|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Usg
Witam. Ostatnio robilam USG piersi i lekarz powiedzial ze mam dobrze rozwiniete gruczoły mleczne. Mam pytanie czy nie bedac w ciazy mozna miec dobrze rozwiniete gruczoły mleczne? A moze znaczy to ze jestem w ciazy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Usg
trudno bylo zapytac o to lekarza ktory robi usg?
skad mamy wiedziec czy jestes w ciązy?skoro ty sama nie wiesz,jest szansa na ciąże? okres? test ciązowy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Gdybym robiac usg wiedzial ze gruczol mleczny zwiazany jest z ciaza napewno spytala bym sie o to lekarza. Jednak nie mam anatomi czlowieka w jednym paluszku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Paula ma racje trzeba pytac o to lekarza. A ciaze zawsze mozna wykluczyc testem, duzo nie kosztuje. Jest mozliwosc przy niektorych zaburzeniach hormonalnych ze gruczoly mleczne beda bardziej rozwiniete.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
A masz szanse na ciąże?
kiedy współżyłas i kiedy powinnien wystapic okres to raz a drugie trudno zapytac co oznaczaja lub moga oznaczac powiększone gruczoły? nie pisze tego złosliwie ale mam wrazenie ze nikt nie pyta o nic swojego lekarza ,lekarz enie mowia skoro pacjent nie zainteresowany a potem pacjent ma pretensje ze lekarz nic nie mowie i robi sie kółko i to w kazdej innej dziedzinie medycyny występuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:07.