|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Efekt "sypkich" włosów
Dziewczyny mam do Was pytanie odnośnie efektu "sypkich" włosów. Czy są jakieś odżywki po których moje włosy NIE będą "ślicznie" do siebie przylegały. Wiem,że niejedna z Was woli miec gładziutkie i mięciutkie włoski, ale ja zawsze mam je związane i wole, kiedy się nie wiwijają w jedną stronę na końcu, tylko są jakby sztywne. Nie muszą być one prościutkie, jak np. przy użyciu prostownicy, lub suszarki i balsamu który się aktywuje pod wplywem ciepła, bo włosy i tak susze zawsze naturalnie a balsamy czy kremy do wygładzania włosów bez prostownicy czy suszarki i tak nie działają. Wiem,że taki efekt można uzyskać stosując nawet zwłykły szampon z odżywką lub bez niej i w sposób naturalny je suszyć od czasu do czasu "trzepiąc" głową, jednak nie orientuję się po których. Pare razy miałam fajne "sypkie" włosy tylko nie mogę sobie przypomnieć jaka to była odżywka(bo po każdym myciu używam). A może taki efekt dadzą mi zwykłe odżywki odświeżające i energetyzujące, jak np. te z AVONu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Efekt "sypkich" włosów
Ja niestety nie weim o co chodzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
![]()
jak to sobie jeszcze raz przeczytałam to sie wcale nie dziwie, że nikt nie rozumie o co mi chodzi
![]() ![]() Edytowane przez leva84 Czas edycji: 2006-01-28 o 20:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
przy wypowiedziach nt. serum krystalicznego rene blanche dziewczyny wspominaly o powstajacej sypkosci wlosów..
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
właśnie najdziwniejsze w tym wszystkim jest to, że taki efekt można uzyskać po balsamach i serum, które mają za zadanie wygładzić włosy. koleżanka mi ostatnio zaproponowała serie gliss kura z jedwabiem do takiego efektu. i faktycznie -efekt wygładzenia był tylko przez pierwsze minuty, potem to już sama sypkość. dlatego możliwe,że z tym serum będzie tak samo. napewno wypróbuję i dziękuję za radę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=59571 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
![]()
Mnie się wydaje, że podobny efekt uzyskuje po Biosilku (dodam że używam go na umyte WYSUSZONE włosy)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:45.