|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
SPAMER vanillacafe
Pani vanillacafe w ponizej podanym watku:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=86100 POdaje link do aukcji niejakiej Panny anna_0011. Pani to to nikt inny jak Pani vanillacafe. Watek ten zalozony zostal w celu rozreklamowania tejze aukcji. Pewnie w tymze celu pierwotnie powstalo rowneiz jej konto. Dodam ze konto na Alegro Pani mady (to jej pierwszy nick) zostalo juz dawno zablokowane. Uwazam ze powinniscie walczyc z tego typu spamami. Jesli ktos cchce zapytac o uwagi na temat danego przedmiotu moze przeciez wkleic zdjecie. Po co od razu zamieszczac link? z reguły własnie po to by cos zAREKLAMOWAC... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: SPAMER vanillacafe
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
To wynika zm oich informacji.
Sprawdz na allegro konta mada0011, anna_0011 a pozniej konto vanillacafe. WSZYSTKIE ZABLOKOWANE!!! Bo należa do niej. Może skontaktuj sie z administracja allegro to podadza ci dowody, ze to sa jej konta. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wiec skoro nie mam dowodów prosze Admina lub SuperModa o decyzje co z tymi linkami na modzie ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Ja znam tą osobę i wiem, że to ona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Nowe wcielenie m_ad ban stały mng
Ode mnie tylko tyle, nie będę czytać jak ktoś mnie oczernia
mng to nowe wcielenie m_ad ban stały i wszystkich jej klonów Dowody? 1) fotki z targowiska, co prawda zamazana twarza ale to ona 2) prześmiewczy i przemądrzały styl wypowiedzi charakterystyczny dla tej osoby 3) próbuje zjednać sobie użytkowniczki zwrotami "śliczne zdjecie w avatarku, to ty? " dodam, że to do Pani moderator która zamknęła jej wątek... 4) "Chodzi o zablokowanie dostepu do wizaz danego komputera? jest na to sposob, wystaczy system przeinstalowac. A z drugiej stroiny, czy uwazasz ze to sprawiedliwe, kiedy z jednego komputeraz korzystaja 2 osoby (jak w przypadku opisanym powqyzej) jedna z nich zachowuej sie niestosownie i za tto otrzymuje blokade komupteraz. Co ma wowczas zrobic druga osoba, ktora z tego poowdu nie ma juz dostepu do wizazu? dlaczego ma ponosic konsekwencje tej pierwszej? Troszke to niesprawiedliwe nie uważasz?" - czyżby miała jakieś problemy? Próbuje się dowiedzieć jak obejść zabezpieczenia wizażu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
Czytając tę wypowiedź: Cytat:
Ergo - odnawiam BAN stały i proszę o zainteresowanie się innymi forami. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Administrator
|
Dot.: Nowe wcielenie m_ad ban stały mng
Cytat:
![]() Cytat:
Nie moge wiecej napisac. aniolek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:45.