![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
puder brązujący w kulkach
Ostatnio kusi mnie kupno pudru brazujacego w kuleczkach i mam do was pytanie, czy macie jakies wypróbowane pudry w kulkach?? nizej podaje linki na aukcje i zwracam sie z prośbą o pomoc w wybraniu ktoregos z nich
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=84187225 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=83920625 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=83745656 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=84172032
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: puder brązujący w kulkach
a widziałaś ten? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=84934388
Ja sobie zamówiłam i jestem bardzo zadowolona ![]()
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny bardzo je chwalą na poczytaj KWC, a z droższych kuleczki Artdeco, zgłoszone na KWC, czekają na recenzję. Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Goraco polecam kulki brazujace Body Shopu i jezeli masz mozliwosc ich zakupu to na pewno bedziesz bardzo zadowolona
![]() jakosciowo moge polecic APC,Oriflame i Avon. Duzo zalezy tez od karancji jaka masz poniewaz ja dluuugo szukalam kulek,ktore mnie zadowola i wlasnie Body Shop okazal sie strzalem w 10-tke ![]() Weszlam jeszcze w linki,ktore podalas i pudry PA sa dosc dobre,mam sypki i jestem zadowolona,dziewczyny chwala sobie kredki do oczu;poza tym cena jest bardzo przystepna ![]() Kosmetyki typu Vollare widuje czasem na stoiskach na bazarze u siebie ale mam niemile wspomnienie po cieniach,ktore kupilam dla testow koloru i....bardzo mnie uczulily ![]()
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie sie udalo dorwac je na Targowisku ![]() ![]() To jest wlasnie bol z dostepnoscia pewnych rzeczy w PL a kulki sa naprawde swietne,jest to pierwszy brazujacy kosmetyk z ktorego jestem zadowolona-w sumie wczeniej pokusilam sie na Estee Lauder z seri Bronze sypki puder ale...to zupelnie nie to. Kulki BS sa opalizujaco brazujace,poza tym o ile dobrze pamietam to tez sa chyba dwie wersje kolorystyczne,ja mam te jasniejsza.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
No właśnie. Sprawdziłam wszystkie możliwości o body shop mogę zapomnieć. Ale Artdeco są równie ładne. Też w dwóch odcieniach. Chyba się na nie skuszę.
Zdjęcia to body shop. Zaraz wkleję artdeco dla porównania. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
a to artdeco
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Rzeczywiście body shop są pięknie opalizujące. Ładniejsze chyba.
Avon to dla mnie cegła, a oriflame zbyt złote. Obydwa wzmagają świecenie twarzy, nie matują, podkreślają pory. Artdeco tylko testowałam, planuję zakup chyba, ale wyglądają pięknie. Testowałam kolor 07, nie mam zdjęcia, delikatny i subtelny, raczej chłodny. Podoba mi się. Waham się pomiędzy kulkami artdeco, a pudrem brązującym Dr Hauschka. Dodałam go do KWC i jedna z wizażanek napisała pochlebną recenzję. Podobno świetny. Pytałam Monikę Pogrzebę o tę serię (novum), pisała, że pudru nie zna, ale miała inne produkty i była zadowolona. Może warto wypróbować, bo skład naturalny i zapach piękny różany. Co myślisz Hexxana? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Avon jest dla mnie za ciemny-wygladam jak dorodna Murzynka wtedy ![]() Oriflame nie zachwycil mnie trwaloscia i kolor tez cos nie za bardzo;nie jestem blada ale lubie naturalny efekt brazowienia-takie a la musniecie slonca ![]() Art Deco nie znam,nawet u mnie w miescie nie mam za bardzo dostepu do ich kolorowki wiec...trudna sprawa a lepiej wyprobowac kolor przed zakupem. Dr Hauschka to dla mnie tez trudna sprawa sklad naturalny nie do konca mnie przekonuje bo olejek mnie uczulil ![]() Musze chyba przesledzic sklady. Druga sprawa jest kuszacy zapach rozany ![]() ![]() Ze mna to trudna sprawa bo bardzo dlugo szukalam czegos brazujego dla siebie ![]() Dostep do Hauschki masz gdzies u siebie czy zamawialabys przez net?ciekawa jestem kolorowki z tej serii Novum ![]() Najlepsze jest to,ze wczoraj pisalam z Monika na temat mleczka i tak mnie zainspirowala,ze postanowilam zrobic porzadny test no i efekt...taki sobie.Nie wiem czy dac druga szanse i zobaczyc czy to sie powtorzy ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
To jeszcze skopiowany opis pudru
![]() Puder brązujący Novum Dr.Hauschka Skład: Talc, Solum Diatomeae, Daucus Carota, Serica, Anthyllis Vulneraria, Kaolin, Magnesium Stearate, Buxus Chinensis, Mica, Hamamelis Virginiana, Salvia Officinalis, Camellia Sinensis, Silica, Parfum, Limonene*, Linalool*, Geraniol*, Citronellol*, Coumarin*, Citral*, Benzyl Benzoate*, Evernia Prunastri*, Ascorbyl Dipalmitate, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77891. *Bestandteil natürlicher ätherischer Öle Delikatnie opalony odcień cery jest jak delikatny powiew lata dodający twarzy czaru i aromatu. Puder brązujący Dr.Hauschka nadaje cerze przejrzysty brązowawy odcień, w łagodnej tonacji, który przywodzi na myśl ciepło śródziemnomorskiego lata. Kompozycja pudru brązującego Dr.Hauschka oparta jest na wyciągach roślinnych o szczególnych właściwościach pielęgnacyjnych oraz naturalnym jedwabiu. Puder delikatnie matuje makijaż i nadaje cerze subtelną woń kwiatów róży. Opis jest super ale jak to z kolorem bedzie ![]() Kate co o tym sadzisz?:
