|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
fertil up
witam serdecznie, jestem tu nowa uzytkowniczka, i mam nadzieje ze mi pomozecie. Sprawa wyglada mniej wiecej tak: od kilku lat staramy sie z mezem o dziecko. Bardzo chcemy maluszka ale nic z tego. ok 3 lat temu robilismy badania. u mnie wyszlo mozliwy brak owulacji a u meza slaba jakosc i malo plemnikow. lekarz Nam powiedzial ze to nic takiego strasznego wystarczy zmiana diety itp. staralismy sie ale prosze uwierzyc, zero zmiany. a ze praca nie pozwala na to by systematycznie to stosowac. Za kazdym razem jak sie kochamy, to sporo ze mnie wylatuje. podejrzewam ze to nie normalne. tzn wiem ze zawsze cos wylatuje ale chyba nie wszystko??? w koncu sie wkurzylam i poszukalam pomocy w necie. znalazlam tabletki fertil up. dla mezczyzn i kobiet. raz zamowilam i powiem szczerze ze zmiany nadeszly bardzo szybko. w pierwszym tygodniu maz odczuwal zmiany a i u mnie okres jakby sie wyregulowal. podczas stosunku wylatywalo niewiele. dobrze sie zapowiada. jednak chcialam wiedziec czy ktoras z Pan stosowala te tabletki? czy pomogly zajsc w ciaze? jak tak to po jakim czasie? czy ktos moze cos wie? w internecie sa same pozytywne opinie ale chce wiedziec cos od was. pozdrawiam serdecznie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: fertil up
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
tez pomyslalam co to za lekarz ktory uwaza brak owulacji za nic takiego i ze dieta wystarczy
![]() Edytowane przez Qazsew Czas edycji: 2016-11-13 o 09:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Kupy się to wszystko nie trzyma jak dla mnie...
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Widze ze zadna z Pan nie stosowała tych tabletek, i generalnie nie mam co liczyc na wasza pomoc. Nie dziekuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Nie, bo jak się ma takie problemy z zajściem w ciążę i możliwy brak owulacji, to się robi różne szczegółowe badania, drożność jajowodów, często monitoring cyklu, a nie bierze cuda, dzięki którym mniej wylatuje.
Za reklamę na wizażu się płaci. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym wylatuje, bo sperma się upłynnia i Twój śluz przy okazji, wiedza z zakresu fizjologii. Ty myślisz, że jakieś tabsy Ci wszystko wyleczą? No i coś trudno mi uwierzyć, że byliście raz u lekarza, 3 lata temu i sobie radośnie czekacie od tego czasu?? Jaja sobie robisz, albo to faktycznie reklama, ew. troll.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:52.