|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Czy już jej nie pociągam?
Witam wszystkich.
Jestem facetem i proszę o pomoc wszystkie kobiety. Mam niepokojący problem z moją partnerką. Mianowicie około 2 tygodni temu współżyliśmy, było jak zwykle, czyli miło, gładko i namiętnie... Gdy stało się TO! Podczas finiszu, ona pieściła mnie oralnie, a ja nie wytrzymałem i wraz z nasieniem z mojego tyłka wydostał się ogromny, głośny bąk... Moja dziewczyna skwitowała to śmiechem, ale widać było, że jest zażenowana nie mniej niż ja. Smród rozniósł się dosłownie po całym pokoju w przeciągu kilku sekund. Od tamtej pory w ogóle nie współżyjemy, ona się wykręca bólem głowy, zmęczeniem. Zauważyłem, że postawiła przy łóżku odświeżacz powietrza... Czy któraś z was miała podobnie ze swoim facetem? A może to wam zdarzyło się wypsnąć co nieco? Proszę o poważne odpowiedzi, bo temat mnie bardzo nurtuje. Pozdrawiam, Mateusz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Czy już jej nie pociągam?
Ja to rozumiem, A gdyby Jej sie to zdarzylo zapytaj, czy ty rowniez wykrecal bys sie bolem glowy i odswiezaczem. To troche banalne i smieszne. Napewno dojdziecie do porozumienia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
![]()
Haha rozśmieszył mnie Twój post
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 | |
Pyskatka
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Gdyby dziewczyna dalej sie z toba bzykala, to jeszcze jestem w stanie zrozumiec ten odswiezacz na strazy.Ale jesli seksu brak, to po kiego odswiezacz?
Mysle,ze to trol. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Troll jak nic.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:08.