimbazy
![]() Najbardziej mnie wzruszył ten "upij swojego tż na imprezie". Biedny bezwolny tżcik z sondą do przymusowego karmienia ;( |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ocenami z tej strony bym się na twoim miejscu nie przejmowała, bo komentujący na tej stronie sami są najczęściej mentalnie na poziomie gimnazjum.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Copyraptor
|
![]() I ogólnie myślę, że cały temat to jest prowokacja kogoś z wypoku ![]() Edytowane przez cholernarejestracja Czas edycji: 2016-08-28 o 22:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wizażowy Kot Igor
|
No ja wszystko rozumiem. Ale kim jest Mariusz?
![]()
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
Ale durne teksty
![]() Sama na poczekaniu bym lepsze wymyśliła ![]() Graficznie też słabo ![]() ---------- Dopisano o 02:01 ---------- Poprzedni post napisano o 02:01 ---------- Nie wiem ale lepszy by był Janusz albo Seba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
Nie wiem jak Wy, kochane wizażanki, ale ja płaczę. Co za potwarz, no nie wiem czy to udźwignę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
ReklaMO(D)żerca.
|
trzeci tż w miesiącu
![]() co myślę? Że jeśli ktoś czuje się personalnie dotknięty takimi głupkowatymi memami, to chyba doskonale wie, co ma za uszami ![]() mireczki z wykopu może i trochę popłynęły ale... drogie kobiety, ile razy same zrobiłyście facepalma czytając niektóre wątki na intymnym, rady będące podwójnymi standardami i wywody pt: ja go kocham ale dałam innemu ale i tak kocham misiaczka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
lokalna gwiazda
|
Przejrzałam, wzruszyłam ramionami... Co tu komentować?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
Autor(ka) wątku to prawdopodobnie trolisko i twórca tychże memów. W momencie założenia wątku jego dzieło miało na wykopie dwie odsłony (tzn tylu ludzi je obejrzało). Tyle, co odpowiedzi w wątku w tamtym czasie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Coś Ci się chyba pomyliło ps. tak niestety wygląda 90% typowo kobiecych problemów/tematów na tym forum (siedzę tu dla pozostałych 10% jakościowych)
![]() Edytowane przez czajka1488 Czas edycji: 2016-08-29 o 13:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
Dot.: Co koNie czajęchane wizażanki o tym sądzą?
Nie czaję problemu. To duże forum, zbiorowisko randomów z sieci, zawsze będzie się z czego pośmiać, też nie wiem jak skomentować niektóre wątki. Nie chcesz nam chyba powiedzieć, że nie ma tu żadnych absurdów.
![]() Inna sprawa, że tamta pani chyba próbuje się troszkę popisać przed kolegami z wykopu. Hehe, patrzcie co za głupie pipy, nie to co ja, ja jestem inna, co nie. ![]() Ale w każdym razie nie widzę powodu do odbierania tego osobiście. Chyba że się naprawdę nie ma innych problemów, to miłej zabawy! Edit: Oki, chyba faktycznie prowokacja. Że miałyśmy być oburzone, czy coś tam ten. Edytowane przez 3d23842983a6357ec11121c0b2dc0194ed81d40b_604ff51fe6891 Czas edycji: 2016-08-29 o 17:09 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
.
|
![]()
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
Trzeci tż w miesiącu spoko, reszta beznadzieja. Wymyśliłabym lepsze na szybko.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Konto usunięte
|
Stare jak swiat te memy, afera byla juz jakies pare lat temu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;64686336]Autor(ka) wątku to prawdopodobnie trolisko i twórca tychże memów. W momencie założenia wątku jego dzieło miało na wykopie dwie odsłony (tzn tylu ludzi je obejrzało). Tyle, co odpowiedzi w wątku w tamtym czasie
![]() Ano słaby trolling. W ogóle głupawe te memy, a jak ktoś się poczuje personalnie tym dotknięty, to i tak się nie przyzna ![]() ---------- Dopisano o 07:44 ---------- Poprzedni post napisano o 07:43 ---------- [1=3d23842983a6357ec11121c 0b2dc0194ed81d40b_604ff51 fe6891;64705221] Inna sprawa, że tamta pani chyba próbuje się troszkę popisać przed kolegami z wykopu. Hehe, patrzcie co za głupie pipy, nie to co ja, ja jestem inna, co nie. ![]() Nie wiem, czy koleżanka - ja tam widzę raczej jakiegoś smutnego, sfrustrowanego faceta. Dość możliwe, że "wizażowego" prawiczka ![]() Żeby nie było, nie mam nic do prawiczków - tylko do frustratów trollujących mi na intymnym o swym prawictwie. Cytat:
![]() Chyba nie zadziałało ![]() Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2016-08-30 o 07:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wizażowy Kot Igor
|
To, że wiatrak da się rozpierniczyć a piernika nie da się rozwiatraczyć.
