|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
new hair style
Dziewczyny jak chodzicie do fryzjera zeby cos zmienic to zdajecie sie na jego pomysl czy macie cos swojego i idziecie np.z fotka?
Pare lat temu poszlam z fotka i facetka tak mi zrobila ze wyszlo ZUPELNIE COS INNEGO!!!Niewiem moze to tez zalezy od fryzjera... A wlasnie-lepiej isc do jakiegos drozszego(lepszy?)czy "zwykly"i tanszy nie musi byc gorszy?Bo nie wiem na jakiego sie zdecydowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: new hair style
Jak ze wszystkim...to zależy
![]() ![]() Za to w małych salonach fryzjerskich fryzjerzy/fryzjerki mogą lepiej strzyc,bo inazcej mogliby się nie utrzymac na rynku. Tak mysle. Najlepiej się popytac ludzi i tyle,bo tak naprawde i wśród drogich i tych tanszych mogą się znalezc gapy,które zrobią Ci kuku na głowie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Nie ma reguły - wszystko zależy od fryzjera. Chodziłam już do takich droższych, i po kilku razach szukałam kolejnych, bo byłam średnio zadowolona, głównie przez brak inwencji fryzjerów. Teraz już od lipca chodzę do takiego z przeciętnymi cenami, i na tyle zdążyliśmy się poznać, że zdaję się na jego pomysły, a on wie, co będzie mi się podobać, a za co zadźgam go nożyczkami
![]() Jeśli masz zamiar dopiero szukać fryzjera, to może najpierw usiądź u niego na fotelu, poproś, żeby zarzucił Cię kilkoma pomysłami na Twoją fryzurę zanim chwyci za nożyczki, przemyśl jego koncepcję i dopiero wtedy się decyduj. Chyba, że masz na oku konkretną fryzurę. Na pewno fryzjerze w droższych salonach mają większe możliwości doskonalenia swoich umiejętności na wszelkich kursach, ale to nie oznacza, że szary osiedlowy salonik nie zachwyci Cię ![]() Życzę owocnych poszukiwań ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Z tymi fryzjerami to roznie bywa faktycznie, czasem i ja szłam ze zdjęciem i wychodzilo zupełnie co innego niz chcialam, nie jest to zawsze wina fryzjera,czasem nie z każdych włosów da się uzyskać taka fryzure o jaką nam chodzi, ale fryzjer powinien to przewidzieć i nas ostrzec. Ja polecam również rozpytywanie, większość ma jakiegoś swojego ulubionego fryzjera, którego może polecić. Co do cen to też w sumie wiele one nie mówią, w tych droższych pracują na lepszych preparatach zazwyczaj, ale niekoniecznie oznacza to, że w tych tanszych myją i farbują byle czym. Ja powiem szczerze, że patrzę też na to jak wygląda fryzjerka gdyby się np. okazało, że sprawia wrażenie zaniedbanej czy niechlujnej to bym do niej nie poszła.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
To fakt, ze szewc bez butów chodzi...
ale miałam na myśli takie zaniedbanie i niechlujstwo raczej wiecie o co mi chodzi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:45.