pozdrowienie - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne

Notka

Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-02-02, 21:27   #1
lidjawyt
Zadomowienie

Wink

pozdrowienie

witam wszystkie panie na forum zrób to sama jestem nowa myslę ze wiele podsuniecie mi po,mysłów pozdrawiam
lidjawyt jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-02, 21:57   #2
mala77
Zakorzenienie

Dot.: pozdrowienie

witam serdecznie i mam nadzieję że sie tutaj zadomowisz.
p.s. uważaj wizaż uzależnia
mala77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-02, 22:34   #3
yaheira
Rozeznanie

witam
yaheira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-02, 22:37   #4
Justin_14
Zakorzenienie

Jak chcialyście- może nie będziecie po mnie miały złych wspomnień.... Ogólnie przy okazji sie pożegnam z wszystkimi

Edytowane przez Justin_14
Czas edycji: 2006-02-03 o 17:56
Justin_14 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-02, 22:40   #5
Beaux
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Justin_14
Śmiecenie forum....?
!!!! Jaka Ty nieprzyjemna jesteś! Dziewczyna chce się przywitać a Ty wyskakujesz z czymś takim. Jeszcze ją wystraszysz i - że tak to ujmę -stracimy nabytek...

BLOG
Beaux jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-02, 22:42   #6
Beaux
Zakorzenienie

Zapomniałam dodać, że witam serdecznie nową Wizażankę

BLOG
Stary 2006-02-02, 22:44   #7
Justin_14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Beaux
!!!! Jaka Ty nieprzyjemna jesteś! Dziewczyna chce się przywitać a Ty wyskakujesz z czymś takim. Jeszcze ją wystraszysz i - że tak to ujmę -stracimy nabytek...
Beaux.... Nie naskakuje, ale wiesz jak jest z ym forum- wprowadzamy te zmiany, tylko w takim wypadku po co..... nieprzyjemna? aha dzięki..... Poza tym nikogo nei straszę, a ostatnio mam powód do gorszego zachowania
Stary 2006-02-02, 23:27   #8
Absynthia
Raczkowanie

Witaj lidjawyt
Ja też tu od niedawna. To wciąga.

Justin 14 -> życie czasami kopie w d..., ale to nie jest powód, żeby się wyżywać na niewinnych. Ja jak tu weszłam po raz pierwszy, to też nie bardzo wiedziałam, jak się zachować... czy wypada mi komentować i się wymądrzać, jeśli sama nic nie wstawiam (z braku aparatu tylko i jedynie). Nie wiem, czy moderatorzy by się zgodzili, ale ja myslę, że jeden wątek, w którym możnaby było się przedstawić i powiedzieć coś na "dzień dobry", byłby dobrym rozwiązaniem dla osób nieśmiałych, które nie bardzo wiedzą od czego zacząć. W końcu każda znajomość od czegoś się zaczyna i najczęściej właśnie od "dzień dobry, jestem /....../."

Ale to tylko moje skromne zdanie, bardzo subiektywne .

I proszę, nie wściekaj sie na mnie, bo ja nie chcę ciebie urazić Głowa do góry, będzie dobrze
Absynthia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-02, 23:35   #9
martuko
Wtajemniczenie

lidja, witaj na Forum mam nadzieje że Cię nie przestraszą nasze dyskusje uskuteczniane w Twoim wątku

Justin,to faktycznie nie jest mile tak witać kogoś kto jest nowy i stawia pierwsze kroki... Każdy z nas uczyl się tutaj poruszać, to, ze kolezanka sie przedstawia jest sympatyczne. Nie możemy stac sie żandarmami z powodu porządku
A że masz cięzki czas bardzo mi przykro, wspólczuję, niech Ci szybko u śmiech wróci
martuko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-03, 09:00   #10
sarenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martuko
Każdy z nas uczyl się tutaj poruszać, to, ze kolezanka sie przedstawia jest sympatyczne. Nie możemy stac sie żandarmami z powodu porządku
Podpisuję się pod tym.

Zresztą (jeśli już porządek musi być ważniejszy od dobrego wychowania) zawsze po pewnym czasie (jak już nowi witający się staną się "starymi" ) można wątki te łączyć w jeden.

