|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Odżywka na wypadające włosy
Hej Dziewczyny !
Nie odkopałam żadnego nowego wątku, więc załozyłam swój. Czy któraś z Was może mi polecić jakąś dobrą odzywkę, bądź maskę do włosów, która pomoże mi z ich wypadaniem? Interesują mnie kosmetyki naturalne, z dobrym składem, lub dermokosmetyki. Nie testowałam jeszcze niczego, ale zrobiłam już trochę rozeznania, więc może wiecie coś na temat tych poniżej: Radical - odzywka przeciw wypadaniu włosów Organique - Maska do włosów słabych i wypadających Bandi - Maska wzmacniająca do skóry głowy Seboradin - odzywka przeciw wypadaniu włosów Dajcie znać ![]() Z góry dziękuję ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Odżywka na wypadające włosy
Niestety z tych wszystkich odżywek, które wypisałaś, nie miałam okazji testować żadnej.
Edytowane przez Klaudenc Czas edycji: 2017-08-08 o 18:09 Powód: podejrzenie o reklamę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
.
Edytowane przez Klaudenc Czas edycji: 2017-08-08 o 18:10 Powód: podejrzenie o reklamę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
żałosna pseudo reklama. Wymyślcie coś serio skutecznego, to nie będziecie musieli stosować się do takich słabych trików
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Dlaczego uważąsz, że to reklama? Po prostu wyraziłam swoje zdanie, bo akurat u nich kupowałam ostatnio i widziałąm, że włąśnie ten proukt reklamowali. Chyba po to jest właśnie to forum, żeby wypowiadać sowje zdanie.. :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Dość dziwny przypadek, że Ty i SObasia założyłyście profile w lipcu i jedyne o czym piszecie w swoich postach to kosmetyki coś tam mitchel
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Smakowita ;)
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Ja używałam lecytynowych szamponu i odzywki Beaver. Tez maja certyfikowane organiczne skladniki i wlosy po nich mniej mi wypadały
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
YYY
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny moje włosy po ciąży wypadują i tracą blask. Witaminy nic nie pomagają poradźcie coś sprawdzonego bo już tracę siły ;(
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:52.