|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jak uzyskać taki makijaż ?
Wiem że dla niektórych z was może sie to wydawać śmieszne, ale ja nie potrafie zrobić takiego makijażu (no trudno jest mało kumata) Pomożecie?
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak uzyskać taki makijaż ?
to nic skompliowanego - poprostu użyj czarnego cienia - po zewnętrzenej i wewetrznej stronie powieki
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Czy mogłabyś na przyszłość pytania odnosnie makijażu zadawać na forum dla wizażystki? Z góry dziękuję.
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
smoczyca a to nies jest czasem forum dla wizazystki?bo nie rozumiem kompletnie tego co napisalas
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na wizażu mamy kilka różnych tematycznych for - kosmetyczka, wizażystka, paznokcie, perfumy, fora medyczne itd. Każde forum ma swój cel, na każdym porusza się inne tematy. Spryciarka to pytanie założyła na forum kosmetyczka - na forum kosmetycznym rozmawiamy o pielęgnacji, kremach, zabiegach, tonikach, maseczkach itd. Pytania odnośnie makijażu i kosmetyków kolorowych zadajemy na forum wizażystka. Przesunęłam wątek Spryciarki na forum wizażystkowe, bo jestem moderatorką i mam taką możliwość. Możesz wejść na forum kosmetyczne i zobaczyć, gdzie oryginalnie został założony wątek - będzie tam nick, tytuł wątku i odnośnik, że wątek został przesunięty. Edit - zmeniłam nieco wypowiedź bo błędnie założyłam, że Spryciarka (założycielka wątku) i Asienka 22, która podaje moje słowa w wątpliwość to jedna i ta sama osoba. Moje niedopatrzenie.
Edytowane przez Smoczyca Czas edycji: 2005-12-27 o 16:44 Powód: poprawka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, że wyraziłam się jasno i przystępnie. Dziś poprzesuwałam już kilka wątków ewidentnie niekosmetycznych, poprzesuwałam posty, odwaliłam trochę roboty za niektórych przeszukując wyszukiwarkę - bo tego się nikomu nie chce robić, po co szukać samemu, skoro ktoś może mi podać gotowe linki? Jestem już trochę tym zmęczona, jestes po prostu kolejną osobą dziś i mam trochę dość tego, że nikt nie czyta dokladnie opisu jaki jest nad forum czy regulaminu.
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Uuuuu...Smoczyca to było ostre!
![]() ![]() To ja moze melisy zaparze dla wszystkich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tapciu jedyną pomyłką moją było to, że nie zauważyłam że Spryciarka i Asienka22 to dwie różne osoby. W wypowiedzi Asienki22 wyczułam nutkę pretensji, więc założyłam, że to ona jest autorką tego wątku, co okazało się nieprawdą. Natomiast obstaję przy tym, że życie byłoby latwiejsze dla nas wszystkich, gdyby każdemu chciało się czytać regulamin forum (o korzystaniu z wyszukiwarki nie śmiem już nawet wspomnieć ![]() Pozdrówka ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Do zrobienia takiego makijażu potrzebny jest czarny cień, kredka czarna bądź khol, czarny tusz do rzęs, morze podkładu i pomadka zbliżona do naturalnego koloru ust
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
A z bajki morał taki ze należy czytać regulamin i przestrzegać jego zasad czyli np. nie parzyć melisy Smoczycy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny nie ma co naskakiwac na spryciarke .....jezeli chodzi o taki makijaz to powinnas sobie kupis eye desinger jest to taka kredka miekka z gabeczka z drugiej strony np.firmy L'oreal ja mam numer 402 polecam goraco ....ten makijaz nazywa sie efekt przydymionych oczy jajpierw rysujesz kreska kredka pozniej za pomoca tej gabeczki rozcierasz dodajeszcz tez na gorna powieke ciemny cien np,ciemny braz wyglada to ewelacyjnie i dlugo sie trzyma jezeli masz tyez taki problem z tym ze moze Ci sie rozmazac czy nie utrzyma sie 12h to polecam baze na powieki beauty base lumene nie lubie tej firmy ale ta baze poprostu uwielbiam bardzo bardzo dlugo utrzymuje sie cien i nie rozmazuje na powiece polecam goraco
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:58.