|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Chcę się poużalać nad sobą
Zacznę od tego, że nie mam dobrych relacji z ojcem, jest alkoholikiem już pare lat nie pije. Problem był w tym, że jak coś popsułam nieumyślnie potrafił mnie wyzywać od poj**ów i wiele innych epitetów. Teraz jest za granią, mieszkam w rodzinnym domu i nie czuje się jak u siebie, w dodatku wiem, że rodzice chcą go na mnie przepisać i boje się jak np. zepsuje się pralka to będzie się wściekał. Często mnie wyśmiewał jakiej ja muzyki słucham, że nosze nie tak włosy. Przez to mam problem w nawiązaniu relacji z innymi ludźmi. Gimnazjum to była dla mnie gehenna, moja klasa się ze mnie wyśmiewała, były komentarze, że jestem paszczurem (teraz wyglądam inaczej, inaczej się ubieram, jestem chudsza). Nie mogłam chodzić do szkoły, całe wakcje wychodziłam wtedy ze 3 razy i to tylko koło domu. Cięłam się, miałam częste melancholijne dni albo euforyczne, myśli samobójcze. Mama to zauważyła chodziłam do psychologa, ale tylko pogorszył sprawę. Po zmianie klasy było inaczej. Przeszło mi. Tyle lat ciszy. Ale ostatnio znowu czuję bezsilna. Nie mam ani jednej koleżanki, kolegi. Mam chłopaka, z którym jestem 4,5 roku. Kocham go, ale nie potrafie się z tego cieszyć, mam wahania nastrojów, ciągłe fochy sama nie wiem za co (wcześniej tak nie było). Dużo siedzę w domu i to jeszcze bardziej mnie dobija. Rzadko płacze, ale czuje ciągle smutek gdzieś tam w środku, i to zdarza mi się coraz częściej. Czuje się bezwartościowa. Chciałam to napisać tutaj, bo nie jestem tego w stanie powiedzieć nikomu w oczy.
Proszę moderatora o przeniesienie wątku do innego działu Edytowane przez Katia525 Czas edycji: 2016-09-13 o 19:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Chcę się poużalać nad sobą
Cytat:
Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
zuy mod
|
Zgodnie z prośbą wątek przeniosłam na intymne.
Mnie to prawdę mówiąc wygląda na depresję. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#5 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Też radzilabym psychologa oraz terapię DDA.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:16.