|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Pomoże mi ktoś? :) HTLM
Hej!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
"Miłość jest ślepa, wiem kiedy moje serce było zaślepione przez Ciebie Całowałam twoje usta, tuliłam twoją głowę Dzieliłam z Tobą sny, dzieliłam z Tobą łóżko Znam Cię dobrze, znam twój zapach Jestem od Ciebie uzależniona..." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Pomoże mi ktoś? :)
niestety nei potrafie Ci pomóc
![]() ![]() ![]()
Mówią że, kiedy rodzi się człowiek z nieba spada dusza i rozpada się na dwie części... Jedna z nich trafia do kobiety druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy... połowy swojej własnej duszy... połowy samego siebie...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pomoże mi ktoś? :)
Ściągnij sobie program "Dreamweaver" jest bardzo prosty w obsłudze i wcale nie trzeba znać HTML, to co robisz jest przetwarzane samoistnie na HTML.
Najpierw robisz sobie tabelkę, potem wklejasz w poszczególne klatki to co chcesz, możesz tam zmieniać kolory tła i czcionek. Powodzenia życzę
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:24.