Mariusz jest bohaterem jednego z memów a po moim pytaniu wstawiłam emotę, która oznaczała, że pytanie nie jest zadane na serio bo tak naprawdę jest to postać wymyślona ![]() Ale z tymi memami już była afera, fakt, przypomniałam sobie. A co o tym sądzę? Głupota jakoś nie wywołuje na mnie większego wrażenia. Chyba mam z nią do czynienia zbyt często.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | ||
Przyczajenie
|
[QUOTE=Lexie;64719526]W ogóle głupawe te memy, a jak ktoś się poczuje personalnie tym dotknięty, to i tak się nie przyzna
![]() czyli rozumiem że wszyscy wypowiadający sie w tym wątku poczuli się dotknięci Cytat:
![]() Cytat:
ps. to trzeba było napisać frustrata a nie prawiczka, widać że chyba jednak coś jest na rzeczy z tymi prawiczkami u Ciebie skoro wyżywasz się na nich a nie na frustratach Edytowane przez czajka1488 Czas edycji: 2016-08-30 o 08:20 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Konto usunięte
|
Czajka - Ty tak serio? Serio myślisz, że my się przejmujemy czymś takim, mając własne życie? Nie wiem kim trzeba być aby się przejmować jakimiś mało kreatywnymi memami próbującymi dotknąć całą społeczność internetową, nawet nie skierowanymi personalnie do konkretnej użytkowniczki.
Pytałaś o to co o tym myślimy to Ci odpowiedziałyśmy. Tak jak odpowiadamy w innych wątkach na inne tematy. Popracuj nad grafiką bo te memy są słabe graficznie. Merytorycznie też nic specjalnego, posiedź na wizażu trochę dłużej to może znajdziesz ciekawsze teksty, które są na porządku dziennym. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Konto usunięte
|
Był (jest?) wątek o kwintesencji wizażu, to była kopalnia inspiracji do memów.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Konto usunięte
|
[1=8c9538aac29bb5fbc2d31b2 aac28a8f9b62d5c74_6584d26 7571b8;64724796]Był (jest?) wątek o kwintesencji wizażu, to była kopalnia inspiracji do memów.[/QUOTE]
Prawda, o wiele fajniejsze byly przyklady w tamtym watku. Te z memow (moim zdaniem) nijak maja sie do wizazu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Konto usunięte
|
No ale jeśli trolling jest słaby, a my nie jesteśmy oburzone, to dlaczego nie miałybyśmy tego napisać? Odpowiedziałyśmy ci ładnie na pytanie, i o co tu się rzucać... wdech i wydech!
![]() Ale jeśli tak bardzo ci zależy, to dam z siebie wszystko: ojej, ojej. ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez 3d23842983a6357ec11121c0b2dc0194ed81d40b_604ff51fe6891 Czas edycji: 2016-08-30 o 11:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
BTW czy mi ktoś wytłumaczy czym miałyśmy, jako użytkowniczki wizażu się przejąć?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wizażowy Kot Igor
|
No w sumie też się zastanawiam, jakiej reakcji/dyskusji spodziewała się Autorka/Autor wątku. W sumie nie ma tu podstaw do żadnej dyskusji.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Ale że o co chodzi ?
![]() ![]()
Najlepszą kochanką jest księgowa. Jak się nie zgadza - to się nie zgadza. Ale jak się zgadza, to we wszystkich pozycjach ![]() Mądra kobieta kiedyś rzekła: "Mam to k*rwa w dupie" i żyła długo i szczęśliwie ![]() Dobry pocałunek kobieta czuje między udami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:50.