fertil up - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-11-12, 16:22   #1
Mysiak89
Przyczajenie

fertil up

witam serdecznie, jestem tu nowa uzytkowniczka, i mam nadzieje ze mi pomozecie. Sprawa wyglada mniej wiecej tak: od kilku lat staramy sie z mezem o dziecko. Bardzo chcemy maluszka ale nic z tego. ok 3 lat temu robilismy badania. u mnie wyszlo mozliwy brak owulacji a u meza slaba jakosc i malo plemnikow. lekarz Nam powiedzial ze to nic takiego strasznego wystarczy zmiana diety itp. staralismy sie ale prosze uwierzyc, zero zmiany. a ze praca nie pozwala na to by systematycznie to stosowac. Za kazdym razem jak sie kochamy, to sporo ze mnie wylatuje. podejrzewam ze to nie normalne. tzn wiem ze zawsze cos wylatuje ale chyba nie wszystko??? w koncu sie wkurzylam i poszukalam pomocy w necie. znalazlam tabletki fertil up. dla mezczyzn i kobiet. raz zamowilam i powiem szczerze ze zmiany nadeszly bardzo szybko. w pierwszym tygodniu maz odczuwal zmiany a i u mnie okres jakby sie wyregulowal. podczas stosunku wylatywalo niewiele. dobrze sie zapowiada. jednak chcialam wiedziec czy ktoras z Pan stosowala te tabletki? czy pomogly zajsc w ciaze? jak tak to po jakim czasie? czy ktos moze cos wie? w internecie sa same pozytywne opinie ale chce wiedziec cos od was. pozdrawiam serdecznie.
Mysiak89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-11-13, 07:27   #2
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Dot.: fertil up

Cytat:
Napisane przez Mysiak89 Pokaż wiadomość
witam serdecznie, jestem tu nowa uzytkowniczka, i mam nadzieje ze mi pomozecie. Sprawa wyglada mniej wiecej tak: od kilku lat staramy sie z mezem o dziecko. Bardzo chcemy maluszka ale nic z tego. ok 3 lat temu robilismy badania. u mnie wyszlo mozliwy brak owulacji a u meza slaba jakosc i malo plemnikow. lekarz Nam powiedzial ze to nic takiego strasznego wystarczy zmiana diety itp. staralismy sie ale prosze uwierzyc, zero zmiany. a ze praca nie pozwala na to by systematycznie to stosowac. Za kazdym razem jak sie kochamy, to sporo ze mnie wylatuje. podejrzewam ze to nie normalne. tzn wiem ze zawsze cos wylatuje ale chyba nie wszystko??? w koncu sie wkurzylam i poszukalam pomocy w necie. znalazlam tabletki fertil up. dla mezczyzn i kobiet. raz zamowilam i powiem szczerze ze zmiany nadeszly bardzo szybko. w pierwszym tygodniu maz odczuwal zmiany a i u mnie okres jakby sie wyregulowal. podczas stosunku wylatywalo niewiele. dobrze sie zapowiada. jednak chcialam wiedziec czy ktoras z Pan stosowala te tabletki? czy pomogly zajsc w ciaze? jak tak to po jakim czasie? czy ktos moze cos wie? w internecie sa same pozytywne opinie ale chce wiedziec cos od was. pozdrawiam serdecznie.

:roll eyes:
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-11-13, 09:49   #3
Qazsew
Zakorzenienie

tez pomyslalam co to za lekarz ktory uwaza brak owulacji za nic takiego i ze dieta wystarczyzrob monitoring konkretny i moze u innego lekarza i potwierdz albo wyklucz owulację,chyba ze lekarz odnosil sie jedynie do badan meza,choc jednak dieta to nie wszystko i nawet super dieta i starania tz nie pomoga jak nie bedzie owulacji,a jak u tz bedzie problem to androlog i urolog,a robiliscie powtorke badan meza bo 3 lata to troche dlugo i naprawde wiele moze sie zmienic

Edytowane przez Qazsew
Czas edycji: 2016-11-13 o 09:51
Qazsew jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-11-17, 15:59   #4
agusia8524
Zakorzenienie

Kupy się to wszystko nie trzyma jak dla mnie...
Stary 2016-11-17, 23:17   #5
Mysiak89
Przyczajenie

Widze ze zadna z Pan nie stosowała tych tabletek, i generalnie nie mam co liczyc na wasza pomoc. Nie dziekuje.
Mysiak89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-11-18, 07:17   #6
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Nie, bo jak się ma takie problemy z zajściem w ciążę i możliwy brak owulacji, to się robi różne szczegółowe badania, drożność jajowodów, często monitoring cyklu, a nie bierze cuda, dzięki którym mniej wylatuje.

Za reklamę na wizażu się płaci.
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-11-18, 17:52   #7
agusia8524
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mysiak89 Pokaż wiadomość
Widze ze zadna z Pan nie stosowała tych tabletek, i generalnie nie mam co liczyc na wasza pomoc. Nie dziekuje.
Nosz trafia mnie na takie teksty... kobieto Ty byłaś na pewno u lekarza??
Poza tym wylatuje, bo sperma się upłynnia i Twój śluz przy okazji, wiedza z zakresu fizjologii. Ty myślisz, że jakieś tabsy Ci wszystko wyleczą? No i coś trudno mi uwierzyć, że byliście raz u lekarza, 3 lata temu i sobie radośnie czekacie od tego czasu?? Jaja sobie robisz, albo to faktycznie reklama, ew. troll.

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości