| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2019-10-23, 20:38 | #1 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2014-01 
				 | Clostilbegyt, Duphaston

Cześć dziewczyny! Dziś pierwszy dzień terapii Clo. Potem mam włączyć estrofem, no i na koniec Duphaston. Możecie się podzielić jakimiś opiniami lub doświadczeniami z brania tych leków? W którym cyklu udało się Wam zajść w ciążę? Dziękuję za wszystkie odpowiedzi 😘😘 | 
|     |   | 
|  2019-11-11, 11:27 | #2 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2019-11 
				 | 

Dot.: Clostilbegyt, Duphaston

Hej, Mam zdiagnozowane PCO, na początku tego roku brałam duphaston, żeby wywołać miesiaczke. Moje cykle były bez owulacyjne i zaczęłam brać closty... pomógł po 3 miesiącach zaszlam w ciążę. Niestety w 8 tyg. okazało się że ciąża obumarla. | 
|     |   | 
|  2019-11-12, 06:51 | #3 | |
				 | 

Cytat: 
 Czyli w Twoim wypadku niewiele Pomogl. Bierzesz dalej czy odstawilas kuracje? | |
|     |   | 
|  2019-11-13, 14:58 | #4 | 
				 | 

Pomogło, dzięki nim mogłam  normalnie zejść w ciążę. Jest nadzieja że bez zabiegu inseminacji  czy in vitro będziemy z mężem mieli dziecko. Muszę czekać miesiąc i po tym idę do lekarza na kontrolę tak się wszystko  okaże

| 
|     |   | 
|  2019-11-13, 18:26 | #5 | |
				 | 

Cytat: 
 Oby się udało. A jak się czulas po duphastonie? Miałaś jakieś objawy ciążowe? | |
|     |   | 
|  2019-11-14, 06:08 | #6 | 
				 | 

Pierwszy raz wzięłam go  w kwietniu, ponieważ  nie miałam  już  miesiączki  przez 7 miesięcy wtedy się okazało że mam PCOS. Jedyne co to strasznie spuchłam  po nich, byłam jak balon wzdeta. I po około 5 dniach pojawiła się miesiączka  później tylko brałam closty.. Bo po cyklu co miesiąc później przychodziło.

| 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Ginekologia | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:16.