|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Polskie sklepy internetowe z niedrogimi torebkami
witajcie
nie wiem czy to dobre miejsce na rozpoczęcie wątku... ![]() szukam torebki, którą mogłabym kupić w internecie przeryłam już całe Allegro i nie znalazłam niczego, co wpadłoby mi w oko więc postanowiłam poszukać w sklepach internetowych, problem tylko w tym,że nie znam ich zbyt wielu ![]() znam sklep etorebka i tyle ![]() czy mogłybyście podzielić się linkami, gdzie najczęściej kupujecie torebki w internecie, najlepiej aby nie były zbyt drogie, kiedyś znałam jeszcze jeden sklep,w którym można było kupić prześliczne torebki naprawdę tanio, niestety zapomniałam adresu a w Google nie mogę się doszukać... ![]() tak więc liczę na Was drogie Wizażanki ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Polskie sklepy internetowe z niedrogimi torebkami
ja często kupuje torebki z tej strony
johndoe.pl nawet fajne mają,i tanie są przedewszystkim,zawsze też można trafic na jakąś fajną promocje. swoją drogą uwielbiam torebki z e-torebki,szkoda że te najlepsze rozchodzą sie jak świeże bułeczki ![]() Edytowane przez ira21 Czas edycji: 2009-10-13 o 08:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Fajne torebki bardzo dobrej jakości (lepsze niż w sieciówkach) oferuje ten sklep: http://etorebka.pl
Wpisując kod rabatowy zapłacisz 5% taniej. Polecam, sama mam od nich z 8 torebek ![]() ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=324603&page=229 Tu masz wizażowe dyskusje fanek etorebki ![]() Wejście na nasze forum na swoją odpowiedzialność ![]() P.S. Dopiero teraz doczytałam, że znasz już ten sklep ![]() Edytowane przez Dominiique Czas edycji: 2009-10-13 o 09:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Ja moge polecić www.con-star.com.pl. Moze wzornictwo nie powala, ale mają duży wybór kolorów, niskie ceny i torebki są naprawdę dobrej jakości (moja po roku noszenia ciężarów i intensywnego eksplatowania wygląda jak nowa). I przesyłka też szybka, jak w etorebce
![]()
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ze swojej strony wrzucę adresy paru sklepów (nie zamawiałam z nich jeszcze niestety, choć mam już swoje typy ![]() http://www.torebki-damskie.eu - tu chyba najtańsze z tych 3 http://www.czarnetorebki.pl/ - tu, jak nazwa wskazuje, tylko czarne http://www.napasku.pl/ - dość mocno zróżnicowane cenowo, ale i te tańsze się znajdą
![]() |
![]() |
#6 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Nie wiem, czy tanie (rozrzut cenowy dosyć szeroki z tego, co widzę), ale na pewno niezłej jakości torebki mają w (kupowałam u nich, więc polecam):
http://www.kitty.pl/ - mam od nich 2 torebki David Jones, zresztą jedną dzisiaj odsyłam i wymieniam (stwierdziłam, że jednak nie mój styl) - żaden problem, dobry kontakt e-mailowy; zaskoczyli mnie mega szybką wysyłką http://www.finora.pl/?p= - również 2 torebki David Jones, dobry kontakt, wszystko świetnie zapakowane |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
nieopłacona reklama
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2010-04-18 o 09:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
- taką jak różowa w załączniku, ale zieloną - świetnie się spisuje, po roku dość intensywnego użytkowania jest praktycznie jak nowa - czarną - miałam z nią problem na początku, bo urwało się ucho - rączka była na takim sztyfcie z dwoma "czapeczkami" osadzona i ta jedna czapeczka nie była nabita na ten sztyft dobrze, ale tata to naprawił dwoma uderzeniami młotka ![]() w obydwu noszę ciężkie rzeczy - 2 kg laptopa, książki, butelkę z wodą itp i nic się z nimi nie dzieje zamki też chodzą idealnie ogólnie polecam i już szykuję się na następną z tej strony :P
- Ah elle aime bien ça les stratagemes! - Oui... - En fait, elle est un peu lache. Je crois que c'est pour ça que j'ai du mal a saisir son regard. Edytowane przez Veredise Czas edycji: 2010-04-18 o 01:28 Powód: zapomniałam o załącznikach... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
ja korzystam z www.fantastic.pl . za rejestrację - rabat 5 % od razu, za przesyłkę płacę zawsze raz. poza tym tam jest ogromny wybór torebek, chociaż można w tym się pogubić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
u mnie torebki z e-torebka ciągle rozpadają się muszę zgłaszać reklamację
![]() Ktoś ma ten sam problem? Czy tylko ja mam pecha? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Spróbuj poszukać w sklepie etorebka.pl Mają tam bardzo fajne modele w rozsądnej cenie, dodatkowo można uzyskać zniżkę, na kod 10b69123
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Nie wiem jak tam u nich to wygląda ale na tym forum irytuje mnie reklama tego sklepu w stopce u co drugiego użytkownika.
