|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Osoba transsexualna
Potrzebuje porady i pomocy... Jestem mężczyzną w wieku 30 lat, mam żonę i dwójkę dzieci. Od pewnego czasu zaczęło się ze mną coś dziwnego dziać. Trafiłem do psychologa a potem do psychiatry, z wywiadu i z badań lekarz zdiagnozował u mnie zespół dezaprobaty płci (transsexualizm) i świat mi się zawalił… Całe poukładane życie. Jak o tym powiedzieć rodzinie, żonie dzieciom?! Kiedyś faktycznie lubiłem przebierać się w damskie ciuchy ale traktowałem to jako zabawę. Nie wiem co mam teraz ze sobą zrobić w którą stronę powinienem pójść… POMOCY
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Dot.: Osoba transsexualna
Nie rozumiem, już ileś lat temu pisałeś o tym, a teraz to nagle świeża sprawa, o której nie wiadomo jak powiedzieć żonie i dzieciom?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Osoba transsexualna
Racja. Watek nr 1 z 2012 r...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:15.