|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Blond czy powrót do naturalnego jasnego brązu?
Witajcie
Chciałabym się Was poradzić. Rok temu nareszcie odważyłam się zaryzykować i zdecydowałam się na swoją pierwszą koloryzacje - rozjaśnienie włosów do jasnego blondu. Sama lepiej czuje się właśnie w tym kolorze. Nie ukrywam, że STRASZNIE podobają mi się blondynki z niebieskimi oczętami. Sęk w tym, że sama mam zupełnie inny typ urody. Wiele moich znajomych zwraca mi uwagę, że wcześniej było lepiej. Jedynie mój chłopak jest ZA blondem, reszta zdecydowanie doradza mi powrót do naturalnego odcienia. W poniedziałek wybieram się do fryzjera na farbowanie. Tylko do tej pory nie mogę się zdecydować - pokrywać odrosty / powrót do naturalnego jasnego brązu. Jak myślicie? ![]() ![]() z góry dzięki za każdą odp! |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Blond czy powrót do naturalnego jasnego brązu?
Ja jestem zablondem, no chyba, że farbowanie mocno niszczy ci włosy.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
W blondzie Ci bardzo ładnie, ale w brązie wyglądasz zjawiskowo pięknie
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuje Naprawdę nie mam pojęcia co robić. Chyba zależy od humoru, raz myślę, że jestem gotowa do brązu,a po godzinie "ja chce blond!". "Problemy." |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
W obu kolorach Ci dobrze.
Wcale nie wyglądasz kiczowato w blond, tylko dla tego że masz brązowe oczy. To się nawet w naturze nie raz zdarza. http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/wink.gif Szczególnie , że ten Twój blond bardzo naturalnie wygląda. http://static.wizaz.pl/forum/images/...ons/1_ehem.gif Więc, rób jak czujesz http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/smile.gif |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Podzielam opinię
Moim zdaniem blond pasuje nie tylko niebieskookim dziewczynom. NAturalny Twój dla mnie osobiscie za ciemny<ale to zapewne kwestia przyzwyczajenia,opatrzeni a>.Sama wielokrotnie zmieniałam kolor włosów,ale ostatecznie jestem blondynką<moze już nie "białą"ale jednak . I podobnie jak Ty miewałam różne fazy zis chce ciemne<nie czarne> a zaraz za godzine "nie, jednak nie.." potrafiłam dwa razy na dzien farbować włosyMyślę ,ze najlepiej stopniowo zmieniac kolor ,wtedy sama zobaczysz w którym lepiej będziesz się czuła,w czym Tobie<nie innym >będzie najkorzystniejNa zdjęciu ze słuchawkami wyglądasz
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Też jestem zdania, że w obu kolorach wyglądasz dobrze, tak że nie zazdroszczę decyzji przy którym jednak zostać
ten blond wygląda bardzo naturalnie, wcale nie rzuca się w oczy że włosy są farbowane. Na Twoim miejscu zapewne jednak wróciłabym do brązu, a to ze względu na to, że nienawidzę odrostów i jednak farba niszczy włosy. Sama miałam kiedyś blond i zniszczyłam włosy masakrycznie, baaardzo długo trwało zanim je wyprowadziłam z tego stanu. No ale to były całe lata dość częstego farbowania i w dodatku beznadziejnym środkiem.P.S. Ja chcę Twoje rzęsy!!!!!!
|
|
#9 |
|
Konto usunięte
|
bardzo dobrze wygladasz w blondzie-niby masz ciemny typ urodzy ale kolor,ktory wybral sie tu z nim nie gryzie,
z drugiej strony-w ciemnym tez pieknie, ja ogolnie bylabym za ciemnym, ale skoro oba Ci pasuja to wybieraj w czym sie lepiej czujesz-jakby nie patrzec nie jest to nieodwracalna decyzja, mozesz sobie pobyc blondynka jakis czas a jak Ci sie znudzi to wrocic do ciemnego |
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
brąz? a nie lepiej ciemny blond - poziom 8 lub 7 to fajne kolory, a 7 jest chyba dla Ciebie ! ja uwazam, ze jasny blond pasuje Ci takze, ale naprawde brąz sprawia, ze wygladasz wyjatkowo pieknie, bo w blondzie taka ladna kizia mizia.. troche blado i nijako..
---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- o wiem! taki kolorek jak ma Alicja Bachleda-curus - wygladalabys IDEALNIE https://www.google.co.uk/search?tbm=...MQ9C8ICQ&dpr=1 |
|
|
|
|
#11 |
|
West Coast
|
Po pierwsze... jesteś prześliczna
Po drugie, jesteś potwierdzeniem, że ładnemu we wszystkim ładnie. Ale jeżeli miałabym wybierać między tymi odcieniami, to chyba bardziej Ci pasuje brąz, poza tym farbowanie włosów a zwłaszcza rozjaśnianie to zawsze jest pewien kłopot, masz piękne naturalne więc możesz tego uniknąc
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
Jesteś piękną dziewczyną! Dla mnie w brązie jest bardziej charakternie
|
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
Masz bardzo ładne oczy ,mi się w obu wersjach podobasz!
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
w obu, ale w blond bardzo laaadnie, dodaje Ci uroku
ogolnie jestes bardzo ladna i we wszystkim chyba byloby Ci ladnie
|
|
|
|
|
#15 |
|
Przyczajenie
|
Jak będziesz brązowa to będziesz cudowna!!! Wyślij mi wtedy więcej zdjęć bo bym mogła na ciebie w brązie patrzeć i patrzeć!!!!
|
|
|
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
W blondzie wyglądasz młodo, świeżo ale w brązie tak subtelnie, tajemniczo! W ogóle jestem pod wrażeniem Twojej urody! Masz tak piękne spojrzenie że się zakochałam
|
|
|
|
|
#17 |
|
Przyczajenie
|
Jesteś bardzo piękna i tak naprawdę w obydwu kolorach Ci ładnie.
|
|
|
|
|
#18 |
|
Konto usunięte
|
A może bardzo ciemny blond? Taki kompromis między blondem a jasnym brązem.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:28.

Chciałabym się Was poradzić. Rok temu nareszcie odważyłam się zaryzykować i zdecydowałam się na swoją pierwszą koloryzacje - rozjaśnienie włosów do jasnego blondu. Sama lepiej czuje się właśnie w tym kolorze. Nie ukrywam, że STRASZNIE podobają mi się blondynki z niebieskimi oczętami. Sęk w tym, że sama mam zupełnie inny typ urody. 

I podobnie jak Ty miewałam różne fazy