|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Z brązu na brąz ??? jak to zrobić ??
Witam Wszystkie Wizażanki
![]() Mój naturalny kolor włosów to taki pospolity ciemny bląd , więc pół roku temu ( miałam na nich jeszcze jasne pasemka ) użyłam na nie kremu koloryzującego z Garniera - odcień nr 53( jeśi dobrze pamiętam) jasny złoty szatyn . Kolor wyszedł bardzo fajny- ciemny brąz . Z odrostami nie mam wogóle problemu bo przy pasemkach ani teraz ich nie widać . Brąz nadal się utrzymuje ale jż nie jest taki fajny jak wcześniej dlatego chciałam znowu zafarbować włosy . I tu proszę Was o pomoc . Nie wiem czy mam znowu użyć tego samego odcienia czy mogę zastosować inny . Myślałam o odcieniach " gorzka albo mleczna czekolada " albo palona kawa" ale to są dość ciemne brązy więc nie wiem jakby to wyszło na moich włosach ... Może , któraś z Was ma podobne doświadczenia albo jest fryzjerką i wie jaki odcień powinnam zastosować ,żeby uzyskać efekt zbliżony do moich oczekiwań ![]() Będę wdzięczna za karzdą poradę ![]() Pozdrawiam ![]() Edytowane przez Martuska:) Czas edycji: 2006-03-23 o 06:25 Powód: zmiana tytułu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kto wie i pomoże ??
podbijam wątek , może ktoś jednak pomoże
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
jak mozesz to wrzuc foto flosuw.ale na 90% procent mozesz ale napewnie nie wyidzie ten sam kolor kture chcesz odzyskac.moze wysc takie brudne mlecko.jaki masz odrosty?to wszysko jest wazne!
![]() pozdrawiam! i sory za bledy poniewaz jestem obce krająwcem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
witaj
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Już myślałam , że nikt mi nie pomoże . Dziękuje Wam za zainteresowanie i za rady
![]() Zdecydowałam , że jednak nie będę jeszcze farbowała włosów . Innym mój kolor się podoba , nie mam odrostów ( zapuszczam włosy ale coś słabo rosną , może dlatego ich nie widać ) więc może ja też jeszcze wytrzymam a jak trochę zejdzie to coś pomyślę , ale napewno zostane przy brązach bo ponoć bardzo mi pasują . Fotki niestety nie posiadam żeby wklejć . Jeszcze raz dziękuje za odpowiedzi i pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:38.