![]() |
#14 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
nie kupuje ostatnio na e-torebce torebki rozpadają się owszem wymiana jest ale nie trwałe mam już dość wysyłania opisywania. Ostatnio znalazłam inny sklep przynajmniej kupuje skórzane niedrogie torebeczki albo wspieram polskich producentów a nie Chinczyków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
http://coco-fashion.pl/Torebki-c18.html
moja propozycja nie jest polska ale może watro chociaż zajrzeć i pooglądać bo są naprawdę bardzo intersujące moim zdaniem
![]() |
#17 | |
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
witam
dość ciekawie wygląda sklep.torebki.bielsko.pl Niektóre zdjęcia mają zrobione jako obrotowe np: http://www.sklep.torebki.bielsko.pl/...nel-p-176.html fajna spraw, bo można zobaczyć z każdej strony jak wygląda taka torba. Z zakupami też nie ma problemu. Przesyłka była u mnie po 2 dniach od zamówienia. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
Mi osobiście bardzo przypadł do gustu sklep-torbacz.pl
Galanteria skórzana. Dla siebie nic nie zamówiłam, może innym razem, za to sprawiłam swojej siostrze na urodziny torebkę młodzieżową ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Dzięki, miranda82. Muszę przyznać, że mi również się spodobała ich oferta. Dość ogromny wybór i przystępne ceny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
Mi się bardzo często udaje trafić coś fajnego na aliexpress, robię wtedy zamówienie na kilka rzeczy i wychodzi dobrze cenowo i fajnie stylowo ;P a w Polsce nie mogę się doczekać, aż w końcu będę mogła kupić torebkę w internetowym sklepie New Yorkera
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Niedrogie, a przy tym bardzo ciekawe torebki, np. kuferki można dostać na xxx - ceny naprawdę są zachęcające, a wykonanie bardzo solidne. W każdym razie z torebki, którą kupiłam w tym sklepie jestem zadowolona.
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2015-12-15 o 20:07 Powód: Link. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
Jestem bardzo przekonana do torebek Monnari, kupuję je na Xxx olx.
Edytowane przez Corii Czas edycji: 2016-10-31 o 14:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
A kupowała któraś z Was może torebki w xxxNie znam tego sklepu, ale mają piękny kuferek na który poluję w dobrej cenie ^^ Może ktoś już zamawiał?
Edytowane przez Corii Czas edycji: 2016-11-20 o 21:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
BAN stały
|
Jeśli chodzi o torebkę to z doświadczenia polecam kupować nieco droższe - nie zniszczą się tak szybko. ja polecam. Ale z takich niedrogich to ostatnio kupiłam taką w koty, dużo do niej nie włoże ale ciekawie wygląda
![]() Edytowane przez Corii Czas edycji: 2016-11-28 o 17:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:02.