|
Notka |
|
Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Top secret
Witam
![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Top secret
Ja tam byłam tylko na dniu próbnym...;] W sumie nie wiem czego ja się spodziewałam... Wiadomo jak to jest z robotą w sklepie
![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Moja siostra tam pracowała przez 3 miesiące i w sumie nie było tak źle ale to juz zalezy od kierowniczki. Siostra zarabiała ok 500 zł a pracowała ok 80 godz.
Najgorsze własnie bylo to kazano podchodzić do klientów - to była najbardziej denerwujące jak wspominała siostra, ale jak juz powiedziałam to zalezy od kierownika jakie ma wymagania. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Mój kolega pracuje tam od 2 lat. Jest zadowoony. Płaca całkiem niezła. Razem z premiami zarabia miesięcznie ok 1400 zł netto. Ale wiem, że mają fajną kierowniczkę.
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Odświeżam wątek. Jestem ciekawa jak obecnie wygląda praca w TS, dziękuję za wszystkie opinie!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
bylam dziś na rozmowie kwalifikacyjnej 6 zl na godzine pełny etat umowa zlecenie chyba nic wiecej nie musze dodawać ...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
dodaj ze nagrode (50zl) ma jedna osoba w miesiącu a pracuje na to caly zespół. Kilka razy układnie tego samego zeby robic cos na sile i to 6 zl wyżej wspomniane.
Ja podziękowałam.
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Jeżeli chodzi o wynagrodzenie to tak szczerze, wszystko zależy od kierownika i od tego czy jest to sklep własny czy franczyzowy. We własnym zatrudnia Cię Top Secret, a we franczyzowym właściciel sklepu i to od niego zależy ile Ci zaproponuje i jak wygląda system premiowy. Wiadomo, że w każdej sieciówce są standardy których trzeba przestrzegać, ale to normalne. Ja jak najbardziej polecam TS
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Podbijam wątek.
Czy ktoś może się wypowiedzieć jak wygląda praca na dzień dzisiejszy - zarobki, podejście do pracownika, wynagrodzenie, a wymagania i obowiązki?
![]() |
![]() |
#10 |
Vegemamita
|
Ktoś może podać aktualne realia pracy ?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:01.