|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Bielizna Triumph
Znacie jakis sklep internetowy z bielizna fimry Triumph? Bardzo lubie ich bielizne, ale mam problem z kupnem jej w klepach bo nigdy nie maja tam rozmiarow, powyzej C, a ja nosze 70D. A wiem ze wiele modeli jest produkowanych w miseczce D, bo sprawdzalam na stronie Triumpha. A moze powiecie mi gdzie w Krakowie znajde duzy wybor tej firmy? A jak nie to polecie jakis internetowy sklepik, z gory dziekuje i pozdrawiam!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Re: Bielizna Triumph
Wejdź na stronę www.biust.pl
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Witaj!! polecam stronę www.intymna.pl
![]()
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Ups, jakoś wcześniej nie zauważyłam tego wątku
![]() Sklepy firmowe Triumph bez problemu mogą sprowadzić na zamówienie każdy model jaki akurat jest w katalogu ![]() Sama z tego korzystałam, jak zależało mi na staniczku, którego już nie sprowadzali, bo był to " mało chodliwy" model. A płaciłam oczywiście przy odbiorze, po przymierzeniu - jakby nie pasował, to nie musiałam kupować - po prostu zostałby na stanie w sklepie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Dot.: Bielizna Triumph
link do ankiety: http://www.ebadania.pl/d8309bc93233fe5a
Widzę, iż Panie korzystają z bielizny Triumph z związku z tym proszę o wypełnienie ankietę, ponieważ prowadzę badania do pracy dyplomowej ![]() Serdecznie dziękuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Dot.: Bielizna Triumph
Dzien Dobry,
Jestem bardzo nie zadowolona z systemu. Jestem stala klientka. Na moje urodziny kolezanka prezentowala kupon za 200 złotych, ale dlugo bylam za granicą. Kiedy wróciłam oraz chciał go używać i okazało się, że jest on ważny tylko przez 3 miesiące. To nie jest bonus. To był prezent. Dlaczego taki mały okres ważności? Wszystkie sklepy do około roku. Bardzo rozczarowana. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:05.