Zerwałam z chłopakiem, a teraz on mnie nie chce :( - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-09-24, 12:54   #1
10a99a7e2b76d5ef73d2c6b46c2fbd57bf371141
Konto usunięte

Zerwałam z chłopakiem, a teraz on mnie nie chce :(

Witam, ponad miesiąc temu zerwałam z chłopakiem, z głupiego powodu a za dwa dni chciałam do niego wrócić, ale on już nie chciał. Pisaliśmy do siebie i dzwoniliśmy po koleżeńsku przez miesiąc a teraz po miesiącu w poniedziałek zadzwoniłam do niego, on nie odebrał i napisał mi sms ,,nie dzwoń do mnie i nie męcz mnie, tylko tracisz w moich oczach przez to" i już od kilku dni wcale się nie odzywa. Żałuje że z nim zerwałam ale zastanawiam się dlaczego przestał się do mnie odzywać nawet po koleżeńsku. Co robić by wrócił? Tęsknie za nim. Kilka osób mi doradziło żebym czekała, a kolega doradził mi, że powinnam do niego napisać i walczyć o tą miłość, bo on na pewno jest wkurzony, że z nim zerwałam. Co robić? Tak bardzo tęsknie
10a99a7e2b76d5ef73d2c6b46c2fbd57bf371141 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-24, 12:56   #2
zakonna
Naczelna Nastolatka

Dot.: Zerwałam z chłopakiem, a teraz on mnie nie chce :(

Dac spokój temu człowiekowi i zająć się własnym życiem.

wysłane telepatycznie
Stary 2016-09-24, 13:03   #3
AlaZala
Zadomowienie

[1=10a99a7e2b76d5ef73d2c6b 46c2fbd57bf371141;6566496 6]Witam, ponad miesiąc temu zerwałam z chłopakiem, z głupiego powodu a za dwa dni chciałam do niego wrócić, ale on już nie chciał. Pisaliśmy do siebie i dzwoniliśmy po koleżeńsku przez miesiąc a teraz po miesiącu w poniedziałek zadzwoniłam do niego, on nie odebrał i napisał mi sms ,,nie dzwoń do mnie i nie męcz mnie, tylko tracisz w moich oczach przez to" i już od kilku dni wcale się nie odzywa. Żałuje że z nim zerwałam ale zastanawiam się dlaczego przestał się do mnie odzywać nawet po koleżeńsku. Co robić by wrócił? Tęsknie za nim. Kilka osób mi doradziło żebym czekała, a kolega doradził mi, że powinnam do niego napisać i walczyć o tą miłość, bo on na pewno jest wkurzony, że z nim zerwałam. Co robić? Tak bardzo tęsknie [/QUOTE]

Nie zrywać z ludźmi z głupiego powodu.
AlaZala jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-24, 13:15   #4
Antoiineette
Rozeznanie

Najpierw zerwałaś z głupiego powodu, a teraz jeszcze robisz z siebie stalkerkę. Faceci nie lubią niestabilnych emocjonalnie. Daj mu spokój zanim zablokuje Cię na wszystkich możliwych portalach społecznościowych.
So in America when the sun goes down and I sit on the old broken-down river pier watching the long, long skies over New Jersey (...), I think of Dean Moriarty, I even think of Old Dean Moriarty the father we never found, I think of Dean Moriarty.”
Antoiineette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-24, 13:19   #5
I am Rock
lokalna gwiazda

On chciał mieć dziewczynę, nie koleżankę. Zrozumiałe, że kolegować z tobą się nie będzie.
Masz nauczkę, by nie bawić się cudzymi uczuciami.
I am Rock jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-24, 13:32   #6
Adrianna_8
Zakorzenienie

Juz nic nie zrobisz. Chlopak napisal, ze masz mu dac spokoj.

