|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Nieszczesliwa milosc - czy wogole milosc??;/
Nie wiem dlaczego ale odczulam taka potrzeba napisania o tym.
Wiec pisze: Moja kumpela ze szkoly chodzila z pewnym chlopakiem takze ze szkoly. Ja poznawalam jego kumpli razem z moja kumpela ![]() Po jakims czasie Marta i Kaska zaproponowaly wypad do miasta do jakiegos pub'u wiec poszlismy. Byl tam Kacper z Marta, Daniel z Kaska, ja i Patryk. kacper i Marta musili wracac juz ok.20 do domku wiec ja uprosilam kaske i Daniela zeby jeszcze zostali wiec zostalismy. Patryk sie z deszka upil (ale raczej trzezwo mysla) zreszta wszyscy pili. Ja i Kaska zaczelismy zabierac bluze Patrykowi, pozniej Patryk zaczął sie do mnie przytulac... ja nic... pozwalalam mu. Widzialam jak Kaska i Daniel cos szeptali na moj temat... pewnie sie cieszyli ze cos z tego bedzie. Kiedy juz wracalismy... chlopacy nas odprowadzili. Kaska z Danielem sie całowala na pozegnanie iwtedy Patryk mnie tez pocalował ![]() Patryk przyslal mi eska ze mnie kocha itp itd. Ja mu napisalam ze nie kocham go jeszcze ale BARDZO BARDZO go lubie... . Na drugi dzien umowilismy sie wszyscy razem ze idziemy do Daniela do domku. Chcialam isc.. rano juz sie szykowalam... ale nie poszlam. Wiedzialam ze beda do mnie dzwonic, przyjda po mnie, wiec kazalam mamie powiedziec ze mnie nie ma i nie wie kiedy bede. Poszlam do kolezanki ![]() ![]() Oni juz ze saba nie są. Wczoraj zerwali. Ale czuje taka nienawisc do niego nie do Marty ale do niego... . Powiedcie co byscie zrobili na moim miejscu?? Moze Wam tez sie takie historie zdarzyly?? Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nieszczesliwa milosc - czy wogole milosc??;/
olać go. jakis szczeniak
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
lain ma racje....
upił sie..poprzytulała.... pisze ze kocha smsy......caluje sie z inna....potem mowi takie rzeczy... dzieciaczek ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Wiecie tez tak sobie mowilam... nienawidze go ale w glebi serca .. jakos... brak mi .. Go .. ;(
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Rozeznanie
|
Ja bym sie z jednej strony czuła wykorzystana..całował sie ze mną by móc zapomnieć o innej...oj chyba bym mu obiła buźkę
![]()
Nikt mnie nie poznał i nie zna mnie za dobrzE Nie ważne co osiągnę,co stworzę,co zrobiĘ Dla ślepych głupców pozostanę taka samA Nigdy przed nikim głowy nie złożĘ Nigdy przed nikim nie padnę na twarZ Tutaj..czy w piekle..do końca z honoreM Taka już jestem..i to właśnie jA
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Myślę, że olac,go, zreszta jesteś młodziutka (masz 13 lat) i jeszcze nie jednego fajnego chłopaka poznasz. Troche dziwi mnie że po pierwszym przytuleniu i pocałunku powiedział, ze Cie kocha. Nie powinno się szastac tymi słowami na lewo i prawo.
Troche nie na temat i nie chce tutaj moralizowac, ale w wieku 13 lat już pijecie piwo i się upijacie?Nie wiem może jakaś staroświecka jestem...Zresztą dziwie się, ze wpuszczają tak młodych ludzi do pubów i sprzedają alkohol ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Camilla dokladnie tak... Ehh w sumie fajnie byc takim szczylem, takie fajne problemy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
on mial 16 lat a ja 13 - masz racje mlodzi ale ja mam slaba glowe i po 2 piwach leze i kwicze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Ej a ta Marta ma chlopaka ta?I sie calowala z Patrykiem?Ale rura!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
No to mnie teraz dobiłas
![]() Mysle, że taki 16 latek nie jest dla Ciebie, masz jeszcze bardzo dużo duzo czasu, z pewnością trafisz na kogoś odpowiedniejszego tzn. na fajnego chłopaka, który z pewnościa jak powie, ze Ciebie kocha to tak bedzie na prawde. Wyluzuj traktuj go jak kolege i nic poza tym. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Gdybym ja w wielu 13 lat wypiła 2 piwa, to by mnie chyba na płukanie żołądka musieli zawozić
![]() Ale,ale, do tematu. Naprawde nie warto marnować czasu na takiego chłopca, młoda jesteś, jeszcze wszystko przed Toba, podejrzewam, że nie wytrzymałoby to dłużej niż 2 tygodnie. A może 2 tygodnie to teraz dużo? Bo już nie wiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:52.