|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
czy zna ktoś taką piosenkę?
Znam pewien tekst, chodzi mi po głowie od jakiegoś czasu. Wydaje mi się że była do niego jakaś melodia... I nie mogę za nic tego znaleźć. Może ktoś z was to rozpozna. Tekst leci mniej więcej tak, możliwe drobne pomyłki: Przyszły czasy ciekawe, a nadziei niteczka pozostała nam wiotka i to chyba największy nasz grzech. Sami na siebie skazani z pustymi rękami, między morzem a Tatrami, znowu sami, sami, z dobrymi chęciami. W Rzymie modlą się za nami a my sami, wciąż sami, na siebie skazani, sami, z dobrymi chęciami.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: czy zna ktoś taką piosenkę?
znalazłam tylko to, może to coś pomoże? http://www.dalton.cp.win.pl/zaucha/muzyczna_plotka.html
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Jest caly watek na ten temat.
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
wujek google też nie gryzie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() też mi się wydawało że gdzieś widziałam ale niestety nie znalazłam :/ przepraszam ![]() [1=69d5782cb96c44b77f6e0ec 22c8f79bc60c635f6_65a5448 a32992;32305619]wujek google też nie gryzie.[/QUOTE] tak, wiem że to dziwnie zabrzmi, ale wujek google poległ! wyszukiwałam wiele razy, w wielu kombinacjach i nic poza tym co znalazła Pampalini nie odnalazłam. czasem i google zawodzi... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:12.