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
Adrianna_8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-24, 14:30   #7
adeedra
BAN stały

[1=10a99a7e2b76d5ef73d2c6b 46c2fbd57bf371141;6566496 6]Witam, ponad miesiąc temu zerwałam z chłopakiem, z głupiego powodu a za dwa dni chciałam do niego wrócić, ale on już nie chciał. Pisaliśmy do siebie i dzwoniliśmy po koleżeńsku przez miesiąc a teraz po miesiącu w poniedziałek zadzwoniłam do niego, on nie odebrał i napisał mi sms ,,nie dzwoń do mnie i nie męcz mnie, tylko tracisz w moich oczach przez to" i już od kilku dni wcale się nie odzywa. Żałuje że z nim zerwałam ale zastanawiam się dlaczego przestał się do mnie odzywać nawet po koleżeńsku. Co robić by wrócił? Tęsknie za nim. Kilka osób mi doradziło żebym czekała, a kolega doradził mi, że powinnam do niego napisać i walczyć o tą miłość, bo on na pewno jest wkurzony, że z nim zerwałam. Co robić? Tak bardzo tęsknie [/QUOTE]
Trzeba to było opisać bardziej kwieciście. Co najmniej jednej wizażance się kiedyś udało opisać jak to kopnęła gościa w dupę, a on potem po chamsku nie chciał przypełznąć na kolanach z powrotem, uznając że dobrze się stało - i opisała to tak pięknie i sugestywnie, że wizażanki potępiły zachowanie tego nieczułego gnojka. Piękne to było

Ty się albo naucz lepiej manipulować ludźmi, albo przynajmniej wyhoduj minimum przyzwoitości i nie użalaj się wokoło, że Ci manipulacja nie wyszła tak, jak chciałaś.
adeedra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-24, 14:47   #8
trzyrazypiec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adeedra Pokaż wiadomość
Trzeba to było opisać bardziej kwieciście. Co najmniej jednej wizażance się kiedyś udało opisać jak to kopnęła gościa w dupę, a on potem po chamsku nie chciał przypełznąć na kolanach z powrotem, uznając że dobrze się stało - i opisała to tak pięknie i sugestywnie, że wizażanki potępiły zachowanie tego nieczułego gnojka. Piękne to było

Ty się albo naucz lepiej manipulować ludźmi, albo przynajmniej wyhoduj minimum przyzwoitości i nie użalaj się wokoło, że Ci manipulacja nie wyszła tak, jak chciałaś.
Link plz
trzyrazypiec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-24, 14:48   #9
xenon88
Przepompownia Ścieków

Daj mu spokój, przeczytaj to, co Ci chłopak mądrze napisał.

Poza tym, coś mi się wydaje, że ten Wasz związek był o wiele bogatszy w tego typu akcje, ale może się mylę. Potęsknisz i Ci przejdzie. Nie rób sobie nadziei i nie zawracaj mu gitary.
xenon88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-24, 16:10   #10
201712110940
Konto usunięte

Nie łudź się autorko, nic już z tego nie będzie. Chłopak się odciął, daj mu żyć.
201712110940 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-24, 17:02   #11
przypominajka
Raczkowanie

a mi sie wydaje ze to ze z nim zerwalas to jedynie go w tym wyreczylas.
Chcialas wrocic on nie chcial. To mowi samo za siebie jakby Cie kochal nad zycie to by sie zgodzil na powrot bez mrugniecia okiem

---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ----------

a nie unosil jakas dumą czy czyms

---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ----------

I mysle zebys moze posluchala rad kolegów jak to z ich punktu by wygladalo
przypominajka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-24, 17:05   #12
1999a18a2ffdaccef542471663304a63305f1c5c
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez przypominajka Pokaż wiadomość
a mi sie wydaje ze to ze z nim zerwalas to jedynie go w tym wyreczylas.
Chcialas wrocic on nie chcial. To mowi samo za siebie jakby Cie kochal nad zycie to by sie zgodzil na powrot bez mrugniecia okiem

---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ----------

a nie unosil jakas dumą czy czyms

---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ----------

I mysle zebys moze posluchala rad kolegów jak to z ich punktu by wygladalo
Gdyby go kochała nad życie nie rzuciłaby go.

