|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() On boi się związku
Witam
Sprawa jest dosyć złożona, przenigdy nie sądziłam, że znajdę się w takiej sytuacji. Jestem w dość skomplikowanej relacji z pewnym facetem, on ma 27 lat, ja ja jestem 9 lat młodsza.(wiek chyba nie stanowi tu żadnego problemu, ale chciałam go zaznaczyć) W dodatku, on jest moim k-o-r-e-p-e-t-y-t-o-r-e-m.(ale to też żadna przeszkoda) Otóż, od pewnego już czasu i ja zauważyłam i on zauważył, że się świetnie dogadujemy, że uwielbiamy ze sobą spędzać czas, jesteśmy sobie bliscy, zwierzamy się sobie, przytulamy się. Spędziłam jedną miłą noc z nim w jego mieszkaniu,z pocałunkami, przytulaniem, oczywiście bez seksu, o tym mowy nie ma,kategorycznie jak na tę chwilę. Jest dla mnie ważny, i ja dla niego również jestem bardzo ważna, wiele razy to zaznaczał, że z nikim nie ma takich relacji jak ze mną. I o to właśnie chodzi, jestem tylko ważna, nic więcej, o tyle co ja już coś do niego czuję, to jeszcze nie miłość, ale już blisko, tyle on boi się mi zaufać. Wiele razy już o tym rozmawialiśmy, a on tkwi przy swoim, że chciałby być ze mną, ale czuje psychiczną blokadę, z powodu związku który rozpadł się u niego jakiś rok temu, a był bardzo długi. Poniekąd nie dziwię się mu, ale nie wiem co robić, czy czekać, czy co. Chciałabym tak jakby pokazać mu, że może mi swobodnie zaufać, pokazać moją troskę, i nawiązać jeszcze większą więź psychologiczną, ale nie wiem jak, chyba chcę wszystko zbyt szybko... ![]() Edytowane przez monika14746 Czas edycji: 2016-10-02 o 11:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: On boi się związku
skoro nie chce wchodzic w powazny zwiazek to nie chce.to dorosly facet wie czego chce zadne wieksze zaufanie do ciebie itp bzdury mu nie w glowie.chce sie z toba pobawic w lozku a nie tworzyc zwiazek i otwarcieo tym mowi
poprzedni zwiazek to tylko wymowka jesli by sie zakochal jego porzednia relacja nie mialaby zadnego wplywu na to co sie dzieje miedzy wami a co do roznicy wieku i waszej zaleznosci uczenica-korepetytor to rowniez jest wazne moim zdaniem jest nieprofesjonalny i nieodpowiedzialny Edytowane przez 7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014 Czas edycji: 2016-10-02 o 11:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cóż za nieprofesjonalne i nieodpowiedzialne zachowanie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Zaznacze jeszcze że lekcje mamy tazem od 2 lat, a nasze relacje zaczęły zmieniać się mniej więcej w maju tego roku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Hmm... czego 27letni mężczyzna może chcieć od 18latki.... hm..... pewnie związku i wspólnej przyszłości
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dot.: On boi związku
Im bardziej kładziesz nacisk na podkreślenie czynników, które nie są przeszkodą, tym bardziej mam pewność, że to jednak JEST przeszkoda w Twoim mniemaniu, ale chcesz od nas usłyszeć aprobatę względem tych czynników. Anyway. Jeśli facet chce być w związku to nie ma czegoś takiego jak blokada, bo przeszłość, bo to, bo sramto. Jak na moje to on się po prostu jara tym, że wyrwał sobie młódkę, ale deklaracji się od niego na pewno nie doczekasz.
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
ciekawa też jestem z iloma innymi uczennicami tak się zbliżył po ich 18tych urodzinach
za grosz nie ufalabym takiemu facetowi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
sissy that walk
|
Różnica wieku, czułostki i wspólne noce, "lęk" przed związkiem... Za dużo tu zbieżnych czynników żeby uznać, że facet ma dobre intencje. Jak dla mnie, to ma się ochotę poobściskiwać z naiwną (przynajmniej w jego opinii) nastolatką bez zobowiązań, wychodząc przy tym na romantycznego wrażliwca.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Koles chce Cie bzyknac i tyle. Na razie bada grunt, buduje Twoje zaufanie, pokazuje, ze "wcale mu na seksie nie zalezy", a jak sie zabujasz, pojdziesz z nim do lozka, to sie zmyje
![]() ![]() Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- I dobrze kojarzylam, ze taki watek juz byl. Niestety, innych rad nie otrzymasz ![]() Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Autorko, a czy czasami nie mialas 18stych urodzin w maju tego roku?
![]() nie jestes dla niego wazna, nie boi sie zwiazku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
W marcu miałam, ale w sumie i tak już wtedy nasze ralacje były luźne.
Ech, bo poprostu przy nim czuje sue bezpiecznie, i wychodzi na to, że dość łatwo mną manipulować |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:37.