|
Notka |
|
Zdrowie ogólnie W tym miejscu rozmawiamy o zdrowiu: od profilaktyki po sposoby leczenia. Porada uzyskana na forum nie zastępuje wizyty u lekarza, ma funkcję informacyjną! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Które paski crest kupić na allegro i skąd wiedzieć że nie są to podróby?
Naczytałam się wielu opinii o paskach do wybielania Crest (CREST WHITESTRIPS SUPREME oraz Professional Effects ) i nie wiem które kupić, sporo osób też pisze, że paski na allegro moga nie być oryginalne (dopiero wróciłam z wakacji z USA mogłam je tam kupić ale nie pomyślałam o tym
![]() ![]() ![]() Między tymi paskami wybieram i mam nadzieję że na tych aukcjach są oryginalne paski, opinie są pozytywne ![]() http://allegro.pl/crest-paski-wybiel...593587677.html http://allegro.pl/paski-wybielajace-...467241744.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Które paski crest kupić na allegro i skąd wiedzieć że nie są to podróby?
te pierwsze polecam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
ja zamawiałam z CRESTPolska, żeby uniknąć płatności za przesyłkę 30 zł i żeby sprawnie przyszło, czekam na dostawę. Jak dotrą i będzie z nimi wszystko dobrze to napiszę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Hej, ja nie polecam zakupów na allegro, dwa razy dostałam podróbki pasków.
Siostra z USA przysłała mi oryginalne i była bardzo wielka różnica w wybielaniu. Teraz kupuje na xxx ,szybka wysyłka i paski są w 100% oryginalne. Polecam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2016-07-11 o 13:08 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Ja kupowałam paski na allegro u polskiego sprzedawcy - przesyłka szła z Gdyni. Kupiłam 14 pasków, czyli kurację 7-dniową zapłaciłam razem z przesyłką 99 zł
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
A tak odnośnie pasków Crest:
Też was tak strasznie zęby po nich "bolały"? Robiłam w życiu dwie kuracje i przy każdej prawie nie mogłam jeść... nie był to taki typowy ból, bardziej nadwrażliwość, jak zawiał wiatr to aż czułam podmuch na zębach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
A zamawiał może ktoś paski ze strony paski-crest.pl? Nie chcę zamawiać na allegro, bo boję się że otrzymam podróbę, a nie wiem właśnie jak to jest z tą stroną, bo nigdzie nie widzę opinii na jej temat. Ma ktoś jakieś doświadczenia z tą stroną?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Ja kupowałam na tej stronie i bardzo polecam, raz w roku robię sobie kuracje wybielającą paskami Crest Supreme Professional.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny ostrzegam przed stroną https://paskiwybielajace.com/ po zakupie pasków i przelaniu na konto pieniędzy sklep już nie odpowiada na pytania a przesyłki oczywiście nie ma ... a chciałam wybielić na wesele ząbki. Omijać i nie zamawiać z tego sklepu!!
Edytowane przez ggooska Czas edycji: 2018-07-02 o 13:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Nie polecam strony crestpolska. Otrzymałam podróby.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Jakies 2 miesiace temu kupilam paski na paskiwybielajace.com
![]() To jakis sklep widmo- zero kontaktu, nie mozna w zaden sposob uzyskac informacji o zamowieniu, nie znalazlam zadnego numeru telefonu ani nawet danych firmy, platnosc tylko z gory co juz wzbudzilo moje podejzenia... Pomimo nerwow i zerowego kontaktu ze sklepem paski na szczescie w koncu dotarly, ale w trakcie ze wzgledu na zblizajacy sie wielkimi krokami slub zdazylam zamowic je ponownie, tylko tym razem na crestpolska.pl- z przezornosci za pobraniem, bo przynajmniej ten sklep ma taka opcje i na szczescie tutaj obylo bez zadnych problemow. Przesylka dotarla na drugi dzien, takze z czystym sumieniem moge polecic ![]() Edytowane przez peesz Czas edycji: 2019-06-01 o 20:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Środek do wybielania zębów - https://allegro.pl ja to uzywałam no i mam teraz bielsze zęby. Moze nie takie jak po profesjonalnym wybielaniu ale dla mnie efekty sa wystarczające za tą cene
Edytowane przez volobueva93 Czas edycji: 2021-01-14 o 10:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:04.