|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Darmowe konto<30
Na stronce www.bzwbk.pl jest oferta darmowego konta dla osób ponizej 30 roku życia. Mam pytanie czy ktoś z was ma takie konto założone? I czy naprawde nic się za nie nie płacie, bo ja jakoś w to uwierzyć nie umie i musze się upewnić nim je założe. Prosze o szybką odpowiedź.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Darmowe konto<30
ja mam to konto - za prowadzenie konta nie ma opłat - płaci się za ubezpieczenie karty 2 zł/m-c i za przelewy elektroniczne (0,50gr/przelew chyba
![]() jestem baaaardzo zadowolona z konta - mają bardzo dużo bankomatów, e-konto działa rewelacyjnie mam porównanie z PKO SA i BP oraz Millenium - wypadają conajmniej słabo
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką". Janusz Kulig 1969-2004 ['] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
potwierdzam to co napisała Roxi. Mam to konto również, nic za nie nie płacę. Nie płacę również ubezpieczenia za kartę, jak zakładałam konto ta kwota wynosiła 5 zł, a często nie miałam nic na koncie, nawet przez kilka miesięcy, więc zrezygnowałam z ubezpieczenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
dzięki za odpowiedź, po szkole ide założyć sobie tam konto
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
hmm... dziwne... ja tez mam to konto, ale nic nie place, zero za utrzymanie, zero za jakies karty, a jesli chodzi o przelewy to mam 5 przelewow w miesiacu za darmo, a pozniej mi tylko pobieraja 20 groszy za wyslanie sms-a z haslem... wiec nie wiem...
z tym, ze ja zakladalam jako studentka, moze dlatego... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
słuchajcie, chciałabym zrobic przelew przez internet. Oczywiscie mam konto w WBK. Opcję przelewów mam aktywną. Czy któraś z was robiła przelewy? Jak długo pieniążki idą? Mam troche obawy, może je rozwiejecie...
Jak wchodzę na "przelewy złotowe" potem "na rachunek obcy", na samej górze jest "z rachunku + mój numer konta i kwota którą mam na koncie" Czy zawsze jest tam ta kwota napisana? Jak potem sprawdzić czy przelew został zrobiony? Byłabym bardzo wdzięczna za odpowiedź...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:44.