|
Notka |
|
Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Zabiegi na wyszczuplenie
Witam !
![]() Planuje zrobić w Krakowie zabieg wyszczuplający na uda i pośladki aby pozbyć się raz na zawsze(!) cellulitu i ładnie ujędrnić skore. Jestem młoda osoba i bardzo długo próbowałam pozbyć się go sama poprzez ćwiczenia,dietę i przeróżne kremy na cellulit lecz niestety on nawet nie drgnął ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Zabiegi na wyszczuplenie
Z doświadczenia na cellulit mogę polecić zabiegi urządzeniem Liposhock - na wielu innych też pracowałam, ale w mojej opinii ten jest zdecydowanym faworytem. Seria ok 6 zabiegów połączonych z drenażem do tego racjonalne odżywianie się i aktywność fizyczna to klucz do wymarzonej sylwetki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Najlepszy zabieg odchudzający to ruch ! I to zapamiętaj, żadna maszyna nie da takich efektów! Ruch dieta i dodatkowo można wspomagać się i ujędrniac skórę np endermologią , bardzo fajne efekty cellulit robiłam fale akustyczną <uwielbiam> ale pamietaj kochana to tylko wspomaganie
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Zgadzam się z poprzedniczkami! Dieta,dieta,dieta,... a później dodatkowo jakieś zabiegi. Ja robiłam endermologę LPG i z czystym sumieniem mogę polecić... Moja kosmetolog wypominała też mezoterapii igłowej na cellulit... auć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Mam podobny problem, mimo diet to ta tkanka tluszczowa podskórna sie bardzo długo utrzymuje. Stosowałaś może ultradzwięki ? ja się przymierzam, jak zastosuje to napisze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
mar_jolka
|
Podpinam sie pod temat.. jestem szczupla wysoka.. zdecydowanie niemloda juz
![]() ![]() ![]() Stad pytania- co zastosowac? Masaż banką chińską? Endermologie? Kriolipoliza??? w co warto zainwestowac? I gdzie... cos w Katowicach możecie polecic? a moze jednak cos innego??? Orientujecie sie w srednich kosztach takich zabiegow? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:26.