|
Notka |
|
Papierowy zawrót głowy Forum dla ludzi, którzy lubią tworzyć z papieru. Tutaj dowiesz się jak zrobić ciekawą kartkę lub scrap. Zaprezentujesz swoje dzieło. Zapraszamy. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() album do scrapbookingu
poszukuje albumu ktory by sie nadawał do scrapbookingu, nigdzie nie moge znaleźć, widzialam kilka ale wszystkie miały czarne kartki, a na takim to cieżko coś narysować lub napisać, a z jasnymi kartkami nigdzie nie moge dostac
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: album do scrapbookingu
w Selgrosie są takie albumy w komlecie w nożyczkami, klejem i nalepkami za 25 zł.
Ja zrobiłam sama - kupiłam karteczki jakie chciałam i dałam zbindować ozdobnie. Kartka pierwsza i ostatnia były grubsze i miały bibułkowe przekładki a potem jak albm był gotowy to z tyłu przykleiłam kokardkę żeby zawiązać ozdobnie cały album. Koszt 20 zł. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
ja wlasnie musze sie zorientowac ile moze kosztowac takie ozdobne bindowanie, moze w Piotrkowie jesczze poszukam jak mi sie zacznie szkoła
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
a ten selgros to jakis lokalny sklep czy internetowy
![]() juz znalazlam najblizej mi do Poznania jakies 140 km ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
A ja mam głupie pytanie: jak wygląda ozdobne bindowanie? (rym niezamierzony
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
selgros to jest hipermarket ale głownie nastawiony na sprzedaż hurtowa, chociaz detalicznie też sprzedają, coś jak Makro
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Hm...ja widzilam w sumermarketach sa takie albumy na spirali...albo wiesz co, teraz jest bardzo duzo albumow, kore maja taka folie przyklejana...mozna oderwac ta folie. Jest tez duzo albumow z papierowymi kartkami. Ja taki mam, posciagalam ta folie i zostaly mi puste kartki. Tylko, ze dziurki zostaly, ale bede tam zdjecia przyklejac lub cos innego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:33.