![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() pozdrowienie
witam wszystkie panie na forum zrób to sama jestem nowa myslę ze wiele podsuniecie mi po,mysłów pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: pozdrowienie
witam serdecznie i mam nadzieję że sie tutaj zadomowisz.
p.s. uważaj wizaż uzależnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
witam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Jak chcialyście- może nie będziecie po mnie miały złych wspomnień.... Ogólnie przy okazji sie pożegnam z wszystkimi
Edytowane przez Justin_14 Czas edycji: 2006-02-03 o 17:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Zapomniałam dodać, że witam serdecznie nową Wizażankę
![]()
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Witaj lidjawyt
![]() Ja też tu od niedawna. To wciąga. Justin 14 -> życie czasami kopie w d..., ale to nie jest powód, żeby się wyżywać na niewinnych. Ja jak tu weszłam po raz pierwszy, to też nie bardzo wiedziałam, jak się zachować... czy wypada mi komentować i się wymądrzać, jeśli sama nic nie wstawiam (z braku aparatu tylko i jedynie). Nie wiem, czy moderatorzy by się zgodzili, ale ja myslę, że jeden wątek, w którym możnaby było się przedstawić i powiedzieć coś na "dzień dobry", byłby dobrym rozwiązaniem dla osób nieśmiałych, które nie bardzo wiedzą od czego zacząć. W końcu każda znajomość od czegoś się zaczyna i najczęściej właśnie od "dzień dobry, jestem /....../." Ale to tylko moje skromne zdanie, bardzo subiektywne ![]() I proszę, nie wściekaj sie na mnie, bo ja nie chcę ciebie urazić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
lidja, witaj na Forum
![]() ![]() Justin,to faktycznie nie jest mile tak witać kogoś kto jest nowy i stawia pierwsze kroki... Każdy z nas uczyl się tutaj poruszać, to, ze kolezanka sie przedstawia jest sympatyczne. Nie możemy stac sie żandarmami z powodu porządku ![]() A że masz cięzki czas bardzo mi przykro, wspólczuję, niech Ci szybko u śmiech wróci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą (jeśli już porządek musi być ważniejszy od dobrego wychowania) zawsze po pewnym czasie (jak już nowi witający się staną się "starymi" ![]() Dziewczyny, jestem nieco przerażona. Skoro weszłyśmy już na "drażliwe" tematy to poużalam się chwilę. Dostaję bardzo niepokojące PW (właśnie takie sprzątalno-naprawialne) i czasem nie wiem co mam odpisać (może demonizuję, bo dostałam ich kilka, ale ich autorzy dążą do stworzenia ścisłych reguł pisania postów i tworzenia wątków). Porządkowanie forum ma nam pomóc w poruszaniu się po wątkach, ale tu nigdy nie będzie "jak w bibliotece". To jest forum dyskusyjne. Owszem trzeba dbać o porządek, sugerować pewne zachowania (np. "wymyślajcie trafne tytuły wątków") ale nie można na siłę zmieniać ludzi czy dyktować im warunków ("wolno tytułować tylko tak [jak ja chcę] i już"). Bo w końcu przyjdzie dzień, że każdą wiadomość trzeba będzie zatytułować wg. schematu ("jak chcesz wkleić zdjęcie swojej pracy to pisz: GALERIA-SARENKA, jak chcesz opisać technikę wykonania to pisz: TEORIA-SARENKA, jak chcesz podać ciekawy link to pisz: LINK - DECOUPAGE" etc..) a post będzie musiał składać się ze wstępu, rozwinięcia oraz zakończenia. A nam odechce się pisać.. A teraz przechodzę do meritum: Witaj Lidjawyt! ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
ostatnio tu strasznie nieprzyjemnie. Mam wrażenie że parę osób zamiast publikować tu swoje prace ciągle ma jakieś ale i problemy chyba nie o to chodzi na tym forum żeby wszystkich ustawiać po kątach. strach się już normalnie odezwać. ja nie widzę nic złego że kobieta się chciała przedstawic. A Justin 14 to chyba lubi tylko zamiesznie robić.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
i zapomniałam witam moja imienniczkę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
oj dziewczyny przestańcie się juz kłócić. przez was się lidjawyt przestraszyła i przestała odzywać. myślę że na tym dyskusja powinna się zakończyc.
z mojej strony tyle |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Ja koncze- niczym sie nie szczyce poprostu mowie ze pisze to co mysle. Zastanawiam się nad tym co pisze. jest mi chyba bardziej przykro niz lidji bo chyba mam prawo powiedziec co mysle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Oj kobitki jak tu gorrrrrrrrąco
![]() Witam nową wizażankę ![]()
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
Dołaczam się do pozdrowień .Witam was po raz pierwszy na tym miłym forum
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
![]()
Witam nowa wizazanke!
![]() PS: Ciesze sie, ze ktos w koncu zwrocil uwage Justin, a raczej wyrazil swoje zdanie, na temat jej zachowania. Mnie takze denerwowaly 'jej mile komentarze' ale wolalam to przemilczec.. rozumiem, ze nie wszystko moze sie na tym forum podobac kazdemu, kazdy ma inny gust, i swoje zdanie, troche taktu. PS2: Szkoda, ze to wszystko pojawilo sie w powitalnym watku nowej wizażanki ![]()
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
WItam witam...a przy okazji ja tu juz chwile siedze ale do dzis nie wiem czemu na Wizazu partnera oznacza sie TŻ???!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#25 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
Witam Witam droga lidjawyt vbmenu_register("postmenu _1252122", true); mam nadzieje że będzie ci tu miło i za bardzo nie przerazisz się tą dyskusją. Ja niebędę się wypowiadać bo to już ma być wkońcu zakończone
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
BEZ KOMENTARZA- powiem tylko (pewnie ktoś słyszał o tym co mi się przytrafilo w radiu) że kopiecie leżącego.... Dlatego chcę odejść z forum....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#30 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
Żegnam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:54.