|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
come back
jakiś taki mi dzisiaj wyszedł. cieniowanie mi sie nie podoba, cien kończy się u góry zbyt ostro, ale cholibka pędzelki już tak zajechałam ze chyba musze nowe kupic.
Mazidła: podkład Fresh Matte 015 róz z Inglota-78 kulki brązujące Avon cienie: Integra rozowa-rozowa-fioletowa nr. 50 Inglot Sprint - 34 tusze: 2000 Calorie Extra Super Lash i moja nieśmiertelna czarna kredka pierre rene ![]() a nie patrzec na moje piękne brwi bo w trakcie zapuszczania. ![]()
![]() ![]() Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los - Metro "Chcę być kopciuszkiem" Edytowane przez malinka_86 Czas edycji: 2008-02-05 o 00:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: come back
Masz fajne rzęsy, takie dłuuugie.
![]() Makijaż utrzymany w radosnym tonie. Ja troszkę roztarłabym granicę, bo na fotkach trochę się odcina cień od powieki. ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
pomadko robiłam co mogłam zeby rozetrzeć ale moje pędzelki są już do wyrzucenia. a niczego innego nie mam do roztarcia. ech.
![]()
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
nie podoba mi sie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Rzęsy fakt, fajne
![]() A ja czasem rozcieram albo palcem, albo taką pałeczką do uszu..... ![]() A pędzelków w ogole nie mam - chyba się zaopatrzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
może cieniowanie kiepskie, ale te RZĘSYYY odwracają uwage
![]() ślicznie Ci w takim makijażyku - tak dziewczęco ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Twoje rzęsy wychodzą na pierwszy plan. Są bardzo długie i ładne. Fajnie, że znowu pokazałaś się.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
w końcu nowy makijażyk
![]() ![]() też sie przyczepie do roztarcia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
rzęsy masz boskie!! makijaż bardzo delikatny
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
moriam- kreska hm wiem ze powinam ja zlikwidowac ale jak nie namaluje coś mi brakuje w makijażu. wiem ze powinnam rozczesac rzesy ale biegiem bo mamuska zadzwonila zebym przyszla pomóc do pracy. wiem ze cieniowanie i roztarcie poszło do kosza ale te pędzelki, dopoki nie kupie a bedzie do dopiero po 20 bo dopiero dostane pieniądze skazana jestem na aplikatory jakies beznadziejne.
![]() Gothic_Daisy - z pałeczka dobry pomysł ![]() ![]() rei, wioletaM,mi.a- ![]() ![]() Dolly- ale jak ja mam rozetrzec jak moje pędzelki się wykonczyły ![]()
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Malinko, fajnie, ze znów gościsz na MM
![]() O Twoim makijażu powiem tak: podoba mi sie sposob w jaki malujesz oczy, szczegolnie Twoje rzesy i kolory, ktore wybierasz przemawiaja na tak. Jednak brakuje mi bardziej "wymodelowanej" twarzy i na przyklad lepiej podkreslonych ust (moglabys je umiejetnie powiekszyc kontorowka i wypelnic jasna pomadka ), wydaje mi sie, ze makijaz (jako calosc) bardzo by na tym zyskal.... Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
A ja się do niczego nie przyczepię. Fotka schowek4 po prostu będzie moją tapetą teraz
![]() ![]()
![]() |
#13 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
o tak, oko na zdjęciu podwójnym schowek4 jest świetne, po tym ujęciu wszędzie poznam naszą malinkę
![]() Kilka niedociągnięć technicznych (wywal te pędzelki i rozcieraj nawet paluszkiem) ale ogólnie fajnie witaj znowu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Juliettt - co do modelowania twarzy uczę się dopiero, róż mój jest jasny. a co do ust przyjełam sobie ostatnio że sam błyszczyk bezbarwny bo po reszcie dostaje jakiegoś uczulenia. chociaz i czasami po błyszczyku.
musiałabym sie zaopatrzyc w "specyfiki" do ust ale narazie męcza mnie te pędzelki i sesja ![]() rzyrafka - ![]() ![]() aga- ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Zapatrzyłam sie na te rzęsiska cudowne....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Dawno Cie nie było.... Gdzie sie pdoziewalas MAlinko?
![]() ![]() ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
piekne rzesy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
oczęta masz jak nie z tej ziemi!!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
nie podoba mi się...
![]() Najbardziej przeszkadza mi niejednolity koloryt cery,przydałby się nieco bardziej kryjący podkład,nie chodzie mi absolutnie o ukrycie piegów ,ale o wyrównanie i ujednolicenie cery.Wymodelowałabym twarz podrem brązującym,ujarzmiła brwi bo sprawiają dziwne wrażenie i odwracają uwagę.Poza tym nieszczęsny cień ,tak jak pisały dziewczyny.Tworzy nieroztarty placek. pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:38.