Co robić, autorko? Myśleć.
1999a18a2ffdaccef542471663304a63305f1c5c jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-24, 17:13   #13
skazana_na_bluesa
.

jedyne co jestem w stanie powiedzieć w tym wątku to : LOL.

skazana_na_bluesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-24, 17:19   #14
nyana89
Zakorzenienie

I bardzo dobrze robi, że nie chce wrócić. Może dzięki temu wydoroślejesz i na przyszłość najpierw pomyślisz, potem powiesz/zrobisz. Inna sprawa, że zapewne było mu to na rękę, tak wygląda. Przełknij tę gorzką pigułkę i idź dalej, bo z nim już nic nie zdziałasz.
Stary 2016-09-24, 17:25   #15
przypominajka
Raczkowanie

[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;6567249 6]Gdyby go kochała nad życie nie rzuciłaby go.

Co robić, autorko? Myśleć.[/QUOTE]

Zalezy jak to zerwanie wygladalo. Jesli sie poklocili i rzucila krotkie " z nami koniec" i czekala az on powie " Chyba zartujesz" Bo na to wygladalo skoro pozniej miesiac probowala go ozyskac. .
przypominajka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-24, 17:34   #16
Mijanou
Wizażowy Kot Igor

Niestety, obawiam się, że teraz już nic nie zrobisz. Facet Ci jasno napisał, że masz mu dac spokój. Daj mu spokój. Z sytuacji wyciągnij tez wnioski.

Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209

Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw

No pasaran!
Mijanou jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-24, 17:41   #17
1999a18a2ffdaccef542471663304a63305f1c5c
Konto usunięte

Cytat:
Zalezy jak to zerwanie wygladalo. Jesli sie poklocili i rzucila krotkie " z nami koniec" i czekala az on powie " Chyba zartujesz" Bo na to wygladalo skoro pozniej miesiac probowala go ozyskac. .
Tym bardziej nie powinien do niej wracać jeśli sytuacja wyglądała jak to opisujesz. Od ludzi niedojrzałych i niestabilnych emocjonalnie się ucieka a nie nawiązuje głębokie relacje.
1999a18a2ffdaccef542471663304a63305f1c5c jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-27, 10:00   #18
Ellsa
Raczkowanie

Cytat:
A mnie to wygląda na perfidną próbę manipulacji. Pokłócili się o coś, ona "zerwała" licząc, że- jak to ktoś kwieciście opisał- delikwent przypełznie na kolanach przepraszać i się kajać. Nie przypełzł- i zrobił się problem...

Summa summarum- dobrze jej tak.

A, i jeszcze jedno- obstawiam, że to nie była pierwsza taka akcja z jej strony, pewnie dlatego nie przypełzł....

Edytowane przez Ellsa
Czas edycji: 2016-09-27 o 10:02
Ellsa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-27, 11:48   #19
aleks_90
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Antoiineette Pokaż wiadomość
Najpierw zerwałaś z głupiego powodu, a teraz jeszcze robisz z siebie stalkerkę. Faceci nie lubią niestabilnych emocjonalnie. Daj mu spokój zanim zablokuje Cię na wszystkich możliwych portalach społecznościowych.
Nikt nie lubi niestabilnych emocjonalnie nie tylko faceci.

Autorko zwiazek to nie jest cos co wyrzucasz do kosza bo np." nie odpisał na smsa czyli mu nie zalezy". Tak sie z ludzmi nie postępuje. . Bedziesz miała nauczke. Na swoich błędach najlepiej sie uczyć.

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Ellsa Pokaż wiadomość
A mnie to wygląda na perfidną próbę manipulacji. Pokłócili się o coś, ona "zerwała" licząc, że- jak to ktoś kwieciście opisał- delikwent przypełznie na kolanach przepraszać i się kajać. Nie przypełzł- i zrobił się problem...

Summa summarum- dobrze jej tak.

A, i jeszcze jedno- obstawiam, że to nie była pierwsza taka akcja z jej strony, pewnie dlatego nie przypełzł....
Czeste u nastolatek .
"Ja mu jeszcze pokaże przyjdzie na kolanach i bedzie błagał bym wróciła ale jestem wspaniała O jeej nie przyszedł spytam na wizażu o co chodzi?? Koleżanki mówiły by tak zrobić i przyjdzie "

Edytowane przez aleks_90
Czas edycji: 2016-09-27 o 11:50
aleks_90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości