|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Czy zakończyć tę znajomość?
Cześć, Dziewczyny!
Chciałabym prosić Was o radę i obiektywne spojrzenie na sytuację, w której się znalazłam. Rozchodzi się oczywiście o faceta. Poznaliśmy się w czerwcu i od razu coś między nami zaskoczyło. Od tamtej pory regularnie się spotykamy. Świetnie się rozumiemy, mamy podobne wartości, zainteresowania no i jest między nami jakaś chemia. Niestety, jest też jedna rzecz, która wyklucza ewentualny związek: chłopak jest nałogowym palaczem. Wiem, że pewnie dla części z Was to śmieszne, żeby skreślać kogoś jako potencjalnego partnera z takiego powodu, ale ja mam wyjątkowy wstręt do papierochów i to dla mnie sprawa nie do przejścia. Mimo wszystko chętnie kontynuowałabym tę znajomość na stopie przyjacielskiej, bo bardzo go polubiłam i przywiązałam się. On natomiast kilka dni temu oznajmił, że jest we mnie zakochany i bardzo chciałby się związać, ale zdaje sobie sprawę, że w naszej sytuacji to niemożliwe. Stwierdził też że mimo to chce pozostać ze mną w koleżeńskich stosunkach, bo nie wyobraża sobie, żebym miała całkiem zniknąć z jego życia. Tylko czy w takiej sytuacji to ma jeszcze sens? Czy może lepiej zakończyć tę znajomość, żeby chłopak mógł sobie w spokoju zapomnieć? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy zakończyć tę znajomość?
Skoro sie zakochal, to faktycznie znajomosc nie ma sensu...
Ja Cie troche rozumiem, bo tez baaardzo bym nie chciala, zeby moj chlopak palil papierosy. Bardzo sie w duchu ciesze, ze moj Tz przyzwyczail sie do epapierosow i juz nie pali zwyklych od 3-4 msc! Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
on tired little feet
|
Cytat:
![]() Autorko myślę ze masz rację i póki co nie ma po co tego ciągnąć bo chłopak się zamęczy w takiej relacji. Może kiedyś, kiedy emocje i uczucia u niego opadną.
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Takie zakochanie się jest naturalną reakcją, w zasadzie fizjologiczną, i odchodzi równie szybko, co przychodzi. Tylko ludzie się do tego zazwyczaj nie przyznają, bo spodziewają się, że zostaną za to surowo ukarani, na przykład zerwaniem znajomości, jak Ty planujesz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Pytalas go czy bylby sklonny rzucic dla Ciebie palenie? Wszak, czego sie nie robi dla milosci?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Przepraszam za offtop, ale:
Cytat:
Są problemy żeby od tego uciec (poszukaj, poczytaj), na tyle duże że postanowiłem zabrać głos. Lepiej wrócić do fajek i kupić tabex / desmoxan (działają, potwierdzam na własnym przykładzie), bądź wspomniana książka - nie miałem styku ale podobno działa. PS: I jedno i drugie i tak powoduje na dłuższą metę rozedmę płuc - efekt zaciągania się. Edytowane przez Jabajbaj Czas edycji: 2016-09-13 o 20:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:52.