|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
zmiana na walentynki
moze jeszcze zawczesnie poruszac temat walentynek ale prosze Was o rade Drogie Koleżanki. Chcialabym w tym szczegolnym dniu wygladac inaczej, tak aby mojemu mezczyznie serce zabilo tak samo jak w dniu kiedy poraz pierwszy mnie zobaczyl. Prosze o pomoc, dobierzcie mi jakis wyjatkowy makijaz ps. mile widziane zdjecia. Dodam jeszcze ze na codzien maluje sie naturalnie, a tym razem chcialabym cos w sobie podkreslic. Z gory Dziekuje za wszystkie propozycje
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: zmiana na walentynki
Fryzurkę proponuję bardziej figlarną, bo ta jest taka "grzeczna". Niestety nie mam fotek, ale ktos inny moze załączy. Jesli masz wysokie czoło proponowałabym grzywkę na bok, a jeśli nie, to w ogóle możesz z niej zrezygnować, to byłaby fajna zmiana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
nie wiem,ale wiem,ze jesteś bardzo ładną dziewczyną.Pozdrawiam i zycze jemu tego bicia serca....przyspieszonego codziennie..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
grzywka bardziej postrzępiona, reszta też może się trochę zbuntować, oczka fajne do malowania i na policzkach super miejsce na delikatny różyk, błyszczyk troszkę odwazniejszy... zastanawiam się jaką porą jesteś
napisz w jakich kolorkach dobrze się czujesz i jak się opalasz, bo Twoja cera nie jest taka oczywista w ocenie
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Dzieki za porady. PS sama nie wiem jaka porą jestem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:03.