|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Jakie makijaże dla okragłej buźki?
Witam dziewczyny! Macie moze jakies pomysły dotyczące makijażu dla pulchnej bużki? Jak sądzicie powinnam wyregulowac brwi? Bo nigdy tego nie robiłam i sie troszke obawiam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jakie makijaże dla okragłej buźki?
Jeśli chodzi o brwi to powinnaś je lekko skorygować- masz okrągłą twarz i nie będą ci pasowały cienkie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Witaj
Na fotkach niestety nie widać w przybliżeniu Twojej buzi więc do do brwi nie będe się wypowiadać. Mogę Ci tylko poradzić abys udała się do kosmetyczki;-) Co do kształtu buzi: -radziłabym zapuścić włoski - takie o długości do ramion wyszczupla optycznie twarz -uzywanie pudru brązujacego pod kości policzkowe -noszenie dlugich, wiszących kolczyków - raczej głębokie dekolty (nie pod szyje) - najlepiej w serek pozdrawiam sam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
pomocne będzie modelowanie różem (środkowy rysunek)
ślicznie się uśmiechasz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
![]()
Sam właśnie o to chodzi, ze ja nie dawno ściełam sobie włoski tak jak mam teraz, a przed tem miałam takie do ramion i po prustu mi sie znudziły
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
To znowu ja.
![]() ![]()
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Do takiej milusiej buźki, polecam tylko delikatne makijaże
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:27.