Dziewczyny, jestem nieco przerażona. Skoro weszłyśmy już na "drażliwe" tematy to poużalam się chwilę. Dostaję bardzo niepokojące PW (właśnie takie sprzątalno-naprawialne) i czasem nie wiem co mam odpisać (może demonizuję, bo dostałam ich kilka, ale ich autorzy dążą do stworzenia ścisłych reguł pisania postów i tworzenia wątków).

Porządkowanie forum ma nam pomóc w poruszaniu się po wątkach, ale tu nigdy nie będzie "jak w bibliotece". To jest forum dyskusyjne. Owszem trzeba dbać o porządek, sugerować pewne zachowania (np. "wymyślajcie trafne tytuły wątków") ale nie można na siłę zmieniać ludzi czy dyktować im warunków ("wolno tytułować tylko tak [jak ja chcę] i już"). Bo w końcu przyjdzie dzień, że każdą wiadomość trzeba będzie zatytułować wg. schematu ("jak chcesz wkleić zdjęcie swojej pracy to pisz: GALERIA-SARENKA, jak chcesz opisać technikę wykonania to pisz: TEORIA-SARENKA, jak chcesz podać ciekawy link to pisz: LINK - DECOUPAGE" etc..) a post będzie musiał składać się ze wstępu, rozwinięcia oraz zakończenia. A nam odechce się pisać..

A teraz przechodzę do meritum:
Witaj Lidjawyt!

WESOŁYCH ŚWIĄT!
sarenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-03, 10:13   #11
kolalight
Rozeznanie

ostatnio tu strasznie nieprzyjemnie. Mam wrażenie że parę osób zamiast publikować tu swoje prace ciągle ma jakieś ale i problemy chyba nie o to chodzi na tym forum żeby wszystkich ustawiać po kątach. strach się już normalnie odezwać. ja nie widzę nic złego że kobieta się chciała przedstawic. A Justin 14 to chyba lubi tylko zamiesznie robić.
kolalight jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-02-03, 10:39   #12
30766aa7dce2531e8b37b15ae86c8847ef0755ae_5f137ef245055
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez lidjawyt
witam wszystkie panie na forum zrób to sama jestem nowa myslę ze wiele podsuniecie mi po,mysłów pozdrawiam
a witaj!! tak, tak, tutaj jest mnóstwo pomysłów sama wiem ze swojego doświadczenia
30766aa7dce2531e8b37b15ae86c8847ef0755ae_5f137ef245055 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-03, 11:25   #13
aniielica
Zakorzenienie

