|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
SPAMER
Nieopłacona reklama |
jakie to cienie
strasznie mi sie podobaja te kolorki. jakie to cienie? jakie nr? z gory serdecznie dziekuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
![]()
To cienie firmy MAC(zapewne).Która zresztą instnieje w USA.Jedyna mozliwość zakupu tych cieni to wyjazd do stanów
![]() ![]() ![]() ![]() wykonały wiele pieknych makijaży kolorystycznie podobnych do tutaj prezentowanych.Powodzenia . Pozdrawiam ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
![]()
Nata udzieliła ci odpowiedzi. To są cienie MAC i u nas w PL ich nie kupisz. Może je dostać za pośrednictwem Ebay'a, kogoś znajomego, który jest aktualnie zagranicą, bądź też poszperać w internecie i znajść sklep, który sprzedaję takie cienie oraz wysyła je do Polski.
Te cienie nie są tanie z tego co mi wiadomo, ale może upolujesz jakąś okazję. ![]() Trisha [ta ze zdjęć które załączyłaś] ma także na powiekach pigment, który jest dość drogi i sprzedają go w małych ilościach coś ok 1/4 łyżeczki. ![]() POza tym nie sądzę, aby ktoś znał nr załączonych przez ciebie cieni. Możesz poszukać w sklepach jakiś odpowiedników. Wątek zamieszczony na MM zostaję przesunięty na wizażystkę. ![]() Nie ma sensu dublować wątków, ponieważ jeśli ktoś zna odpowiedź na Twoje pytania to jej udzieli. ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: jakie to cienie
A zdjęcia Trishy pochodzą z tej strony http://www.makeuptalk.com/
Możesz się tam zarejestrować i poogladać jej makijaże, zbiory kosmetyków itp. To ość popularna osoba na MUT. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
SPAMER
Nieopłacona reklama |
dziekuje bardzo
![]() ![]() ![]() a moze beda jakies odpowiedniki?? czy ta paleta bedzie zblizona?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
![]()
Ta, kolrki powinny być zbliżone
![]() ![]() ![]() PS.Kiedy wreszcie wprowadza IB do sklepów w morde jeża ![]()
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
cienie z inglota są bardzo dobre i moze beda zblizone od nich mam nadzieje ze tak pzd.........
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
![]()
ten cień ala fiolet-brąz jest zblizony do cienia z ainglota (potrójnego) nr. 23. jeden jest neutralny, 2-perłowy, 3-jest właśnie identyczny
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
choc jak już wiesz że mam 14 lat to uwiez mi ze z kosmetykami mam na codzień do czynienia i to bardzodobrych firm np jak Chanel Lancome Dior itp.. Cienie takie jak inne dziewczyny piszą są nie dostępne lecz taki efekt mozesz uzyskać nakładając cienie jak np żółty pomarańczowy czy zielony nałożyć na nie bardzo delkatni e na powieke kturyś z tych kolorów na mokrą powiekę a potem nałożyć perłowy cień lecz musi on być pardzo perłowy. Może to być też złoty a na nim perłowy
pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Inglot ma podobne odcienie wiec tam poszukaj maja teraz tam ogromna game kolorów do wyboru
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:40.