|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Ostróda :)) panny młode z ostródy
Witam serdecznie,
czy są na tym forum przyszłe, albo juz zamężne PANNY MŁODE z Ostródy i okolic? pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Ostróda :)) panny młode z ostródy
Melduje sie
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
o jak miło
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
w austerii w rychnowie, kojarzysz to miejsce? Bylam tam na kilku weselach i jest naprawde fajnie. Wlasciciel troche...hm dziwny ale problemow nie robi. Zastanawiam sie czy nie slubowac w tym malym sredniowiecznym kosciolku ktory jest obok ale to chyba nie moj,w sumie nasz klimat. Jest malutki,ciemny,troche z pogrzebami mi sie kojarzy...
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Kojarzę Austerię, my zdecydowaliśmy się na hotel Sajmino, choć wachaliśmy się między Sajmino a Austerią, ale na naszą decyzję w znacznej mierze wpłynął fakt, że Sajmino jest na miejscu i tak nam jest wygodniej
![]() Macie już może wybrany zespół i kamerzystę? My zespół mamy, ale na kamerzystę nie możemy się zdecydować... trudny wybór ![]() ---------- Dopisano o 07:24 ---------- Poprzedni post napisano o 07:22 ---------- a co do kościółka w Austerii- wydaje mi się, że to fajne miejsce, fajnym efektem jest to, że można po ślubie przejść razem z gośćmi na pieszo do sali weselnej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
hej,
my mamy 24 maja 2014 właśnie w Austerii i w tym kościółku ![]() a macie jakieś pomysły gdzie zrobić plener? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkie Panny Młode z Ostródy
![]() Ja mam ślub w czerwcu i proszę podpowiedzcie gdzie jest najlepszy fryzjer i kosmetyczka w Ostródzie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Witam również wszystkie przyszłe panny młode z Ostródy
![]() My planujemy ślub na połowę czerwca, ale tylko cywilny. Nie mieszkamy w PL od roku. Teraz jesteśmy na etapie szukania sukienki i planowania menu w Restauracji ![]() Tyle tych spraw jest, jakie trzeba przygotować, niby duperele... a tyle czasu zajmuje wybranie, planowanie etc. Pozdrawiam ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() my bierzemy ślub w sierpniu. Jest bardzo dużo załatwiania... im bliżej tym coraz więcej tego wszystkiego ![]() Ja już suknię mam wybraną ![]() ![]() A Wy dziewczyny gdzie jesteście umówione na fryzurę i makijaż? i jakie macie suknie? princeski czy może bardziej proste? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:13.