|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() czy bedzie pasowal mi bob???
dziewczyny jak myslicie czy bob z włosow kreconych wyglada dobrze???moze widzialyscie kreconego boba z realu i pomozecie mi podjac decyzje czy scinac wloski.... Mam naturalnie krecone wlosy,czasme je prostuje ...boje sie ze jesli je zetne to nie dam rady ich ulozyc,po za tym nie jestem pewna czy bob bedzie pasowal do mojej okraglej twarzy....piszcie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: czy bedzie pasowal mi bob???
wrzucam jeszcze jedna,moze lepiej tu widac twarz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ale nie rozumiem, dlaczego chcesz zmienić fryzurę, ta obecna jest naprawdę super, pasuje Ci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
weź sobie wejdż na strone rossmana i tam możesz dopasować różne fryzury do zdjęcia, fajna zabawa a może CI przyjdzie coś do głowy. Ja też mam kręcone włosy i podobny kształt buzi do Twojej i nie zrobiłabym sobie boba. Bardzo mi się podoba taka fryzurka i jak mam wyprostowane włosy to by było pięknie. Wyszczupla buzię i się wygląda tak zadbanie. Ale wiem,ze nie zawsze dam radę się wyprostować i wtedy masakra. Chyba, ze np. sobie wyprostujesz włosy na stałe albo masz tyle zapału i czasu , zeby codziennie jechać żelazkiem
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
chce zmienic fryzurke bo juz mi sie znudzily loczki i dlugie wloski,jak patrze na dziewczyny ktore nosza te przepiekne boby to mnie zazdrosc zrzera .....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
mi sie wydaje ze bedzie Ci pasowal ale musi byc dobre sciety i wg mnie lepiej bedzie gdy bedziesz miala dosc widoczna roznice miedzy przodem a tylem..pamietasz moze..cos jak Rihanna miala na poczatku takiego dluzszego boba
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:28.