|
Notka |
|
Masaż Miejsce dla osób, które interesują się masażem wyszczuplającym i zdrowotnym. Dołącz do nas, podziel się swoim doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() masaż twarzy szyi i dekoltu
witam
![]() Może ma ktoś jakieś filmiki, gdzie pokazane jest wykonanie masażu kosmetycznego, czyli twarzy, szyi i dekoltu. Chodzi mi o ruchy głaskania, rozcierania, ugniatania, oklepywania, wibracji i ruchy uspokajające. Bardzo proszę o pomoc.. mam to opisane na kartkach, ale bez patrzenia jak to się robi ciężko mi jest tego się uczyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
warszawa masaż twarzy szyi i dekoltu
jako, ze watek sie juz odlezal i ma 95 czytan bez odpowiedzi, to przyjdzie ci samej wybrac sie do gabinetu na zabieg.
film moze byc pomocny, jak juz cos znasz, dla przypomnienia - jednak nie ma to co doswiadczenie na wlasnej skorze |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: masaż twarzy szyi i dekoltu
no tak, właściwie nie liczyłam za bardzo, że jakieś wideo się znajdzie.. sama przewertowałam już internet i nic.
głaskanie, rozcieranie, ugniatanie- to jest całkiem proste (może dlatego, że z tym miałam już styczność). gorzej z pozostałymi... no cóż, masaż trzeba zobaczyć na własne oczy i poczuć, inaczej ciężko.. mimo to będę próbować. dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
masaz masaż twarzy szyi i dekoltu
nie wiem dokladnie na czym polega masaz kosmetyczny, ale jesli masz mozliwosc to naucz sie manualnego drenazu limfatycznego - efektywny na obrzeki twarzy, problemy skorne, ale rowniez ogolne odtrucie organizmu. Pomocny w obrzekach i nadwrazliwosci piersi z powodu miesiaczki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
W sumie na wizażu miałam masaż kosmetyczny... Mogłabym Ci powiedzieć jak to się robi... ale nie wiem czy by Ci to coś dało... Chyba,że być mi przesłała swoje notatki a ja napisałabym Ci to w troche inny sposób
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
wejdź na tą stronę jest tu masaż twarzy i nie tylko http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/Chomik.aspx?id=aneta55&sid=13
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
pomóżcie mi... chciałabym sie nauczyć masować
![]() pozdrawiam
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Chciałabym sie nauczyć masażu relaksacyjnego
![]()
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
No to może po prostu na jakiś kurs i tyle.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
mam znajomego rehabilitanta, który potrafi robic cuda z twarza, tylko ze obecnie przebywa za granica. Czasem jednak się kontaktujemy wiec może spytam go, gdzie można znalesc jakies ciekawe informacje na ten temat. Sprobuj poszperac w Internecie – mysle, ze na pewno powinnas cos znalesc.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Dla bardziej ambitnych polecam:
Lifting twarzy metodą Rosenberga lub opracowanie: Twarz Emocjonalna - to jest min masaż relaksacyjny + diagnostyka. poza tym Liftinf japoński 3D lub po prostu manualny drenaż limfatyczny Poza tym dostępnych jest kilka specjalistycznych metod. Zależy tylko jaki ma być główny cel zabiegu. Powodzenia Piotr |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
ja ostatnio się zainteresowałam masażem twarzy, dekoltu i szyi. A to za sprawą MissHerolde z youtube. Po prostu trafiłam na jej filmik instruktażowy, nieco później przeczytałam wzmiankę w "Elle" na temat cudownego działania naszych rąk podczas wklepywaniu i masowaniu buzi..
Mam 19lat i już lekkie zmarszczki na czole. To 'zasługa' genów i bogatej mimiki.. Na razie nie chcę buzi katować kremami anti-age, uważam że wciąż jestem za młoda. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:32.