|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
kto miał wesele w Wołominie albo w jego okolicach?
Kochane, pomóżcie. Gdzie i jaką salę wynając na wesele(120 osób). Wołomin i okolice. Chodzi tu głównie o dobre jedzonko i fajna atmosferę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: kto miał wesele w Wołominie albo w jego okolicach?
hej mania25 ja mieszkam w Wołominie ślub mam 05.08.2006 a sale wynajmuje na ul. Piłsudskiego tam jest fajna sala tak do 150 osób a z jedzeniem to nie wiem bo mam własna kucharke
pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
witaj
ja miałam wesele 22 kwietnia i wybrałam salę "Adrian" na ul. Moniuszki (dawny CECH). Teraz jest odnowiona i jest zupełnie inna niż wszystkie pozostałe sale w Wołominie i okolicach. Moja siostra też tam będzie miała swoje wesele. Sala zrobiła ogromne wrażenie na moich gościach. Nie potrezba jej stroić, bo sama w sobie jest piękna. Aaaaa i jeszcze jedno, nie ma balonów w wystroju (tylko serce za młodymi jest z baloników małych) bo zupełnie tam nie pasują balony. Zmieści Ci się tam te 120 osób, bo ja miałam na 130 i było wspaniale. Polecam serdecznie. Jeżeli chodzi o jedzenie to mają bardzo dobre bo byłam tam na weselu z ich caterringiem. Ja miałam swoją kucharkę, ale włąściciele sali zrobili dla nas wyjątek i pozwolili nam na swoja obsłuę. Jeżeli będziesz chciała dodatkowych iformacji o sali, bądź innych salach w okolicy (uwierz mi że dużo ich ogładałam hihihihi) to zapraszam do napisania do mnie emaila k_milczar@op.pl, a postaram się coś Ci doradzić, oczywiście w miarę moich mozliwości. Buźka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Hej,
w zeszłym roku miałam wesele w Leśniakowiźnie(to tuż po Wołominem) w Zamkowej. Obsługa megaa profesjonalna i jedzenie pyszne. Dodatkowo wzięliśmy nocleg dla kilkunastu gości z daleka. Polecam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:51.