|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Kosmetyki Karaja
Hej. Ktoś z was używa? Ja ostatnio dopiero odkryłam tę firmę. Mam od nich puder perłowy i jest świetny. Zamówiłam jeszcze cienie do powiek i czekam na przesyłkę. Ktoś już próbował i może coś powiedzieć?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Kosmetyki Karaja
Ponawiam pytanie. Ostatnio dowiedziałam się, że firma Karaja stacjonuje w moim mieście i tez chciałam się coś na jej temat dowiedzieć. Interesują mnie głównie cienie i podkład
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ja jestem fanką kolorówki Karai. Niestety wszystko co kupowałam, to właściwie w ciemno (ze sklepu internetowego), bo w moim mieście nie znalazłam żadnego miejsca, w którym by ktoś je sprzedawał. Liczę na to, ze to się zmieni. Kilka ich produktów jest naprawdę super. Cenowo też mi się podobają. Można obejrzeć "makeupowe" filmy z ich kosmetykami.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
No ja właśnie widziałam już stronę i chyba się przejdę do tej hurtowni, a jak coś upoluję i przetestuję to dam znać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
No więc odwiedziłam hurtownie i zrobiłam zakupy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Miałam dzisiaj okazję poznać te kosmetyki i kilka mają naprawdę fajnych. Spodobało mi się serum Phytolift, puder Plaisir mat, matowe pomadki i błyszczyki Crystal Gloss. Dużo obiecywałam sobie po podkładach Photo Finish a tu niestety zawód
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Jedynym wytłumaczeniem, jak dla mnie będzie chyba zbyt duża ilość nałożonego podkładu. Mnie Pani z hurtowni poinstruowała żeby nie brać dużo, bo się ładnie rozprowadza. I tak robię. Niewielka ilość, wielkie krycie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, mi te kosmetyki nie przypadły do gustu. Dodam, że jestem wizażystką i dostałam te kosmetyki do wypróbowania podkłady nawet dobre, ale nie ma absolutnie przełożenia cena/jakość. Dosyć szybko się zużywają...Jeśli chodzi o cienie to jak dla mnie się nie sprawdziły w ogóle. Wykorzystuję je jedynie przy własnych sesjach zdjęciowych i nigdy nie zastosuję ich np. do makijaży ślubnych, głównie ze względu na to, że bardzo się osypują i wymagają poprawek ( sprawdzałam oczywiście najpierw na sobie ).
Ogólnie myślę, że nie warto w nie inwestować. Za takie ceny, jakie proponują spokojnie można kupić naprawdę porządny kosmetyk. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
A które cienie, tak bardzo Ci nie pasują?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Znam ta marke , mam ich kosmetyki od wielu lat . Lubie ich cienie , maja duzo odcieni o roznej teksturze . Matowe i satynowe nie osypuja sie , moze jedynie trzeba byc ostroznym z cieniami o wykonczeniu brokatowym (aqua color) ktore maja ta zalete ze mozna je nakladac rowniez na mokro , na sucho troche sie osypuja . Najciekawsze dla mnie sa cienie z paletek "colour emotion" , malowalam nimi panny mlode , szczegolnie z palety nr 6 pink creme .
Edytowane przez beatamalgorzata Czas edycji: 2013-11-19 o 11:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Jeśli chodzi o cienie, to warto jeszcze wspomnieć o Eye&Brow Basic ze specjalnym pędzelkiem do podkreślania brwi. I tez fajne jest to, że można je stosować i na sucho i na mokro.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Ponawiam wątek
![]() Zastanawiam się nad serum Phytolift Karaja, koleżanka mi polecała. Ma ktoś jeszcze jakieś opinie? Sprawdza się? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:14.