|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Brzydko pachnące włosy
Hej, mam problem z zapachem włosów. W poniedziałki i środy moje treningi siatkówki są na sali, na której zapach jest dosyć nieprzyjemny, co powoduje brzydki zapach moich włosów na drugi dzień. Nie są one przetłuszczone. Potrzebuję sposobu na ładny zapach, który nie zniszczy mi włosów, jak to zrobiły suche szampony (włosy stały się cieńsze i zaczęły wypadać). Mycie odpada, bo myję we wtorki, czwartki i niedziele. Nie chcę ich myć codziennie, bo to według mnie za często. Co mogę zrobić?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Brzydko pachnące włosy
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Trochę odrzuca mnie brak mycia włosów przed poniedziałkiem ale spróbuję. W zapasie macie jakieś sposoby? Wczoraj kupiłam zapasowy suchy szampon i mam nadzieję, że to będzie mój ostatni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
proszę o usuniecie moich wątków. proszę o usuniecie moich wątków. proszę o usuniecie moich wątków. proszę o usuniecie moich wątków. proszę o usuniecie moich wątków. proszę o usuniecie moich wątków. proszę o usuniecie moich wątków. proszę o usuniecie moich wątków. proszę o usuniecie moich wątków. proszę o usuniecie moich wątków.
Edytowane przez 201706120937 Czas edycji: 2017-06-11 o 02:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
W poniedziałki rano stosuję suchy szampon. A wieczorem myję (od razu po treningu). Ale! Muszę robić to dwa razy, bo po razie nadal czuć salę
![]() Nie chcę myć włosów codziennie, bo to by spowodowało, że włosy będą przetłuszczać się jeszcze szybciej. Przynajmniej to zawsze kiedyś mi mówiła mama. Poza tym to trochę nie wygodne, bo czasu zawsze mi mało, a mycie włosów to kolejne -40 minut u mnie, haha. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Ja niestety miałam podobny problem, dlatego niestety myję włosy codziennie, na szczęście mam krótsze włosy i nie zajmuje mi to tyle czasu. Stosowałam dziesiątki szamponów i niestety nic nie zdało rezultatów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:00.