|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Za krótkie spodnie![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na dodatek okazało się że w sklepie tym są zamotnowane tak lustra i światło pada tak żeby klient wyglądał super we wszystkim...A to poźniej jego sprawa jak przyjdzie do domu;/ I tu pojawia się pytanie jakie spodnie można uznac za krótki bo moje jeansy konczą się przed kostką nie mówię już ja sobie usiąde ![]() Może jakies zdjęcia? Bo inaczej nie wyjde w takich na ulice ![]()
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Za krótkie spodnie
zawsze mozna podwinac nogawke do gory i ma sie modne spodnie czy to do kozaczkow czy wiosna do polbutow.
![]()
watek kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post16332141 Miłość nie polega na wzajemnym wpatrywaniu się w siebie, ale wspólnym patrzeniu w tym samym kierunku. /Antoine de Saint-Exupéry/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
hmm.. jak cos doszyjesz to nie bedzie fajnie wygladać, moze obetnij na ribaczki? Jakie to sa spodnie ? jeansy, eleganckie, sztruksy? jakie?
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Zawsze można je podwinąć i nosić jako 3/4
![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
tak to są eleganckie jeansy..i troche mi ich szkoda obciąć na rybaczki
![]() myslałam jeszcze o tym bo one są sporo podwinięte od wewnątrz i żeby sobie odwinąć aby były dłuższe ale będzie widać na zgnięciu materiału bedzie biały ślad.. No nic jeszcze zobacyzmy ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Może coś takiego ? Bo jak nie chcesz ich obciąć to nie ma innego wyjścia zeby fajnie wyglądały za krótkie spodnie.Przynajmiej tak mi się wydaje
![]() Edytowane przez Olunia90 Czas edycji: 2006-02-06 o 22:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Tak to jest jak sie kupuje spodnie na szybkiego
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Ja też bym podwinęa,albo obcieła.. wiesz co zawsze możesz obciąć na 3/4 a podwijać na jeszcze krótsze,jeśli nie możesz się zdecydować
![]() hmm jaki to sklep?? ![]()
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Podwiń na rybaczki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:41.