|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Zerwałam z chłopakiem, a teraz on mnie nie chce :(
Witam, ponad miesiąc temu zerwałam z chłopakiem, z głupiego powodu a za dwa dni chciałam do niego wrócić, ale on już nie chciał. Pisaliśmy do siebie i dzwoniliśmy po koleżeńsku przez miesiąc a teraz po miesiącu w poniedziałek zadzwoniłam do niego, on nie odebrał i napisał mi sms ,,nie dzwoń do mnie i nie męcz mnie, tylko tracisz w moich oczach przez to" i już od kilku dni wcale się nie odzywa. Żałuje że z nim zerwałam ale zastanawiam się dlaczego przestał się do mnie odzywać nawet po koleżeńsku. Co robić by wrócił? Tęsknie za nim. Kilka osób mi doradziło żebym czekała, a kolega doradził mi, że powinnam do niego napisać i walczyć o tą miłość, bo on na pewno jest wkurzony, że z nim zerwałam. Co robić? Tak bardzo tęsknie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Naczelna Nastolatka
|
Dot.: Zerwałam z chłopakiem, a teraz on mnie nie chce :(
Dac spokój temu człowiekowi i zająć się własnym życiem.
wysłane telepatycznie
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
[1=10a99a7e2b76d5ef73d2c6b 46c2fbd57bf371141;6566496 6]Witam, ponad miesiąc temu zerwałam z chłopakiem, z głupiego powodu a za dwa dni chciałam do niego wrócić, ale on już nie chciał. Pisaliśmy do siebie i dzwoniliśmy po koleżeńsku przez miesiąc a teraz po miesiącu w poniedziałek zadzwoniłam do niego, on nie odebrał i napisał mi sms ,,nie dzwoń do mnie i nie męcz mnie, tylko tracisz w moich oczach przez to" i już od kilku dni wcale się nie odzywa. Żałuje że z nim zerwałam ale zastanawiam się dlaczego przestał się do mnie odzywać nawet po koleżeńsku. Co robić by wrócił? Tęsknie za nim. Kilka osób mi doradziło żebym czekała, a kolega doradził mi, że powinnam do niego napisać i walczyć o tą miłość, bo on na pewno jest wkurzony, że z nim zerwałam. Co robić? Tak bardzo tęsknie
![]() Nie zrywać z ludźmi z głupiego powodu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Najpierw zerwałaś z głupiego powodu, a teraz jeszcze robisz z siebie stalkerkę. Faceci nie lubią niestabilnych emocjonalnie. Daj mu spokój zanim zablokuje Cię na wszystkich możliwych portalach społecznościowych.
So in America when the sun goes down and I sit on the old broken-down river pier watching the long, long skies over New Jersey (...), I think of Dean Moriarty, I even think of Old Dean Moriarty the father we never found, I think of Dean Moriarty.” |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
lokalna gwiazda
|
On chciał mieć dziewczynę, nie koleżankę. Zrozumiałe, że kolegować z tobą się nie będzie.
Masz nauczkę, by nie bawić się cudzymi uczuciami. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Juz nic nie zrobisz. Chlopak napisal, ze masz mu dac spokoj.
Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
[1=10a99a7e2b76d5ef73d2c6b 46c2fbd57bf371141;6566496 6]Witam, ponad miesiąc temu zerwałam z chłopakiem, z głupiego powodu a za dwa dni chciałam do niego wrócić, ale on już nie chciał. Pisaliśmy do siebie i dzwoniliśmy po koleżeńsku przez miesiąc a teraz po miesiącu w poniedziałek zadzwoniłam do niego, on nie odebrał i napisał mi sms ,,nie dzwoń do mnie i nie męcz mnie, tylko tracisz w moich oczach przez to" i już od kilku dni wcale się nie odzywa. Żałuje że z nim zerwałam ale zastanawiam się dlaczego przestał się do mnie odzywać nawet po koleżeńsku. Co robić by wrócił? Tęsknie za nim. Kilka osób mi doradziło żebym czekała, a kolega doradził mi, że powinnam do niego napisać i walczyć o tą miłość, bo on na pewno jest wkurzony, że z nim zerwałam. Co robić? Tak bardzo tęsknie
![]() Trzeba to było opisać bardziej kwieciście. Co najmniej jednej wizażance się kiedyś udało opisać jak to kopnęła gościa w dupę, a on potem po chamsku nie chciał przypełznąć na kolanach z powrotem, uznając że dobrze się stało - i opisała to tak pięknie i sugestywnie, że wizażanki potępiły zachowanie tego nieczułego gnojka. Piękne to było ![]() Ty się albo naucz lepiej manipulować ludźmi, albo przynajmniej wyhoduj minimum przyzwoitości i nie użalaj się wokoło, że Ci manipulacja nie wyszła tak, jak chciałaś. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przepompownia Ścieków
|
![]() Daj mu spokój, przeczytaj to, co Ci chłopak mądrze napisał. Poza tym, coś mi się wydaje, że ten Wasz związek był o wiele bogatszy w tego typu akcje, ale może się mylę. Potęsknisz i Ci przejdzie. Nie rób sobie nadziei i nie zawracaj mu gitary. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
Nie łudź się autorko, nic już z tego nie będzie. Chłopak się odciął, daj mu żyć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
a mi sie wydaje ze to ze z nim zerwalas to jedynie go w tym wyreczylas.
Chcialas wrocic on nie chcial. To mowi samo za siebie jakby Cie kochal nad zycie to by sie zgodzil na powrot bez mrugniecia okiem ---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- a nie unosil jakas dumą czy czyms ![]() ---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- I mysle zebys moze posluchala rad kolegów jak to z ich punktu by wygladalo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Co robić, autorko? Myśleć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
.
|
jedyne co jestem w stanie powiedzieć w tym wątku to : LOL.
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
I bardzo dobrze robi, że nie chce wrócić. Może dzięki temu wydoroślejesz i na przyszłość najpierw pomyślisz, potem powiesz/zrobisz. Inna sprawa, że zapewne było mu to na rękę, tak wygląda. Przełknij tę gorzką pigułkę i idź dalej, bo z nim już nic nie zdziałasz.
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;6567249 6]Gdyby go kochała nad życie nie rzuciłaby go.
Co robić, autorko? Myśleć.[/QUOTE] Zalezy jak to zerwanie wygladalo. Jesli sie poklocili i rzucila krotkie " z nami koniec" i czekala az on powie " Chyba zartujesz" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wizażowy Kot Igor
|
Niestety, obawiam się, że teraz już nic nie zrobisz. Facet Ci jasno napisał, że masz mu dac spokój. Daj mu spokój. Z sytuacji wyciągnij tez wnioski.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
Tym bardziej nie powinien do niej wracać jeśli sytuacja wyglądała jak to opisujesz. Od ludzi niedojrzałych i niestabilnych emocjonalnie się ucieka a nie nawiązuje głębokie relacje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Summa summarum- dobrze jej tak. A, i jeszcze jedno- obstawiam, że to nie była pierwsza taka akcja z jej strony, pewnie dlatego nie przypełzł.... Edytowane przez Ellsa Czas edycji: 2016-09-27 o 10:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Autorko zwiazek to nie jest cos co wyrzucasz do kosza bo np." nie odpisał na smsa czyli mu nie zalezy". Tak sie z ludzmi nie postępuje. . Bedziesz miała nauczke. Na swoich błędach najlepiej sie uczyć. ![]() ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Cytat:
![]() "Ja mu jeszcze pokaże przyjdzie na kolanach i bedzie błagał bym wróciła ale jestem wspaniała ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez aleks_90 Czas edycji: 2016-09-27 o 11:50 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:40.