|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Emule pomoc
Mam pytanie nastepujace -na pasku dzialan eMule jest folder "Pliki" -tam mam sciagniete piosenki.Jak moge je przeniesc na pulpit lub do innego folderu?Bo nie moge tego wykombinowac.Z gory dziekuje
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Emule pomoc
może wystarczy wybrać inny folder docelowy, gdzie będą się ściągać pliki...np na pulpit, jak chcesz
![]() wejdź w ustawienia, następnie w foldery i wybierz dopiowiednią lokalizację dla popranych plików (np. dysk C: itp.)
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
A te sciagniete pliki da sie jakos przeniesc ?
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Zaznaczasz i przeciągasz do wybranego folderu (albo kopiujesz i wklejasz do innego), w czym problem?
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Piosenek nie da się przenosić bezpośrednio z programu eMule, tylko musisz wejśc do katalogu eMule a następnie do "Incoming" i tam sa wszystkie ściagnięte piosenki, i stamtąd możesz je sobie przenieść na pulpit np
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Hmm jejciu pomieszałam cos w ustawieniach i nie mam w tym pobranym plikun zadnych piosenek jak to przywrocic ????????
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
Może poprostu odinstaluj i zainstaluj jeszcze raz eMule
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
jak nie mozesz znalezc, gdzie masz SCIAGNIETE (patrz: zapisane na dysku) pliki, to najprosciej jest wejsc do Moj Komputer i wyszukac
![]() ![]() ![]() a potem zaloz sobie dwa foldery: jeden do "zakonczonych", drygi do "tymczasowych" (jeszcze sie sciagajacych plikow) na ktoryms z dyskow (najlepiej tam, gdzie masz najwiecej wolnego miejsca) i w ustawieniach eMula wybierz te foldery jako miejsca, gdzie Ci sie bedzie wszystko ladnie sciagac. A potem mozesz z tymi plikami robic, co chcesz... ![]() ![]() <proponuje utworzyc skrot na pulpicie tych folderow...bedzie latwiej i szybciej znalezc> ....Powodzenia!!
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
wejdz w emule na USTAWIENIA--> FOLDERY i tam masz ścieżkę gdzie sie sie zapisują pliki (dpmyslnie jest to w katalogu Emule Incoming) - mozesz sobie tam sama ustawic gdzie chcesz zeby Ci sie zapisywało
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:45.