|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Metamorfoza dla...faceta
Hey dziewczyny!
![]() Naprawde swietnie sie spisalyscie jezeli chodzi o kobiece metamorfozy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ten pierwszy z lewej to oczywiscie moj tata!hihi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Metamorfoza dla...faceta
Nie wiem ale mi sie wydaje ze tak jak jest to jest bardzo dobrze..Hmm..Ale to moze dlatego ze do facetow z dlugimi wloskami jestem nastawiona bardzo pesymistycznie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Nol_NoRmaL......hehe....a le wiesz jak to jest.....jak sie od 40 lat ma ta sama fryzurke...to mozna zwariowac. Dlatego troche sie mu nie dziwie.
No ale niestety widze ze chyba nikomu sie nie chce cos zaproponowac. szkoda |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
wydaje mi się,że powinnaś spytać o radę fryzjera lub pobawic się photoshopem, podoba mi się ta czarnobiała fotka, może ciut za długie te włoski. ale wiesz- w sumie to starszy mezczyzna, nie ubliżając efekt może odmłodzić go,ale też śmiesznie nie pasować... nie wiem czy się wyrażam jasno. wg mnie byłoby ok w dłużyszch włoskach, ale proponuję fachową poradę bądź komputerowe dopasowanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
perfumove love
|
Moim zdaniem ta fryzura Antka bardziej pasuje właśnie do ciemnych włosów, jest taka zawadiacka. Poszukaj w necie fryzur męskich, albo zaprowadź tatę do dobrego salonu, tam fryzjerki zaproponują mu jakiś ciekawy modny fryz
![]() ps. bardzo przystojny tata ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Wydaje mi sie, ze Twoj tata naprawde fajnie wygląda w tych włoskach, fajnie sie układaja. Nie radziłabym ich zapuszczania
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
tak,tak... w wieku 15-16 lat, tez uwazlam ze 40 letni ludzie to juz starzy sa...
40 lat to starszy mezczyzna... ![]() ![]() ![]() oj dziewczynki... pzrypomne wam jak bedziecie w ieku 40 -chy co mowilyscie ![]() a tak wracajac do tematu, myśle e tata lepiej wyglada w krotszych wloskach, co nie znaczy ze nie moze ich troche zapuscic, wiesz mowi sie ze faceci 40-letni pzrechodza druga mlodosc ![]() ![]() wiec czemu nie cos zmienic ,moje fotki ponizej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
oto one
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny dzieki za wasze rady !
![]() gaga: ja tez nie uwazam ze moj tata jest stary....poniewaz w duchu jest nadal mlody! Wczoraj szperalam troche w starych zdjeciach i znalazlam zdjecie na ktorym moj tata ma.......TRWALA ![]() ![]() ![]() ![]() Szoda ale ze metamorfozy mojego taty nikt sie nie podjal ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
ey ! wizazanki! Co jest z wami?
![]() Moze ktoras z was ma jeszcze jakies fajne pomysly ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
ja też nie uważam,że Twój tata jest stary ;P a jest młodszy od mojego nawet!
![]() ![]() PS. zdjecie koniecznie pokaz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:12.