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() chyba jednak skusze sie na te z avonu ![]()
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...s&itemid=13258 Brzmi zachęcająco. Kupuję Hauschkę tam właśnie skąd wziełaś opis pudru i zdjęcie jak sądzę, czyli w aquavicie. Uwielbiam krem różany, znakomicie się u mnie sprawdza, ale np maseczka rewitalizująca, tak zachwalana przez dziewczyny u mnie robi NIC. Na razie wstrzymuję się z recenzją może zbyt krótko ją testuję, ale nawet skubana mnie nie nawilża, a co tu mówić o rewitalizacji. Najtrudniejsza sprawa z tym kolorem, nie przekonam się do momentu otworzenia paczki, a może być różnie. Pocieszam się, że najwyżej użyję jako prezentu. Chyba go zamówię. Ja bym na twoim miejscu jeszcze raz spróbowała z tym mleczkiem, żeby mieć pewność. Uczulanie i zapychanie to sprawa tak indywidualna, że trudno czasami uwierzyć. Mnie podrażniało mleczko fitomedu, musiałam z niego zrezygnować. Także może to i Hauschka robi ci kiepsko. To co jak myślisz, strzelać w ten puderek? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() puder jest super ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślałam że dwa 02 i 03, ale widziałam w douglasie również 07 (piękny), a skoro jest 02 i 03 to musi być pewno i jakiś 01? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
miałam kulki za avona palomy i oriflame <wszystkie brązujące> uwazam ze najlepsze sa z avona a najgorsze z oriflame normalnie po 2 miesiacah robią sie twarde jak wosk !
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Akurat w AquaVitae kupuje nalogowo ![]() ![]() ![]() Najczesciej sprawdzalam kolory a pozniej wychodzilo w trakcie uzycia,ze ...efekt nie jest taki,jakiego oczekuje. Bede czekac na recenzje z Twojej strony jezeli zdecydujesz sie kupic ten puder,chociaz o ArtDeco tez poczytalabym z Twojej strony ![]() Odnosnie Fitomedu to...tez mam mieszane odczucia ale to jak z kazda firma,sa lepsze i slabsze produkty i nie zawsze mozna ze wszystkim spasowac ![]() Dam jeszcze jedna szanse z tym nieszczesnym mleczkiem ale poczekam az bede troche w domu co by ludzi nie straszyc soba ![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Jasne, napiszę recenzje jak tylko przetestuje te cudeńka. Klamka zapadła, Hauschka zamówiony, po artdeco jadę w weekend. Ciekawe, który ze mną zostanie. Masz rację, prawda o kosmetykach ( i ludziach ) wychodzi w praniu. Nawet przetestowanie w sklepie nie jest miarodajne.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Kate powiedz mi jaka jest cena kulek ArtDeco?
Zazdroszcze Ci mozliwosci wyboru ![]() A mialabys mozliwosc zrobienia i zalaczenia fotek?byloby fajnie zobaczyc zdjecie z Twojej reki ![]() Dumam jeszcze nad zamowieniem z APC bo mam cienie i kulki nr 0 z ktorych bardzo zadowolona jestem a marzy mi sie wlasny melanz kolorow ![]()
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Kulki z artdeco 133 zł w opakowaniu, 70 zł sam wkład. Obejrzyj sobie na estylu, są tam. A zdjęcie czego mam zrobić? Kulek czy moje w kulkach?
![]() Pisząc o prezencie miałam na myśli to, że jeśli któryś z nich mi nie będzie odpowiadał to mam kogo obdarować, więc strata nie będzie tak dotkliwa. A o jakim kolorze z APC myślisz? Ja nie miałam ich nigdy, ale wiem że one cieszą się popularnością wśród wizażanek. Masz te jasne 0 i jak się sprawują? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Ja w ubiegły weekend namierzyłam meteoryty winter radiance i kupiłam bez zastanowienia. Są piękne zaraz ci wkleję.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Oto one
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
nikt jeszcze nie przeniósł tego wątku na forum z pytaniami do wizażystki?
![]()
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale narobilas mi ochoty na te cudenka ![]()
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaraz zajrze sobie na eStyl ale chodzilo mi o fotke kulek ![]() Kulki z APC sprawuja sie swietnie,daja efekt rozswietlenia taki jak lubie-czyli subtelny i na co dzien bez efektu bombki ![]() ![]() ![]() Mysle o dobraniu swojego zestawu,jest taka mozliwosc ze wybierasz sobie sama kolory i ilosc-kompletujesz swoj wlasny zestaw ![]() nie chce nic gotowego poniewaz puder brazujacy mam,rozswietlajacych kulek tez starczy jeszcze na dlugo a extra nablyszczajace posiadam z Oriflame z serii swiatecznej,wiec kombinuje nad czyms innym ![]() Tyle rzeczy kusi,ze SZOK-problem tylko z tym,ze to wszystko jest diablo wydajne ![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, a jaki poleciłybyście puder w kulkach dla cery o odcieniu oliwkowym? Oczywiście w średnim standardzie cenowym... Do tej pory najlepszy był własnie Oriflame'u , ale skóra po nim się za bardzo świeci po kilku godzinach, a przeciez nie o to chodzi....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:06.