|
Notka |
|
Techniczne dla katalogu kosmetyków Forum techniczne - obszar katalog kosmetyków. Tutaj zajmujemy się obsługą techniczną katalogu kosmetyków: "Kosmetyk Wszech Czasów". |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Najlepsze w kategorii
Tak piszę, bo zobaczyłam coś dziwnego. W kategorii "preparaty punktowe na wypryski" w "Najlepsze" są trzy najgorsze chyba preparaty (Avonu zresztą), z których chyba dwa mają kciuki w dół, czyli znaki najgorszych produktów. I trudno się dziwić - średnia ocena 1.35. Coś jest nie tak, czy tak już działa system?
http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ategory_id=207
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Najlepsze w kategorii
System tak ma, nie da się w nim nic poprawić.
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Najlopsze w kategorii
Ale przeciez wczesniej preparaty punkowe na wypryski nie mialy oddzielnej kategorii.
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Wlasnie mialam zakladac identyczny watek. Problem trapi mnie szczerze juz od dluzszego czasu, i nawet zanotowalam sobie w notesiku, zeby o tym napisac, a dzis w wolne popoludnie postanowilam juz sie zebrac.
Rowniez razi mnie bardzo ten system "Najlepsze w kategorii". Naprawde nie da sie z tym nic zrobic..?? ![]() Bo tak na przyklad: wchodzimy sobie na katalog Szyja-Dekolt-Biust. Wchodzi sobie - ktos, kto wizazu jeszcze na przyklad nie zna i nie wie, jak bardzo system NwK jest omylny. Pomijam pierwsze miejsce : krem na szyje i dekold, ktory z biustem absolutnie nie ma nic wspolnego. Drugie miejsce w kategorii zajal... krem Avonu z zaledwie 3 gwiazdkami, 'zjechany' za przeproszeniem od gory do dolu, oprocz kilku pozytywnych wypowiedzi 'niewymagajacych' recenzentek. Trzecie miejsce w kategorii zajal... krem Eveline z zaledwie 2,5 gwiazdkami ![]() At last but not at least... NOREL z 2,5 gwiazdki ![]() Oto lista NAJLEPSZYCH. Obok znajdujemy dobre kosmetyki, jak na przyklad ATW, mimo, ze zachwyt podzielany jest przez mniejsza liczbe uzytkownikow(czek), tylko 13, za to zdazyl juz zgarnac Nagrode Internautow. ![]() Rozumiem, ze system, ze program, maszyna. Ale jakze niesprawiedliwy, jakze mylny i niesluszny. Wprowadzajacy zamet. Czy naprawde nie da sie nic zrobic..?! ![]() To z dobrego serca pisalam ja, jowisia... ![]() Dziekuje za mozliwosc uzewnetrznienia mojego zdruzgotania.
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Jowisiu ....
![]() ale KWC pracuje przecież jeszcze na starym programie ![]() wiemy o tych wszystkich błędach, o których piszesz, i tak jak Złotko pisał - ponieważ nie mógł doprosić się ich usunięcia przez dostawcę oprogramowania, w końcu sam postanowił napisać nowy program do obsługi KWC. W wersji alfa (bety jeszcze nie ma) Złosiowego programu tych błędów już nie ma - ale oczywiście ten program nie jest jeszcze zainstalowany, kiedy będzie - na pewno zostanie to hucznie oznajmione ![]() Póki co musimy uzbroić się w cierpliwośc, i jak najmniej zawracać mu głowę ;-) żeby miał czas na twórcza pracę ![]() ![]()
![]() |
#6 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Dobrze, to ja juz siedze cicho. Niech Zlotko tworzy... ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:24.