|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Starające się
Cześć dziewczyny,staramy się z mężem o dzidziusia 5 miesiąc i nic.Z pierwszym dzieckiem udało nam się za pierwszym razem a teraz nic,byłam u lekarza i stwierdził,że mam torbiel czekoladowy na jajniku i endometriozę.Dodam,że miesiączki mam regularne.Lekarz przepisał mi luteinę pod język od 15 dnia cyklu przez 10 dni przez 3 miesiące.Napiszcie proszę czy któraś miała podobny przypadek i czy udało się zając. Z góry bardzo dziękuję za odpowiedź.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Starające się
Cytat:
Endo na 100% potwierdza laaparoskopia, moze lekarz liczy, ze sie torbiel wchlonie, ale jaa bym skonsultowala z innym. Regularne miesiaczki tez mam, hormony w normie i moge sobie nagwizdac brzydko mowiac, bo dziecka od 1,5roku nie ma. Wczesniej 2lata tez nic. Skoro macie 1dziecko to jest wieksza nadzieja, ale moglo sie tez cos rozwinac od pierwszej ciazy. Wpadaj tu, dziewczyny maja doswiadczenie i wiedze: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=912411
Edytowane przez agusia8524 Czas edycji: 2016-10-21 o 08:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:08.