|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Zamiast slodyczy
Chcialam tylko powiedziec, ze jak pewnie wiele z was od niedawna zaczelam odchudzanie, jako, ze straasznie lubie slodycze wydawalo mi sie, ze nie wytrzymam bez nich 2-ch dni...i zupelnie przez przypadek znalazlam na to taki sposob, ze pije wode mineralna smakowa- truskawke- jest ona wg.mnie dosc slodka i bardzo dobrze zastepuje mi slodycze...Dzieki temu w ogole ich juz nie potrzebuje.
Postanowilam podzielic sie tym ze wszystkimi, ktorzy podobnie jak ja uwielbiaja slodycze. Moze i wam pomoze Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Zamiast slodyczy
p.s. wlasnie przeczytalam watek pt. smakowe wody mineralne...hm..to ciekawe, piszecie tam ( dla tych, ktorzy tego watku nie widzieli) ze ta woda mineralna jest barziej kaloryczna niz nie smakowa( to naturalne) ale mysle, ze przesadzacie z tym jak bardzo...ja sama pije ja i odchudzam sie od okolo 3 tyg. i efekty sa dosc widoczne. Poza tym..hm..lepsza chyba woda mineralna smakowa niz tabliczka czekoladki
![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Pewnie, że lepsza taka woda niż czekolada, ale moim zdaniem te wszystkie smakowe wody to sama chemia i nic poza tym. Dodają do wody jakiś sztuczny koncentrat smakowy. Czemu ma to służyć? To już lepiej samemu sobie zrobić taką wodę dodają np. trochę wyciśniętej cytryny lub pomarańczy czy grapefruita.
Mi na apetyt na słodycze pomaga czerwona herbata Pu-erh, smakuje paskudnie, ale po jej wypiciu czegokolwiek bym nie zjadała to wydaje mi się super słodkie!
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
yuk- ka..hehe..to fakt..smakuje sedniawo, ale nie wiem jak Ty ja sie przyzwyczailam..mam do Ciebie pytanie apropo niej...jak dlugo ja pijesz? i czy nadal sa efekty? Ja od poczatku tego mojego odchudzania takze pije pu-erh i tak jak przeczyscilo mnie przez pierwsze 3 dni to jeszcze nigdy, ale potem...to juz w ogole nie widze by dzialala...jak jest u Ciebie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
xxyy
|
dziewczyny, a czy mozna pic jednoczesnie herbate zielona i pu-eerh, czy trzeba sie na jedna z nich zdecydowac?
![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Atram z tego co ja osobiscie czytalam na forum to mozna i jedna i druga, ale wpisz w wyszukiwarce pu-erh albo herbata czerwona/zielona, a znajdziesz tutaj naprawde sporo informacji na ten temat.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
ja ogólnie wole wody smakowe niż takie zwykłe
jako smakosz smakowych wód ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Ja ostatnio wcisnełam sobie cytrynke do wody mineralnej i jest pychaaaa...zero kalorii zero chemii czysta natura
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Dobra...nie próbujcie wody z tic tacami...nic nie czuc oproocz smrodu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
hehehe...ale sie usmialam. Olunia...niezle to z tymi tic tacami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:36.