|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Moja historia
Sprawa nieaktualna
Edytowane przez Syja03 Czas edycji: 2017-11-13 o 23:43 Powód: Nieaktualna sprawa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Moja historia
Jak dla mnie za dużo rozstań i powrotów. Nie umiałabym być w związku, w którym nie czuje się pewnie.
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
.
Edytowane przez Syja03 Czas edycji: 2017-11-13 o 23:43 Powód: Nieaktualne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
jak dla mnie nic z tego nie będzie
odpuść sobie jakiś nie zdecydowany gowniarz pewnie jak już się przekonasz do niego to mu się odwidzi znowu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Wg mnie jakieś dalsze kontakty, spotkania z nim nie mają sensu. Wszystko to zmierzałoby do jednego- od koleżeństwa, przez przyjaźń aż do związku. A związek z nim wydaje się być bardzo niepewny. Po co masz się znowu zaangażować, zakochać, skoro jemu znowu może się odwidzieć? Dla mnie bycie z takim kimś to chyba byłaby jednak za duża dawka adrenaliny.
So in America when the sun goes down and I sit on the old broken-down river pier watching the long, long skies over New Jersey (...), I think of Dean Moriarty, I even think of Old Dean Moriarty the father we never found, I think of Dean Moriarty.” |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Meczycie sobie bule. Cos was moze do siebie ciagnie, ale zwiazek wam nie wychodzi.
Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
.
Edytowane przez Syja03 Czas edycji: 2017-11-13 o 23:44 Powód: nieaktualne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U was nie ma przeciwnosci losu... Wy sami nie wiecie, czego chcecie i tak sie tułacie bez sensu. Nie ma niczego, przez co nie mozecie byc razem - Wy mozecie, ale kazdym targaja jakies watpliwosci. Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
zgadzam się z przedmówcą w 100%
tu nie ma żadnego zauroczenia tylko takie kombinowanie ustalanie podchody. nie tak wygląda relacja dwojga ludzi którzy są zainteresowani związkiem po co ci opowieści innych? to jak się u kogos sprawy potoczyły nie oznacza że tak będzie z wami według mnie z tej mąki chleba nie będzie ale próbuj jak chcesz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Telenowela
![]() ![]()
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Witaj
![]() Znam podobną historię, mojej dobrej znajomej, nieco odwróconą, bo choć jej znajomość toczyła się niemal identycznie jak Twoja, to nie ona, lecz on nagle zamilkł. Nagle, nic na to nie wskazywało, bo w tamtym momencie naprawdę zaczęło być fajnie między nimi. I Twoja opowieść trochę otworzyła mi oczy, bo próbując ją pocieszyć i omówić problem podejrzewałyśmy inną kobietę na horyzoncie, wypadek, pobyt w szpitalu, po prostu nie mogła pojąć dlaczego zamilkł tak nagle po ostatniej, serdecznej i czułej wiadomości. I osobiście radziłabym, żebyś zastanowiła się, czy za nim tęsknisz, jak bardzo Ci na nim zależy, czy będąc przy nim jesteś szczęśliwa. I jeżeli tak jest, po prostu bym szczerze porozmawiała, wyjaśniła swoje obawy, powód zamilknięcia i posłuchała co on ma do powiedzenia. Powiedziałabym wprost, że boję się, że znów się zaangażuję a Ty mnie zostawisz. Niech wyjaśni, niech rozwieje Twoje obawy, albo niech Ci przyzna rację. Zawsze wolę jasne sytuacje. Jakoś tak jest, że jak ludzie się już w życiu sparzyli, to mają różne obawy i hamulce, nawet jak poznają kogoś dla siebie stworzonego, to chcą, ale się boją. I gdyby nie moja kumpela nawet bym nie wiedziała, że to możliwe, bo dla mnie wejście w związek zawsze było raczej prostą sprawą ![]() Nieco zabawne, że on teraz prawdopodobnie ma taką samą burzę mózgu jak moja znajoma, martwi się i myśli, gdzie popełniła błąd. I jakoś jaśniej widzę też jej błąd, jej strach przez zaangażowaniem i kilkukrotne stopowanie tej znajomości. Może on też się obawia kolejnego zimnego prysznica, jak się wreszcie otworzy i zaangażuje? Edytowane przez Kasia19861 Czas edycji: 2016-09-28 o 16:32 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
.
Edytowane przez Syja03 Czas edycji: 2017-11-13 o 23:44 Powód: nieaktualne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Jedno kończy znajomość, cisza trwa jakiś czas, później nagle znów jest pijana szczęściem, później ona znów tchórzy i tak w kółko. Mam nadzieję, że wreszcie się przemogą, bo naprawdę wydają się dla siebie stworzeni ![]() ![]() W sumie może te historie nie są wcale tak podobne, bo ona jest pewna, ze go chce i kocha, tylko nie może pokonać strachu, za którym stoi jej masakryczny eks... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:47.