|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Bardzo proszę o poradę, może razem damy radę :)
Witam serdecznie Wizażanki
![]() Proszę Was bardzo o jakieś wskazówki co do makijażu dla mojej skromnej osóbki ![]() Kompletnie nie mam idei jakich cieni mogłabym używać...Mam okropne sińce pod oczami i ogólnie okolice ocząt jakieś przebarwione z widocznymi żyłkami - na zdjęciach troche zatuszował je flash aparatu ![]() ![]() ![]() Czytałam, że do okularów najlepsze są ciemniejsze oczka, przy sińcach z kolei jaśniejsze - i już sama nie wiem ![]() Jeżeli mogę jeszcze prosić o jakieś propozycje naturalnego makijażu, takiego codziennego lub wyjściowego na szaleństwa... ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: Bardzo proszę o poradę, może razem damy radę :)
Ivanko. Przepiękny temat pościku.Gratuluję twórczej inwencji. Spokojnie, ja na makijażu nie znam się. Koleżanki - wizażanki, NAPEWNO nie opuszczą Ciebie w potrzebie. To głównie amatorki. Bardzo uzdolnione. Podziwiam Je, Ich chęci, zaangażowanie, talent. A za chwilę, Ja umieszczę nowy wątek, by w koncu ruszyły szacowne pośladeczki, zalogowane WIZAŻYSTKI, które to, jeszcze nigdy nie obdarzyły nikogo wsparciem. NIE UDZIELIŁY ANI RADY ANI POMOCY. Korzystają tylko z porad amatorek. Doszkalają się od amatorek. Same siedząc i nic nie robiąc. Mało tego. Życzą sobie pomocy w postaci opracowania całej dekady / patrz wątek lata 50-te/ oraz zapychają mi skrzynke pocztową, bym opracowała IM makijaże z całej dekady w odniesieniu do (sic!) CAŁEGO ŚWIATA.
Z lekka przekroczyły dozwolone granice. Ukaże się nowy wątek /na plotkowym/, napiszę kto jest kim, siedzi cicho, powklejam otrzymana pocztę - SKANDAL!!)_robi ściągawki, od siebie nic nie dając. Niczym pasożyt./ Nie obawiaj się - koleżanki nie opuszczą Ciebie. Tylko już biedne nie wyrabiaja. W razie czego podbij wątek ponownie. Pozdrawiam Ciebie serdecznie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Droga Enterpe!!! Chyba troche przesadzilas z ta odpowiedzia!!! Piszesz, ze ZADNA z nas NIGDY nie udzielila ani rady ani pomocy! ! ! ! ! Czy aby NA PEWNO????
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Enterpe napisał(a):
> Ivanko. Przepiękny temat pościku.Gratuluję twórczej inwencji. Spokojnie, ja na makijażu nie znam się. Koleżanki - wizażanki, NAPEWNO nie opuszczą Ciebie w potrzebie. To głównie amatorki. Bardzo uzdolnione. Podziwiam Je, Ich chęci, zaangażowanie, talent. A za chwilę, Ja umieszczę nowy wątek, by w koncu ruszyły szacowne pośladeczki, zalogowane WIZAŻYSTKI, które to, jeszcze nigdy nie obdarzyły nikogo wsparciem. NIE UDZIELIŁY ANI RADY ANI POMOCY. Korzystają tylko z porad amatorek. Doszkalają się od amatorek. Same siedząc i nic nie robiąc. Mało tego. Życzą sobie pomocy w postaci opracowania całej dekady / patrz wątek lata 50-te/ oraz zapychają mi skrzynke pocztową, bym opracowała IM makijaże z całej dekady w odniesieniu do (sic!) CAŁEGO ŚWIATA. > Z lekka przekroczyły dozwolone granice. Ukaże się nowy wątek /na plotkowym/, napiszę kto jest kim, siedzi cicho, powklejam otrzymana pocztę - SKANDAL!!)_robi ściągawki, od siebie nic nie dając. Niczym pasożyt./ Nie obawiaj się - koleżanki nie opuszczą Ciebie. Tylko już biedne nie wyrabiaja. W razie czego podbij wątek ponownie. Pozdrawiam Ciebie serdecznie. Enterpe na miłość boską, o co Ci chodzi? Starałam się zrozumieć do końca to co napisałaś, ale jakoś nie mogę, to jest tak chaotyczne... ggrrr... oświeć mnie
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Witaj ivanko69! Nie mam teraz dostepu do fotek wiec tylko slownie postaram sie pomoc.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
DO Szien i Moniki. Dziewczyny. Żle przeczytałyście. Przecież napisałam - jakiego wątku dotyczy wypowiedź. I dalszy ciąg tego wątku. Przeciż Was w tym wątku nie było. I nie WY pisałyście do mnie prywatnie. Przeczytajcie jeszcze raz. Oj, chyba już zmęczenie daje w kość. To nie do Was. Calusy dla Szien i Moniki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
ivanko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Szien. Wszystko wyjaśnię. To nie dotyczy WAS.Muszę najpierw pozbierać mysli. I wszystko opracować. Calus.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Dziękuje Wam za porady
![]() ![]() Pozdrawiam serdecznie wszystkich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Do Koleżanek. Zrozumiecie - napewno. Muszę jedynie wszystko opracować dość składnie, przejrzyście i czytelnie. Chwilowo jest to mój problem - chcę tylko nim sie podzielić i swoimi spostrzeżeniami.
Moniko i Szien- jesteście Wizażystkami??? Dalibóg nie wiedziałam. Spokojnej nocki dla koleżeństwa. pzdr |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:31.