|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
jaka fryzurka i makijaż??help potrzeba mi zmian
dziewczyny bardzo chcę coś zmienić,mam doła zaproponujecie cus?kiedyś wysyłałam fotki ale były bardzo niewyraźne przez to niezbyt mogłyście określić i typ urody i wogóle może teraz poprawicie coś u mnie licze na pomoc ...
buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: jaka fryzurka i makijaż??help potrzeba mi zmian
Woww masz tak oryginalna urode ze trudno cos zmienic,polepszyc,jedyne co mi sie rzucilo w oczy to brwi moze troszeczke za cienkie jak na moj gust,a reszta super,swietny kolor oczu,super kosci policzkowe(powinnas je podkreslic rozem)wydaje mi sie ze jestes zima masz bardzo mocna urode
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
wydaje mi sie ze kolor wlosow jest niedpowiedni. rozjasnilabym go troche na Twoim miejscu no i brwi... wybacz ale zle wygladaja. za bardzo je podkreslasz kredka. tez moglyby byc troche jasniejsze i ciut krotsze na koncach od strony skroni. co do makijazu to tusz wydluzjacy rzesy. przy takich ladnych duzych zielonych oczach to mozna malowac oczka jak sie chce
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Ja tez uwazam, ze jestes bardzo wyrazna osobka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
brwi są o wiele jaśniejsze bo są po poprawce "permanentnego" i musiałam strupki nasmarować linomagiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Mysle ze ladnie by ci bylo w takiej fryzurce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
WOW
![]() Co do grzywki- uwazam, że jesli niejest Ci potrzebna, bo masz ładne czoło, to lepiej jej nie robić- ale rozumiem potrzebę zmian ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Własnie zauważyłam, że Napisałas o makijazu permanentnym brwi- ja się nad takim zabiegiem zastanawiam, mogłabyś coś mi napisać? Wiem, zeto Twój watek, ale strasnzie jestem ciekawa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Znalazłam Kayah z grzywką
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
A przy okazji takie inne dwie wersje:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
witaj!za koleżankami powiem ze sliczne oczka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
jesteście kochane
makijaż permanentny mam już 4 lata , od czasu do czasu poprawiam sobie aby było wyraźniej ![]() ![]() moja przyjaciółka jakis miesiac temu robiła usta a teraz brwi ale płaciła normalnie za usta chyba 450 a brwi nie wiem bo jeszcze się nie chwaliła.jestem bardzo zadowolona bo czasem nie mam ochoty na żaden makijaż wstaje rano i przelatuje tylko rzesy tuszem usta błyszczykiem i makijaz gotowy.przegladałam wasze propozycje i chyba zostanę bez grzywki skusze sie tylko na wycieniowanie aby nabrały puszystości i lekkosci bo sa te moje włoski troche cięzkie.jesli chodzi o kolor to myślałam aby dopiąć sobie sztuczne pasemka w jakimś kontrastowym kolorze bo wiem jak cięzko ściąga się czerń z włosów juz raz to zrobiłam i byłam niezadowolona zarówno z wygladu-nowy kolor jak i stanu włosów - musiałam ściąć do ramion.zdecydowanie wycieniować lecz nie chcę schodzić z długości bo w pracy musze mieć związane i najlepiej aby nic tam nie wyłaziło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:53.