|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Polskie sklepy internetowe z niedrogimi torebkami
witajcie
nie wiem czy to dobre miejsce na rozpoczęcie wątku... ![]() szukam torebki, którą mogłabym kupić w internecie przeryłam już całe Allegro i nie znalazłam niczego, co wpadłoby mi w oko więc postanowiłam poszukać w sklepach internetowych, problem tylko w tym,że nie znam ich zbyt wielu znam sklep etorebka i tyle ![]() czy mogłybyście podzielić się linkami, gdzie najczęściej kupujecie torebki w internecie, najlepiej aby nie były zbyt drogie, kiedyś znałam jeszcze jeden sklep,w którym można było kupić prześliczne torebki naprawdę tanio, niestety zapomniałam adresu a w Google nie mogę się doszukać... ![]() tak więc liczę na Was drogie Wizażanki
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Polskie sklepy internetowe z niedrogimi torebkami
ja często kupuje torebki z tej strony
johndoe.pl nawet fajne mają,i tanie są przedewszystkim,zawsze też można trafic na jakąś fajną promocje. swoją drogą uwielbiam torebki z e-torebki,szkoda że te najlepsze rozchodzą sie jak świeże bułeczki Edytowane przez ira21 Czas edycji: 2009-10-13 o 09:54 |
|
|
|
|
#3 |
|
BAN stały
|
Fajne torebki bardzo dobrej jakości (lepsze niż w sieciówkach) oferuje ten sklep: http://etorebka.pl
Wpisując kod rabatowy zapłacisz 5% taniej. Polecam, sama mam od nich z 8 torebek ![]() ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=324603&page=229 Tu masz wizażowe dyskusje fanek etorebki W pierwszym poście wątku są nasze zdjęcia tych torebek. Warto porównać ze sklepowymi.Wejście na nasze forum na swoją odpowiedzialność ![]() P.S. Dopiero teraz doczytałam, że znasz już ten sklep
Edytowane przez Dominiique Czas edycji: 2009-10-13 o 10:56 |
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
Ja moge polecić www.con-star.com.pl. Moze wzornictwo nie powala, ale mają duży wybór kolorów, niskie ceny i torebki są naprawdę dobrej jakości (moja po roku noszenia ciężarów i intensywnego eksplatowania wygląda jak nowa). I przesyłka też szybka, jak w etorebce
|
|
#5 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Będę stokrotnie wdzięczna!Ze swojej strony wrzucę adresy paru sklepów (nie zamawiałam z nich jeszcze niestety, choć mam już swoje typy ):http://www.torebki-damskie.eu - tu chyba najtańsze z tych 3 http://www.czarnetorebki.pl/ - tu, jak nazwa wskazuje, tylko czarne http://www.napasku.pl/ - dość mocno zróżnicowane cenowo, ale i te tańsze się znajdą
|
|
|
#6 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Konto usunięte
|
Nie wiem, czy tanie (rozrzut cenowy dosyć szeroki z tego, co widzę), ale na pewno niezłej jakości torebki mają w (kupowałam u nich, więc polecam):
http://www.kitty.pl/ - mam od nich 2 torebki David Jones, zresztą jedną dzisiaj odsyłam i wymieniam (stwierdziłam, że jednak nie mój styl) - żaden problem, dobry kontakt e-mailowy; zaskoczyli mnie mega szybką wysyłką http://www.finora.pl/?p= - również 2 torebki David Jones, dobry kontakt, wszystko świetnie zapakowane |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
nieopłacona reklama
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2010-04-18 o 10:29 |
|
|
|
|
#9 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- taką jak różowa w załączniku, ale zieloną - świetnie się spisuje, po roku dość intensywnego użytkowania jest praktycznie jak nowa - czarną - miałam z nią problem na początku, bo urwało się ucho - rączka była na takim sztyfcie z dwoma "czapeczkami" osadzona i ta jedna czapeczka nie była nabita na ten sztyft dobrze, ale tata to naprawił dwoma uderzeniami młotka ![]() w obydwu noszę ciężkie rzeczy - 2 kg laptopa, książki, butelkę z wodą itp i nic się z nimi nie dzieje zamki też chodzą idealnie ogólnie polecam i już szykuję się na następną z tej strony :P
- Ah elle aime bien ça les stratagemes! - Oui... - En fait, elle est un peu lache. Je crois que c'est pour ça que j'ai du mal a saisir son regard. Edytowane przez Veredise Czas edycji: 2010-04-18 o 02:28 Powód: zapomniałam o załącznikach... |
|
|
|
|
|
#10 |
|
BAN stały
|
ja korzystam z www.fantastic.pl . za rejestrację - rabat 5 % od razu, za przesyłkę płacę zawsze raz. poza tym tam jest ogromny wybór torebek, chociaż można w tym się pogubić
średnia cena torebki David Jones to około 90 zł. mnie się podoba ta pastelowa, idealna na wiosnę .
|
|
|
|
|
#11 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
u mnie torebki z e-torebka ciągle rozpadają się muszę zgłaszać reklamację
Ktoś ma ten sam problem? Czy tylko ja mam pecha? |
|
|
|
|
#12 |
|
Przyczajenie
|
Spróbuj poszukać w sklepie etorebka.pl Mają tam bardzo fajne modele w rozsądnej cenie, dodatkowo można uzyskać zniżkę, na kod 10b69123
|
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem jak tam u nich to wygląda ale na tym forum irytuje mnie reklama tego sklepu w stopce u co drugiego użytkownika.
|
|
#14 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
|
nie kupuje ostatnio na e-torebce torebki rozpadają się owszem wymiana jest ale nie trwałe mam już dość wysyłania opisywania. Ostatnio znalazłam inny sklep przynajmniej kupuje skórzane niedrogie torebeczki albo wspieram polskich producentów a nie Chinczyków
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Rozeznanie
|
http://coco-fashion.pl/Torebki-c18.html
moja propozycja nie jest polska ale może watro chociaż zajrzeć i pooglądać bo są naprawdę bardzo intersujące moim zdaniem
|
|
#17 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Przyczajenie
|
witam
dość ciekawie wygląda sklep.torebki.bielsko.pl Niektóre zdjęcia mają zrobione jako obrotowe np: http://www.sklep.torebki.bielsko.pl/...nel-p-176.html fajna spraw, bo można zobaczyć z każdej strony jak wygląda taka torba. Z zakupami też nie ma problemu. Przesyłka była u mnie po 2 dniach od zamówienia.
|
|
|
|
|
#19 |
|
Przyczajenie
|
Mi osobiście bardzo przypadł do gustu sklep-torbacz.pl
Galanteria skórzana. Dla siebie nic nie zamówiłam, może innym razem, za to sprawiłam swojej siostrze na urodziny torebkę młodzieżową Przypadkiem, ale bardzo mi się spodobała, to był odruch, spontaniczna decyzja. Najważniejsze jednak oczywiście, że siostra się ucieszyła i chętnie ją nosi
|
|
|
|
|
#20 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki, miranda82. Muszę przyznać, że mi również się spodobała ich oferta. Dość ogromny wybór i przystępne ceny.
|
|
|
|
|
#21 |
|
Przyczajenie
|
Mi się bardzo często udaje trafić coś fajnego na aliexpress, robię wtedy zamówienie na kilka rzeczy i wychodzi dobrze cenowo i fajnie stylowo ;P a w Polsce nie mogę się doczekać, aż w końcu będę mogła kupić torebkę w internetowym sklepie New Yorkera
|
|
|
|
|
#22 |
|
Raczkowanie
|
Niedrogie, a przy tym bardzo ciekawe torebki, np. kuferki można dostać na xxx - ceny naprawdę są zachęcające, a wykonanie bardzo solidne. W każdym razie z torebki, którą kupiłam w tym sklepie jestem zadowolona.
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2015-12-15 o 21:07 Powód: Link. |
|
|
|
|
#23 |
|
Przyczajenie
|
Jestem bardzo przekonana do torebek Monnari, kupuję je na Xxx olx.
Edytowane przez Corii Czas edycji: 2016-10-31 o 15:13 |
|
|
|
|
#24 |
|
Przyczajenie
|
A kupowała któraś z Was może torebki w xxxNie znam tego sklepu, ale mają piękny kuferek na który poluję w dobrej cenie ^^ Może ktoś już zamawiał?
Edytowane przez Corii Czas edycji: 2016-11-20 o 22:04 |
|
|
|
|
#25 |
|
BAN stały
|
Jeśli chodzi o torebkę to z doświadczenia polecam kupować nieco droższe - nie zniszczą się tak szybko. ja polecam. Ale z takich niedrogich to ostatnio kupiłam taką w koty, dużo do niej nie włoże ale ciekawie wygląda
Edytowane przez Corii Czas edycji: 2016-11-28 o 18:18 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:19.