Witaj I życzę, żebyś jak najwiecej inspiracji
aniielica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-03, 11:26   #14
Justin_14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kolalight
ostatnio tu strasznie nieprzyjemnie. Mam wrażenie że parę osób zamiast publikować tu swoje prace ciągle ma jakieś ale i problemy chyba nie o to chodzi na tym forum żeby wszystkich ustawiać po kątach. strach się już normalnie odezwać. ja nie widzę nic złego że kobieta się chciała przedstawic. A Justin 14 to chyba lubi tylko zamiesznie robić.
To miłe słowa- pwoiedziałam tylko co myślę- mnie już kilka osób obskoczyło za to, że to nie w tym wątku itp. tymczasem wydaje mi się, że nie zaśmiecałam- ale wiecie że ciężko jest się poruszać po 50 stronach forum. nie chcialam nikogo zdenrwować ani zrobić przykrości- poprostu gdyby akżdy chciał się przywitać.... Przykro mi że tak odebrałyście mmnie i to, co powiedizałam ( mówię szczerze- zawsze to co myślę)- nie będę słodziła dlatego, żeby wszyscy mnie lubili....ale przykro mi, że teraz wy mnie atakujecie- ja LIDJIWYT nie zaatakowałam- nie keirowalam nawet słów do niej i nie było to docinianie- dlaczego tak to odbieracie???? mi teraz jest chyba bardziej nieprzyjemnie niż lidii. A tak poza tym- założyłam dwa wątki z moimi pracami- nie mam tylko ale i rpoblemów- jak ty to stwierdizłaś- nei moja wina, ze musze pożyczać aparat i nei zawsze mama do niego dostęp. I chyba w regulaminie jest coś takiego jak możliwość zgłoszenia spamu adminowi a nie am wymogu, aby każdy miał aparat- poprostu mnie nie stać- ale skoro ty masz kupę forsy i wytykasz mnie bo ja mam mniej i liczne rodzeństwo oraz poważnie chorą siostrę.....
Stary 2006-02-03, 11:56   #15
kolalight
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Justin_14
To miłe słowa- pwoiedziałam tylko co myślę- mnie już kilka osób obskoczyło za to, że to nie w tym wątku itp. tymczasem wydaje mi się, że nie zaśmiecałam- ale wiecie że ciężko jest się poruszać po 50 stronach forum. nie chcialam nikogo zdenrwować ani zrobić przykrości- poprostu gdyby akżdy chciał się przywitać.... Przykro mi że tak odebrałyście mmnie i to, co powiedizałam ( mówię szczerze- zawsze to co myślę)- nie będę słodziła dlatego, żeby wszyscy mnie lubili....ale przykro mi, że teraz wy mnie atakujecie- ja LIDJIWYT nie zaatakowałam- nie keirowalam nawet słów do niej i nie było to docinianie- dlaczego tak to odbieracie???? mi teraz jest chyba bardziej nieprzyjemnie niż lidii. A tak poza tym- założyłam dwa wątki z moimi pracami- nie mam tylko ale i rpoblemów- jak ty to stwierdizłaś- nei moja wina, ze musze pożyczać aparat i nei zawsze mama do niego dostęp. I chyba w regulaminie jest coś takiego jak możliwość zgłoszenia spamu adminowi a nie am wymogu, aby każdy miał aparat- poprostu mnie nie stać- ale skoro ty masz kupę forsy i wytykasz mnie bo ja mam mniej i liczne rodzeństwo oraz poważnie chorą siostrę.....
nie wiem dlaczego uważasz że mam kupe forsy??? bo dostałam aparat do telefonu??? Myślę, że powinnaś czasem piomyśleć min napiszesz bo nie wiesz często kto siedzi po drugeiej stonie. Zwróciłam uwagę, bo niepierwszy raz jestem światkiem twoich miłych" komentarzy i niektóre naprawdę są mocno przesadzone jeszcze się tym szczycisz!!! Masz poważnie chorą siostrę przyko mi zwłaszcza że od dwuch lat sama walcze z rakiem i wiem czym to smakuje.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-02-03, 12:01   #16
kolalight
Rozeznanie

i zapomniałam witam moja imienniczkę
Stary 2006-02-03, 12:04   #17
mala77
Zakorzenienie

oj dziewczyny przestańcie się juz kłócić. przez was się lidjawyt przestraszyła i przestała odzywać. myślę że na tym dyskusja powinna się zakończyc.
z mojej strony tyle
mala77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-03, 13:55   #18
Justin_14
Zakorzenienie

Ja koncze- niczym sie nie szczyce poprostu mowie ze pisze to co mysle. Zastanawiam się nad tym co pisze. jest mi chyba bardziej przykro niz lidji bo chyba mam prawo powiedziec co mysle
Stary 2006-02-03, 14:48   #19
Absynthia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Justin_14
Ja koncze- niczym sie nie szczyce poprostu mowie ze pisze to co mysle. Zastanawiam się nad tym co pisze. jest mi chyba bardziej przykro niz lidji bo chyba mam prawo powiedziec co mysle
Kochana, jasne że masz prawo powiedzieć co myślisz, tyle że nie tylko treść jest ważna, ale i forma. To zaoszczędza kłopotów, na przykład takich kłótni jak tutaj. Ta sama treść może być różnie odebrana, w zależności jak jest przedstawiona. Warto się tego uczyć, bo w życiu i kontaktach z ludźmi się przydaje. Naprawdę.
Absynthia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-02-03, 18:53   #20
megi b
Wtajemniczenie

Oj kobitki jak tu gorrrrrrrrąco

Witam nową wizażankę

Amelka 23.06.2009

Lilianka 19.07.2014

megi b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-03, 19:34   #21
Debra
Przyczajenie

Dołaczam się do pozdrowień .Witam was po raz pierwszy na tym miłym forum
Debra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-03, 20:03   #22
eM!
Zadomowienie

Lightbulb Dot.: pozdrowienie

Witam nowa wizazanke!

PS: Ciesze sie, ze ktos w koncu zwrocil uwage Justin, a raczej wyrazil swoje zdanie, na temat jej zachowania. Mnie takze denerwowaly 'jej mile komentarze' ale wolalam to przemilczec.. rozumiem, ze nie wszystko moze sie na tym forum podobac kazdemu, kazdy ma inny gust, i swoje zdanie, troche taktu.

PS2: Szkoda, ze to wszystko pojawilo sie w powitalnym watku nowej wizażanki
Stary 2006-02-03, 20:06   #23
eldrin83
Raczkowanie

WItam witam...a przy okazji ja tu juz chwile siedze ale do dzis nie wiem czemu na Wizazu partnera oznacza sie TŻ???!!
eldrin83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-02-03, 20:09   #24
eM!
Zadomowienie

Wink Dot.: pozdrowienie

Cytat:
Napisane przez eldrin83
WItam witam...a przy okazji ja tu juz chwile siedze ale do dzis nie wiem czemu na Wizazu partnera oznacza sie TŻ???!!
Ojojoj Wiele juz bylo watkow na ten temat.. Towarzysz Zycia
Stary 2006-02-03, 20:09   #25
30766aa7dce2531e8b37b15ae86c8847ef0755ae_5f137ef245055
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez eldrin83
Towarzysz Życia
30766aa7dce2531e8b37b15ae86c8847ef0755ae_5f137ef245055 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-03, 22:10   #26
aguca
Rozeznanie

Witam Witam droga lidjawyt vbmenu_register("postmenu _1252122", true); mam nadzieje że będzie ci tu miło i za bardzo nie przerazisz się tą dyskusją. Ja niebędę się wypowiadać bo to już ma być wkońcu zakończone
aguca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-03, 22:49   #27
Justin_14
Zakorzenienie

BEZ KOMENTARZA- powiem tylko (pewnie ktoś słyszał o tym co mi się przytrafilo w radiu) że kopiecie leżącego.... Dlatego chcę odejść z forum....
Stary 2006-02-03, 23:25   #28
Beaux
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Justin_14
BEZ KOMENTARZA- powiem tylko (pewnie ktoś słyszał o tym co mi się przytrafilo w radiu) że kopiecie leżącego.... Dlatego chcę odejść z forum....
Nie przesadzaj, nikt tu nie chce Cię besztać ani pognębić. Nie mam pojęcia o co chodzi Ci z tym radiem, nikt nie wypowiedział się w tym wątku negatywnie na Twój temat, wręcz przeciwnie, Dziewczyny potraktowały Cię wg mnie łagodnie, chciały Ci tylko dać do myślenia. Spróbujmy być dla siebie miłe i tyle. To Forum jest w końcu po to by sobie pomagać, dzielić się doświadczeniem itp. więc - że tak powiem - wyluzujmy się!

BLOG
Stary 2006-02-03, 23:50   #29
Beaux
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kartoflara
Cze jestem nowa, czytam to forum i justin_14 wy***ałaś mnie z butów.
No sorry, ale powinnaś sie leczyć, ja wiem że mohery takie jak ty mogą wszystko, ale sa pewne granice, jak chcesz odejść to spoko - DROGA WOLNA, nikt nie będzie płakał.

Wybacz, ale jesteś totalnie nie konsekwentna i infantylna.
Masz 14 lat i co ty wiesz o wypierdalaniu z butów :P

Sorry za szczerość, ale Ty mnie zniechęciłaś do udziału w tym forum.
po prostu żenada...
Takich tekstów też sobie tu nie życzymy...

BLOG
Stary 2006-02-04, 07:11   #30
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez kartoflara
i wiem że chcecie miec taki tyłeczek jak ja tylko w troszke za daleeeeeeko ;d :P
PS wiem ze zaraz poskarzycie sie adminowi czy jak mu tak o zniesmaczony wątek ale wiecie gdzie was mam lizydupki :P
PPS troche facetów miało okazje go poogladać i wybrźcie sobie, żże jakos nie wyszli zniesmaczeni:P mówie o mojej pupencji :d
I love YOU ALL buziaczki 4 all my girls (oczywiście dupciaczki )
BAN Stały.

Żegnam.
zlosliwiec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości